Първоначално изпратено от boogeyman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от paran Разгледай мнениеЗащо не се пробваха с нещо по-човешко с което няма да пре**ват вложителите?Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеНасран незнам, но беше изпотен и доста притеснен.Питам се защо БНБ не отпусна 500милиона временно за да се стабилизират никой нямаше да резбере, че има проблем.Според мен сега задълбочиха проблема.Дано не стане системна грешка.
Коментар
-
Bulgaria’s central bank appeals to CCB depositors not to panic
If there’s one thing guaranteed to get people panicking it’s being told not to panic.
The head of the Bulgarian central bank has asked for depositors to remain calm after it stepped in with a supervision order over liquidity problems.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНе си прав че "всички депозити" до 196000 ще се компенсират!
Някои няма да се компенсират!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНе си прав че "всички депозити" до 196000 ще се компенсират!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
За парите на дребния човечец ми се струва, че няма драма, по-скоро ми е чудно как държавните дружества как ще оперират при това положение само
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнениеЕми да де, не е фалирала, ма и денги ниет , нали така ? Като една фирма изпадне в неплатежоспособност се нарича фалит. Когато банка изпадне в неплатежоспособност, излиза Искров да се обяснява. Честно казано доста насрана физиономия имаше на пресконференцията, още малко и аха да се разреве
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе се сещам за какво не съм прав
Коментар
-
Оптималното развитие на нещата ще е да се окаже всичко едно медийно гюбре и банката да си дойде на мястото септември, а съответния герой и мама и те на мястото си - в централния.
Не толкова оптималното ще е руснаците да си купят банка на безценица.
За парите на дребния човечец ми се струва, че няма драма, по-скоро ми е чудно как държавните дружества как ще оперират при това положение само
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеТака ли?
"Май вече попаднахме в хипотезата на закона, дето се казва, че гаранционния фонд започва да изплаща"
А май още не сме попаднали в хипотезата а? Това си е откровена лъжа и дезинформация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнениеЗвънях преди малко в БНБ по повод плащанията към КТБ. Спрели са всякаква банкова дейност. Питах изрично за плащания КЪМ КТБ, но изрично ми казаха да не нареждам плащания. Не знам дали е само ликвидна криза, но не виждам логика в това да не се нареждат пари КЪМ банката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеТака ли?
"Май вече попаднахме в хипотезата на закона, дето се казва, че гаранционния фонд започва да изплаща"
А май още не сме попаднали в хипотезата а? Това си е откровена лъжа и дезинформация
Аз коментирах друг пост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rat Разгледай мнениеТой само коментира закона, не виждам да всява паника.
Или вече не можем и законите да коментираме?
Коментар
Коментар