Първоначално изпратено от misanthrope
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнениеМай вече попаднахме в хипотезата на закона, дето се казва, че гаранционния фонд започва да изплаща, ама не се казва кога трябва да приключат тея плащания Това много хора отдавна го говореха, ма никой не ги вземаше на сериозно
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеСамо не знам каква е ползата на дебилите, всяващи допълнителна паника.Явно имат полза де
В договорите изрично пише,че не са предоставени специални условия и че парите са покрити от Фонда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеСамо не знам каква е ползата на дебилите, всяващи допълнителна паника.Явно имат полза де
В договорите изрично пише,че не са предоставени специални условия и че парите са покрити от Фонда.
Аз имах скромен депозит там, но си го диверсифицирах и го засилих на други места, защото ми се стори, че ще стане някаква случка още преди 10-ина дена. Та докато се разбере какво ще става - реших да си осигуря спокойствие. Иначе, честно казано, вярвам, че ще си вземат хората парите и ако условията продължат да са все така добри, бих си ползвал отново услугите на банката. Като изключим днешната простотия дето са спрели работа насред работен ден, нямам забележки откакто съм им клиент са били точни.Last edited by Дебнем на замаушка; 20.06.2014, 17:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеКакто и ти не вземаш на сериозно многократните предупреждения, че разпространяването на подобни слухове е наказуемо от закона.
Както Искров изрично подчерта, не говорим за гаранционен фонд, защото банката не е фалирала и по всяка вероятност няма и да фалира, така че това което пишеш цели само да всява паника у хората, да се притеснят че не са им гарантирани парите и да се юрнат да теглят от всички банки а именно това е наказуемо от закона
Или вече не можем и законите да коментираме?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеЕ да де. Нали това казвам. Ако държавата не иска да се оправи с една банка сценария е доста неприятен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнениеТе първа ще излизат наяве и други подводни камъни какво покрива и какво не Това некой знаеш ли го, че БНБ така могат да блокират всички операции на банката ? Било само за 1-2 седмици. Айде да видиме, аз съм се заредил с пуканки и ще гледам сеира
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЩо, искаш сконто ли да правиш?I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнениеМай вече попаднахме в хипотезата на закона, дето се казва, че гаранционния фонд започва да изплаща, ама не се казва кога трябва да приключат тея плащания Това много хора отдавна го говореха, ма никой не ги вземаше на сериозно
Както Искров изрично подчерта, не говорим за гаранционен фонд, защото банката не е фалирала и по всяка вероятност няма и да фалира, така че това което пишеш цели само да всява паника у хората, да се притеснят че не са им гарантирани парите и да се юрнат да теглят от всички банки а именно това е наказуемо от закона
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеСамо не знам какво е ползата на дебилите, всяващи допълнителна паника.Явно имат полза де
Къде го дават това ???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ като изтеглиш къде ще ги носиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеНякой не се ли похвали че има я ипотека я заем или поне кредитна карта от там
Доколкото знам, банката не кредитира физически лица, т.е. печеливши май няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЕ не си прав!
Има един йезуитски момент, че фонда покрива само "обикновените" депозити. Някои от разните там промоционални, специални и прочие не се покриват!
Всеки трябва да си прочете договора внимателно - там трябва да пише!
Коментар
Коментар