IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ръководството на КТБ: Банката е стабилна и функционира нормално

http://www.corpbank.bg/

Е това им седи на сайта като някаква гротеска

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
      Мене пък ми е много интересно коя банка е достатъчно стабилна, че да издържи 2 седмици медийни говна по себе си?
      Ами как да кажа.. тази, по която няма как да мяташ 2 седмици говна, просто няма за какво. Ако не е с едноличен собственик тарикат мустак ако не се финансира основно от сметките и кредитирането на държавни фирми, привлечени незнайно как, ако не финансира медии и политически партии и кампании, просто няма как да мяташ говна 2 седмици по нея. Например, дори да извлекат Левон с белезници от банката, ( да не казвам имена) банката няма да мръдне, щото е ясно че става дума за служител а не за тарикат бей, който се отъждествява с банката

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
        И ти не можеш Разликата е, че след известно време, някои ще могат, а ти пак няма да можеш
        И да , точно Денгите идват
        Те руснаците не се славят с много акъл, ма чак пък да си купят пробита банка ... не знам, времето ще покаже

Коментар

Кои? Привилигированите? Те обикновено са над 100х. евро така или иначе, със съвсем други условия.
          Това имам и аз предвид, но мисля че бяха над 50000 лв.

Коментар

Мене пък ми е много интересно коя банка е достатъчно стабилна, че да издържи 2 седмици медийни говна по себе си?
            Няма 2 седмици, първите признаци бяха преди седмица, като бяха слухове. Реално новината е от БНБ от преди 2 дена, преди това БНБ уверяваше че към банката няма никакви разследвания или проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
              Що да е лъжа - има ли такъв закон - има. Можете ли да си изтеглите парите от КТБ - не можете Сега това са фактите. Който се чувства дезинформиран, да си пусне Искров на запис и всичко ще му стане ясно
              И ти не можеш Разликата е, че след известно време, някои ще могат, а ти пак няма да можеш
              И да , точно Денгите идват

Коментар

• И замириса на. . . барут!
                Най-хубавото предстои....
                Скъпа Обергрупенфюрер - C'Est La Vie!

Коментар

• Първоначално изпратено от park Разгледай мнение
                  Ако това е най-стабилната банка, хич не ми се мисли за останалите.
                  Кой е казал че това е най-стабилната ни банка?
                  Софийско-търговската промишлена камЕра, примерно . Сигурно и други са го казали

Коментар

• Мене пък ми е много интересно коя банка е достатъчно стабилна, че да издържи 2 седмици медийни говна по себе си?

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
                      цитирам форекс местера "Щом с най-стабилната банка в БГ стана така, представям си по другите какво е"
                      Ако това е най-стабилната банка, хич не ми се мисли за останалите.
                      Кой е казал че това е най-стабилната ни банка?

Коментар

Насран незнам, но беше изпотен и доста притеснен.Питам се защо БНБ не отпусна 500милиона временно за да се стабилизират никой нямаше да резбере, че има проблем.Според мен сега задълбочиха проблема.Дано не стане системна грешка.
                        също смятам, че БНБ не трябваше да допуска затварянето на банката дори за 5 минути, а не за 3 месеца!..
                        просто не ми се мисли какъв ефект ще има тази новина за инвестиционния климат.. у западната преса вече пишат за случката.. първата затворена банка у Европа от началото на кризата.. "супеер новина"

Коментар

цитирам форекс местера "Щом с най-стабилната банка в БГ стана така, представям си по другите какво е"
                          От преди 3 дена

КТБ е сред на-добрите банки

Съгласно класацията на реномираният форум“Банки, Инвестиции, Пари“, КТБ е на 4-то място в класирането за Най-добра банка в България ...

KTБ е една от най-добрите банки ...

http://www.scci.bg/modules.php?op=mo...rder=0&thold=0

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
                            Bulgaria’s central bank appeals to CCB depositors not to panic
                            Офффффффффф,с тия латински абревиатури за миг помислих, че и ЦКБ е тръгнала по пързалката
                            Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                              А ти защо мислиш, че някой го е грижа за вложителите?
                              Е как да не ги е грижа бе, виж цел гаранционен фонд са направили хората Това че не искат да плащат от него, под някакви измислени предтекстове е друг въпрос, но инак си го има

Коментар

Насран незнам, но беше изпотен и доста притеснен.Питам се защо БНБ не отпусна 500милиона временно за да се стабилизират никой нямаше да резбере, че има проблем.Според мен сега задълбочиха проблема.Дано не стане системна грешка.

Коментар

Working...
                                X