IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
    Както и ти не вземаш на сериозно многократните предупреждения, че разпространяването на подобни слухове е наказуемо от закона.
    Както Искров изрично подчерта, не говорим за гаранционен фонд, защото банката не е фалирала и по всяка вероятност няма и да фалира, така че това което пишеш цели само да всява паника у хората, да се притеснят че не са им гарантирани парите и да се юрнат да теглят от всички банки а именно това е наказуемо от закона
    Еми да де, не е фалирала, ма и денги ниет , нали така ? Като една фирма изпадне в неплатежоспособност се нарича фалит. Когато банка изпадне в неплатежоспособност, излиза Искров да се обяснява. Честно казано доста насрана физиономия имаше на пресконференцията, още малко и аха да се разреве

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
      Май вече попаднахме в хипотезата на закона, дето се казва, че гаранционния фонд започва да изплаща, ама не се казва кога трябва да приключат тея плащания Това много хора отдавна го говореха, ма никой не ги вземаше на сериозно
      Ма ти явно нямаш умора и бълваш простотия след простотия.Аман от писатели.Вземи прочети закона и запри простотиите

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Само не знам каква е ползата на дебилите, всяващи допълнителна паника.Явно имат полза де

В договорите изрично пише,че не са предоставени специални условия и че парите са покрити от Фонда.
        Сам си отговаряш - дебили и сеирджии. Злорадстват, че някой който има, сега се притеснява, щото те нямат

Коментар

Само не знам каква е ползата на дебилите, всяващи допълнителна паника.Явно имат полза де

В договорите изрично пише,че не са предоставени специални условия и че парите са покрити от Фонда.
          Е, винаги има разни клошари, дето 100 лв на цяло са виждали само по телевизията и най-голямото им постижение в живота е това, че имат достъп до интернет. За тях е най-висше удоволствие да се радват, че някой се е прецакал нещо. Кара ги да се чувстват значими.

Аз имах скромен депозит там, но си го диверсифицирах и го засилих на други места, защото ми се стори, че ще стане някаква случка още преди 10-ина дена. Та докато се разбере какво ще става - реших да си осигуря спокойствие. Иначе, честно казано, вярвам, че ще си вземат хората парите и ако условията продължат да са все така добри, бих си ползвал отново услугите на банката. Като изключим днешната простотия дето са спрели работа насред работен ден, нямам забележки откакто съм им клиент са били точни.
          Last edited by Дебнем на замаушка; 20.06.2014, 17:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
            Както и ти не вземаш на сериозно многократните предупреждения, че разпространяването на подобни слухове е наказуемо от закона.
            Както Искров изрично подчерта, не говорим за гаранционен фонд, защото банката не е фалирала и по всяка вероятност няма и да фалира, така че това което пишеш цели само да всява паника у хората, да се притеснят че не са им гарантирани парите и да се юрнат да теглят от всички банки а именно това е наказуемо от закона
            Той само коментира закона, не виждам да всява паника.
            Или вече не можем и законите да коментираме?

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
              Е да де. Нали това казвам. Ако държавата не иска да се оправи с една банка сценария е доста неприятен.
              Тя па щото държавата с пълна с пари та прелива Нали миналата седмица беха дали разпореждане държавните фирми да плащат дивидентите. Много ми е интересно, некой знае ли в коя банка са ги превели тея дивиденти, че вече имам някакви подозрения

Коментар

Те първа ще излизат наяве и други подводни камъни какво покрива и какво не Това некой знаеш ли го, че БНБ така могат да блокират всички операции на банката ? Било само за 1-2 седмици. Айде да видиме, аз съм се заредил с пуканки и ще гледам сеира
                Нищо няма да гледаш щото сеир няма да има.Спри да пиеш и да пушиш каквото там употребяваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Що, искаш сконто ли да правиш?
                  Провизийка
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Май вече попаднахме в хипотезата на закона, дето се казва, че гаранционния фонд започва да изплаща, ама не се казва кога трябва да приключат тея плащания Това много хора отдавна го говореха, ма никой не ги вземаше на сериозно

Коментар

Само не знам какво е ползата на дебилите, всяващи допълнителна паника.Явно имат полза де

Ти ся искаш да си четат договорите ...
                      Къде го дават това ???
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Ми търчи до фонда тогава да ти ги покрият парите

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          И като изтеглиш къде ще ги носиш
                          Е да де. Нали това казвам. Ако държавата не иска да се оправи с една банка сценария е доста неприятен.

Коментар

• Само не знам каква е ползата на дебилите, всяващи допълнителна паника.Явно имат полза де

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                              Някой не се ли похвали че има я ипотека я заем или поне кредитна карта от там
                              E как да стане?
                              Доколкото знам, банката не кредитира физически лица, т.е. печеливши май няма

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Е не си прав!
                                Има един йезуитски момент, че фонда покрива само "обикновените" депозити. Някои от разните там промоционални, специални и прочие не се покриват!
                                Всеки трябва да си прочете договора внимателно - там трябва да пише!
                                Те първа ще излизат наяве и други подводни камъни какво покрива и какво не Това некой знаеш ли го, че БНБ така могат да блокират всички операции на банката ? Било само за 1-2 седмици. Айде да видиме, аз съм се заредил с пуканки и ще гледам сеира

Коментар

Working...
                                X