If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Насран незнам, но беше изпотен и доста притеснен.Питам се защо БНБ не отпусна 500милиона временно за да се стабилизират никой нямаше да резбере, че има проблем.Според мен сега задълбочиха проблема.Дано не стане системна грешка.
Да допуснем, че стане системна грешка. Ако тръгне bank run от чуждите банки дали ще се оставят или централите им ще ги стабилизират тутакси? Аз залагам на второто - едва ли следващата световна финансова криза почва от КТБ, прекалено раздувате някаква медийна пропаганда сякаш...
Еми да де, не е фалирала, ма и денги ниет , нали така ? Като една фирма изпадне в неплатежоспособност се нарича фалит. Когато банка изпадне в неплатежоспособност, излиза Искров да се обяснява. Честно казано доста насрана физиономия имаше на пресконференцията, още малко и аха да се разреве
Насран незнам, но беше изпотен и доста притеснен.Питам се защо БНБ не отпусна 500милиона временно за да се стабилизират никой нямаше да резбере, че има проблем.Според мен сега задълбочиха проблема.Дано не стане системна грешка.
Оптималното развитие на нещата ще е да се окаже всичко едно медийно гюбре и банката да си дойде на мястото септември, а съответния герой и мама и те на мястото си - в централния.
Не толкова оптималното ще е руснаците да си купят банка на безценица.
За парите на дребния човечец ми се струва, че няма драма, по-скоро ми е чудно как държавните дружества как ще оперират при това положение само
Откъдето и да я погледна тая работа ,виждам само положителни неща:
-медиите на хпопотама и мамка му няма вече за какво да пишат.
-на някои хора им секват париците и хонорарите
"Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън
Така ли?
"Май вече попаднахме в хипотезата на закона, дето се казва, че гаранционния фонд започва да изплаща"
А май още не сме попаднали в хипотезата а? Това си е откровена лъжа и дезинформация
Що да е лъжа - има ли такъв закон - има. Можете ли да си изтеглите парите от КТБ - не можете Сега това са фактите. Който се чувства дезинформиран, да си пусне Искров на запис и всичко ще му стане ясно
Звънях преди малко в БНБ по повод плащанията към КТБ. Спрели са всякаква банкова дейност. Питах изрично за плащания КЪМ КТБ, но изрично ми казаха да не нареждам плащания. Не знам дали е само ликвидна криза, но не виждам логика в това да не се нареждат пари КЪМ банката.
Това означава отсрочка за длъжниците от минимум 3 месеца.
Така ли?
"Май вече попаднахме в хипотезата на закона, дето се казва, че гаранционния фонд започва да изплаща"
А май още не сме попаднали в хипотезата а? Това си е откровена лъжа и дезинформация
Той само коментира закона, не виждам да всява паника.
Или вече не можем и законите да коментираме?
Така ли?
Коментар