IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
    Това си е баш вторичен пазар - и тези дето търгуват така нямат лиценз и не могат да бъдат регулирани
    Казва му се цесия
    И е регулирана от гражданското право

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      По спомен към 10 ли почнаха разправиите, на 11 ли беше решение на МС за дивиденти със срок до 15. Защо и кому бе нужно това? Кой както си отговори ще намери и виждането си за бъдещето на банката, не че Искров не го очерта.
      Нямам препоръки!
      Много точен тайминг и хронология Жека . Ясно на кой беше нужно . Чакаме да додат братушките , дано не са с танковете , че в чужбина такива превозни средства ползват .

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
        Едно време имаше такива бартери по опашките .
        Това си е баш вторичен пазар - и тези дето търгуват така нямат лиценз и не могат да бъдат регулирани
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнение
          Добре де лихвите по депозитите ще продъжът ли да се начисляват?
          Да.Имаме няколко депозита там от вече непредлаганите 4x4 и Депозит+. Ще изчакаме развитието без нерв и напрежение. Дори и след това вероятно пак няма да бързаме да ги изтеглим - ако парите не са ни необходими за нещо конкретно.Не е правилно хората да се паникьосват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Ами, мога да ти кажа. Има 2 вида кредитополучатели. Единият вид, няма да го разглеждаме. Това са недобросъвестните.
            Другият вид са добросъвестните такива. Те могат да извлекат доста голяма изгода от цялата работа. Не говоря за КТБ, говоря за хипотитична банка при условията на чл.23.
            Та, в този случай аз имам кредит 1 милион евро. Ти имаш депозит 1 милион евро. Няма ли да си навит да ми погасиш кредита срещу 30-40 процента от сумата в друга банка?
            Едно време имаше такива бартери по опашките .

Коментар

• Ами, мога да ти кажа. Има 2 вида кредитополучатели. Единият вид, няма да го разглеждаме. Това са недобросъвестните.
              Другият вид са добросъвестните такива. Те могат да извлекат доста голяма изгода от цялата работа. Не говоря за КТБ, говоря за хипотитична банка при условията на чл.23.
              Та, в този случай аз имам кредит 1 милион евро. Ти имаш депозит 1 милион евро. Няма ли да си навит да ми погасиш кредита срещу 30-40 процента от сумата в друга банка?

Коментар

• Кадиев припомни, че в КТБ са били депозирани парите на големи държавни компании. „Всъщност големите тегления най-вероятно са били на големи фирми, най-вероятно на държавните фирми, предполагам енергийните, повечето от които имат средства там”, каза той и препоръча на БНБ да провери дали е имало нареждане към тези фирми да си изтеглят веднага средствата оттам, „защото това би означавало пряко въздействие и тикане на банката в посока фалит”.
                По спомен към 10 ли почнаха разправиите, на 11 ли беше решение на МС за дивиденти със срок до 15. Защо и кому бе нужно това? Кой както си отговори ще намери и виждането си за бъдещето на банката, не че Искров не го очерта.
                Нямам препоръки!

Коментар

Егати, аз ако бях на зор до сега да бях изчел всичко по въпроса. Ами четете бе хора!!!
                  http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2134402048
                  Абе беше ми интересно ако имаш кредит оттам какво става ?

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнение
                    Добре де лихвите по депозитите ще продъжът ли да се начисляват?
                    Егати, аз ако бях на зор до сега да бях изчел всичко по въпроса. Ами четете бе хора!!!
                    http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2134402048

Коментар

• Добре де лихвите по депозитите ще продъжът ли да се начисляват?
                      Last edited by undoo; 20.06.2014, 19:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
                        Най-бързо растящата банка в България през 2013 г. е Корпоративна Търговска Банка.
                        Е добре израсна верно. В тея класации има толкова истина, колкото и в приказките от 1001 нощи

Коментар

• За първи път от две години най-после и в новините

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
                            Настина беше стрешено в дир.бг, не знам дали го правят нарочно, но Левон казва 100 к евро,
                            За последните три години време Ти Би Ай Банк напредна от едно от последните места в класацията на кредитните институции в България, до едно от първите. Според Форума ”Банки Инвестиции Пари” това е най-добре управляваната банка в страната.
                            Предимството на тази класация, че се основава само на финансовите показатели на кредитните институции, т. е. субективният фактор е намален до минимум.
                            Като най-добра банка за миналата година е определена Банка ДСК, която заема челната позиция за втори пореден път. След нея от 5-то място през 2012 г. се изкачва Ти Би Ай Банк, измествайки най-голямата банка в страната, Уникредит Булбанк, на третата позиция.
                            Най-бързо растящата банка в България през 2013 г. е Корпоративна Търговска Банка. Втора се нарежда Ти Би Ай Банк, а трета е Централна Кооперативна Банка. Четворката се допълва от Първа Инвестиционна Банка, показвайки експанзивната промяна в политиката на българските кредитни институции, които агресивно и успешно се борят за по-голям пазарен дял.
                            По отношение на печалбите Ти Би Ай Банк е четвърта, въпреки че и тук тя бележи сериозен ръст от 16-то място през 2012 г.
                            Най-печелившата банка за 2013 г. е Банка ДСК. Втората позиция също така стабилно заема Прокредит Банк, а трета е Уникредит Булбанк.

Коментар

Че то и 100К евро не е вярно
                              В закона си пише точно и ясно 196000 лева
                              Европейската директива е за защита до 100 к евро . А тия левове ....

Коментар

100 К евро днес.
                                да, това е основният проблем, освен времето на връщане

Коментар

Working...
                                X