If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мене пък ми е много интересно коя банка е достатъчно стабилна, че да издържи 2 седмици медийни говна по себе си?
Ами как да кажа.. тази, по която няма как да мяташ 2 седмици говна, просто няма за какво. Ако не е с едноличен собственик тарикат мустак ако не се финансира основно от сметките и кредитирането на държавни фирми, привлечени незнайно как, ако не финансира медии и политически партии и кампании, просто няма как да мяташ говна 2 седмици по нея. Например, дори да извлекат Левон с белезници от банката, ( да не казвам имена) банката няма да мръдне, щото е ясно че става дума за служител а не за тарикат бей, който се отъждествява с банката
Мене пък ми е много интересно коя банка е достатъчно стабилна, че да издържи 2 седмици медийни говна по себе си?
Няма 2 седмици, първите признаци бяха преди седмица, като бяха слухове. Реално новината е от БНБ от преди 2 дена, преди това БНБ уверяваше че към банката няма никакви разследвания или проблеми.
Що да е лъжа - има ли такъв закон - има. Можете ли да си изтеглите парите от КТБ - не можете Сега това са фактите. Който се чувства дезинформиран, да си пусне Искров на запис и всичко ще му стане ясно
И ти не можеш Разликата е, че след известно време, някои ще могат, а ти пак няма да можеш
И да , точно Денгите идват
Насран незнам, но беше изпотен и доста притеснен.Питам се защо БНБ не отпусна 500милиона временно за да се стабилизират никой нямаше да резбере, че има проблем.Според мен сега задълбочиха проблема.Дано не стане системна грешка.
също смятам, че БНБ не трябваше да допуска затварянето на банката дори за 5 минути, а не за 3 месеца!..
просто не ми се мисли какъв ефект ще има тази новина за инвестиционния климат.. у западната преса вече пишат за случката.. първата затворена банка у Европа от началото на кризата.. "супеер новина"
А ти защо мислиш, че някой го е грижа за вложителите?
Е как да не ги е грижа бе, виж цел гаранционен фонд са направили хората Това че не искат да плащат от него, под някакви измислени предтекстове е друг въпрос, но инак си го има
Насран незнам, но беше изпотен и доста притеснен.Питам се защо БНБ не отпусна 500милиона временно за да се стабилизират никой нямаше да резбере, че има проблем.Според мен сега задълбочиха проблема.Дано не стане системна грешка.
цитирам форекс местера "Щом с най-стабилната банка в БГ стана така, представям си по другите какво е"
Коментар