IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
    Bulgaria’s central bank appeals to CCB depositors not to panic
    If there’s one thing guaranteed to get people panicking it’s being told not to panic.
    The head of the Bulgarian central bank has asked for depositors to remain calm after it stepped in with a supervision order over liquidity problems.
    Баси източника дето изрови, то дори коментарите са за некви мачове отдолу Иначе КТБ на английски е CCB - екстра!

Коментар

• Първоначално изпратено от paran Разгледай мнение
      Защо не се пробваха с нещо по-човешко с което няма да пре**ват вложителите?
      А ти защо мислиш, че някой го е грижа за вложителите?
      Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
        Насран незнам, но беше изпотен и доста притеснен.Питам се защо БНБ не отпусна 500милиона временно за да се стабилизират никой нямаше да резбере, че има проблем.Според мен сега задълбочиха проблема.Дано не стане системна грешка.
        Да допуснем, че стане системна грешка. Ако тръгне bank run от чуждите банки дали ще се оставят или централите им ще ги стабилизират тутакси? Аз залагам на второто - едва ли следващата световна финансова криза почва от КТБ, прекалено раздувате някаква медийна пропаганда сякаш...

Коментар

• Bulgaria’s central bank appeals to CCB depositors not to panic
          If there’s one thing guaranteed to get people panicking it’s being told not to panic.
          The head of the Bulgarian central bank has asked for depositors to remain calm after it stepped in with a supervision order over liquidity problems.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Не си прав че "всички депозити" до 196000 ще се компенсират!
            Някои няма да се компенсират!
            Е, аз съм писал кои няма Както и да е!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Кои? Привилигированите? Те обикновено са над 100х. евро така или иначе, със съвсем други условия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение

За парите на дребния човечец ми се струва, че няма драма, по-скоро ми е чудно как държавните дружества как ще оперират при това положение само
                А де, и аз това питам, ма досега не получих логичен отговор

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
                  Еми да де, не е фалирала, ма и денги ниет , нали така ? Като една фирма изпадне в неплатежоспособност се нарича фалит. Когато банка изпадне в неплатежоспособност, излиза Искров да се обяснява. Честно казано доста насрана физиономия имаше на пресконференцията, още малко и аха да се разреве
                  Насран незнам, но беше изпотен и доста притеснен.Питам се защо БНБ не отпусна 500милиона временно за да се стабилизират никой нямаше да резбере, че има проблем.Според мен сега задълбочиха проблема.Дано не стане системна грешка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Не се сещам за какво не съм прав

Коментар

• Оптималното развитие на нещата ще е да се окаже всичко едно медийно гюбре и банката да си дойде на мястото септември, а съответния герой и мама и те на мястото си - в централния.

Не толкова оптималното ще е руснаците да си купят банка на безценица.

За парите на дребния човечец ми се струва, че няма драма, по-скоро ми е чудно как държавните дружества как ще оперират при това положение само

Коментар

• Откъдето и да я погледна тая работа ,виждам само положителни неща:
                        -медиите на хпопотама и мамка му няма вече за какво да пишат.
                        -на някои хора им секват париците и хонорарите
                        "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                          Така ли?
                          "Май вече попаднахме в хипотезата на закона, дето се казва, че гаранционния фонд започва да изплаща"
                          А май още не сме попаднали в хипотезата а? Това си е откровена лъжа и дезинформация
                          Що да е лъжа - има ли такъв закон - има. Можете ли да си изтеглите парите от КТБ - не можете Сега това са фактите. Който се чувства дезинформиран, да си пусне Искров на запис и всичко ще му стане ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
                            Звънях преди малко в БНБ по повод плащанията към КТБ. Спрели са всякаква банкова дейност. Питах изрично за плащания КЪМ КТБ, но изрично ми казаха да не нареждам плащания. Не знам дали е само ликвидна криза, но не виждам логика в това да не се нареждат пари КЪМ банката.
                            Това означава отсрочка за длъжниците от минимум 3 месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                              Така ли?
                              "Май вече попаднахме в хипотезата на закона, дето се казва, че гаранционния фонд започва да изплаща"
                              А май още не сме попаднали в хипотезата а? Това си е откровена лъжа и дезинформация
                              За това си прав.
                              Аз коментирах друг пост.

Коментар

• Първоначално изпратено от rat Разгледай мнение
                                Той само коментира закона, не виждам да всява паника.
                                Или вече не можем и законите да коментираме?
                                Така ли?

Коментар

Working...
                                X