IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мисля, че ще работи.
    Смачкай боклука!

Коментар

• След днешното консервиране на КТБ, в понеделник Кредит Агрикол ще работи ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
        15%, похвално е, че има хора като теб, които обяснявят на други чиято единствената цел явно е да дразнят и злорадстват.

Немога да разбера ако цялата държава се срути по-добре ли ще му е на въпросния участник във форума с никнейм "Todor Jivkov".

Не разбирам смисъла на тези деструктивни коментари.

На всички им е ясно, че банковата система се крепи на доверие между хората и банките.

Ясно е, че като се юрнат всички да теглят банката няма как да посрещне това търсене в такива количества за такова кратко време въпреки, че е четвъртата банка в държавата.

Освен това явно се забравя, че говорим за банка (институция) в която са вложени пари на хора и фирми (това са съдби на много хора и семейства) и всяка държава в ЕС е поела ангажимент да гарантира тези пари.

Сега е важно максимално бързо да се приложат съответните закони и използват правилните инструменти за да се разреши този проблем без да се дестабилизира ситемата като цяло.

Напълно съм съгласен, че е най-добре да се реши без проблеми това, и дано да стане
        Смачкай боклука!

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36
          Искам да попитам някои потребители,които ме нападнаха в събота,щяха да подават сигнали...глоби и т.н.
          Какво правим,господа ФИНАНСОВИ ГЕНИИ?
          Ми ако съм прокурор така ще те одрусам че ще млъкнеш завинаги.

Коментар

• Г-да аз също имам пари в тази банка, но съм ви казвала многократно да инвестирате в имоти и злато не в глупости!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Надявам се да запомниш мнението си, както и моето и да си говорим след месец примерно . Дано съществуваш още като ник и участник в този форум!

Тази банка ще има нов мажоритарен собственик и всичко ще бъде наред
              15%, похвално е, че има хора като теб, които обяснявят на други чиято единствената цел явно е да дразнят и злорадстват.

Немога да разбера ако цялата държава се срути по-добре ли ще му е на въпросния участник във форума с никнейм "Todor Jivkov".

Не разбирам смисъла на тези деструктивни коментари.

На всички им е ясно, че банковата система се крепи на доверие между хората и банките.

Ясно е, че като се юрнат всички да теглят банката няма как да посрещне това търсене в такива количества за такова кратко време въпреки, че е четвъртата банка в държавата.

Освен това явно се забравя, че говорим за банка (институция) в която са вложени пари на хора и фирми (това са съдби на много хора и семейства) и всяка държава в ЕС е поела ангажимент да гарантира тези пари.

Сега е важно максимално бързо да се приложат съответните закони и използват правилните инструменти за да се разреши този проблем без да се дестабилизира ситемата като цяло.

Коментар

• Май забравяш, че живееш в България
                Смачкай боклука!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Jivkov Разгледай мнение
                  Хубаво е човек да вярва, но е лошо когато е наивен - говоря по принцип

Те и вчера казаха, ама.... днес какво стана?
                  Надявам се да запомниш мнението си, както и моето и да си говорим след месец примерно . Дано съществуваш още като ник и участник в този форум!

Тази банка ще има нов мажоритарен собственик и всичко ще бъде наред
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                    Казаха - до 3 месеца. Според мен обаче, много по-скоро ще има нов мажоритарен собственик и ще може да си изтеглите парите. Въпрос на преговори....
                    Хубаво е човек да вярва, но е лошо когато е наивен - говоря по принцип

Те и вчера казаха, ама.... днес какво стана?
                    Last edited by Todor Jivkov; 20.06.2014, 21:43.
                    Смачкай боклука!

Коментар

• Тази тема веке е изчерпана "Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити " и предлагам на модератора да я закрие , тъй като КТБ веке депозити НЕ предлага - а и си има чудесна тема за КТБ - Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) туй първо
                      и второ в следващите няколко седмици всеки много да внимава с коментарите относно сигурноста на банковата система в БГ ,да не се събудим някоя сутрин с новината :
                      "БНБ сложи всичките 29 банки в България под специален надзор и обявява банкова ваканция " по подобие на тази в Щатите 1933г.
                      "Първите реформи са финансови: на 6 март почти всички банки в страната са затворени и остават затворени (ваканция на банките) до приемането на извънреден Закон за банковото дело"
                      http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...A1%D0%90%D0%A9
                      А решенията след евентуална такава ваканция - всеки може да се досети какви ще са
                      затова ТАТО призовава водата повеке да не мътите
                      за да не се събудите утре с 99% обезценени банкови спестявания
                      сполай ви

пп.Стоян Александров: БНБ и правителството не реагираха навреме
                      „Ако заинтересовани лица пуснат още някоя подобна публикация, случилото се може да се повтори и с друга банка. Тогава зимата на Жан Виденов ще ни се види мъглива пролет. Трябва да реагираш адекватно и навреме, а не да следваш събитията“, коментира още той.
                      http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...avreme,174729/
                      Last edited by ТАТО; 20.06.2014, 21:44.
                      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                        Притеснително е, че никой не казва кога /дата/ ще се изплащат депозити и сметки на фирми и частни лица! А само общи прикази, и си оставят вратички....
                        ТОВА НЕ Е ДОБРЕ!
                        Казаха - до 3 месеца. Според мен обаче, много по-скоро ще има нов мажоритарен собственик и ще може да си изтеглите парите. Въпрос на преговори....
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• А някой хора почнаха да загряват май
                          Смачкай боклука!

Коментар

• Притеснително е, че никой не казва кога /дата/ ще се изплащат депозити и сметки на фирми и частни лица! А само общи прикази, и си оставят вратички....
                            ТОВА НЕ Е ДОБРЕ!
                            Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Jivkov Разгледай мнение
                              Вчера всичко беше сигурно и наред, а днес....... има още балами които продължават да вярват....
                              То не се мъти от вчера
                              Въпрос на риск който всеки може да поеме
                              Аз и като имам възможност да си преместя парите няма да го направя, други ги държат в буркани от 96г.

Коментар

• Вчера всичко беше сигурно и наред, а днес....... има още балами които продължават да вярват....
                                Смачкай боклука!

Коментар

Working...
                                X