Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕто един случай в който математиката не важи.
Разликата между 100 000 лева и 1 000 000 лева е 96 000 лева
то и 2+2 не е 4 в някои алгебрични полета/пръстени
ама добре изглежда:
10000000
- 1000000
-----------------
96000
Коментар
-
Първоначално изпратено от cheto Разгледай мнениеРазбрах сарказма, ама не го отразих, щото ми е чудно що дори и пасивното са спрели, за активното-ясно....
П.П. А причината да искам да се логна е, че забравих вътре 100000 или 10000000 съм закътал
Разликата между 100 000 лева и 1 000 000 лева е 96 000 лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от cheto Разгледай мнениеСъвсем НЕ е шегичка
Горе на сайта пише "временно нямате...
Нямаше ли едни спестовни книжки навремето, в тях пишеха движенията
Наздраве!
П.С.: Изпревари ме за секунди...Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНямам идея. Пробвай утреНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от cheto Разгледай мнениеИмате ли достъп до онлайн банкирането на КТБ ?
От обяд не мога да се логна в е-банкирането на КТБ
Някой от Вас успява ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cheto Разгледай мнениеИмате ли достъп до онлайн банкирането на КТБ ?
От обяд не мога да се логна в е-банкирането на КТБ
Някой от Вас успява ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнениеАми може би защото някой вече е загубил позиции или целта е да загуби позиции. Прави се доста дърварски. Иначе да, от БНБ можеха да лекуват настинка. Сега ще трябва да се справят с пневмония. Дано се избегне заразяване...
Коментар
-
Пишат някои колеги по-долу глупости.
Кредитите са дължими, според погасителния план, нищо от дълга по кредит не е отпаднало, не е изчезнало и обезпечението.
Относно депозитите, те също са дължими както са по договорите, но вече квесторите ще имат право да преразгледат лихвените нива и да ги намалят до средните (вижте Чл.116 от Закона за кредитните институции).
Общо взето квесторите имат правата на изпълнителни директори, да направят всичко което е необходимо за добро управление. Само че, са ограничени със срок и се отчитат на БНБ, а не на акционерите.Last edited by ПИЧ; 20.06.2014, 19:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеКлючът от бараката според мен е в отговора на въпроса, защо не постъпиха като при ПИБ преди години, а го направиха по този начин.
Коментар
Коментар