IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стига спекулации,в договорите ясно и точно пише какви са условията.Предлаганите доскоро депозити от банката не бяха със специално договорени условия,а достъпни за всеки.Следователно са защитени от закона.Това обаче да не забравяме е при фалит,който няма да се случи в никакъв случай.Хайде да не се тормозим повече и да се успокои обстановката най-накрая,в интерес е на цялата система и най-вече на всички нас.Спокойствие и търпение,до две седмици нещата са ок,максимум!
    Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от rat Разгледай мнение
      Това е договор сключен с КТБ, а гарантирането е от БНБ. Няма как КТБ да ти гарантира какво ще направи трета страна.
      по тази логика всички договори с търговските банки за депозити са невалидни.??
      "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнение
        Чл.15 на договора пише много ясно-не се счита за специален и сумата до 196000 лв е гарантирана от гаранциоония фонд..
        Това е договор сключен с КТБ, а гарантирането е от БНБ. Няма как КТБ да ти гарантира какво ще направи трета страна.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou
          И аз това се чудя. И е възможно да е точно така. А моят депозит е точно такъв, така че може да изгоря с една мн солидна сума ...
          Чл.15 на договора пише много ясно-не се счита за специален и сумата до 196000 лв е гарантирана от гаранциоония фонд..
          "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Аз имам въпрос...дали при създалата се ситуация, ще мога да си открия нов депозит в КТБ? Лично аз го намирам за добра бизнес възможност и за двете страни, стига да договорим малко по-висока доходност :

Коментар

• Един въпрос - 4х4 и депозит+ - не се ли водят (да ги изкарат ако е нужно) специални депозити. Демек нестандартни и ИЗОБЩО ДА НЕ СА ГАРАНТИРАНИ?
              И аз това се чудих, че моите евра са на 7,5% от предишната им промоция...
              А то в договорите си пишело.
              Та вижте си договорите, най-долу си пише.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                По отношение на КТБ - и аз, по случайност.
                И аз нямам нищо тук, защото просто банката няма клон в града ни. Все пак това е главно столична банка с малко клонове в страната.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156
                  За пръв път да съм от правилната страна на барикадата.
                  ...

По отношение на КТБ - и аз, по случайност.

Коментар

• "... така че вложителите ще изчакат...."

А май почнахте да се събуждате. Някой умник каза че събота и неделя БНБ ще работи и в Понеделник всичко ще е ОК - ама пълно е с наивни и глупави хора!
                    Смачкай боклука!

Коментар

• Бате Пешо

Има два варианта на развитие и трите месеца време са за да се уточни кой ще бъде. Банката ще я възтановят или когато еврофондовете ги върнат и платят от Европа за вече реализирани проекти или ще я продадат на руска банка и пак ще се възтанови. За това са трите месеца, защото по добрия вариант е да влязат парите от Европа..иначе и сега могат да я продат и капитализират много бързо, но това са доста пари които не си заслужава да се губят и да не се вземат е много по добре.
                      Така че вложителите малко ще почакат.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                        Мен ме вълнуват няколко въпроса.... Някои вече гледам са зададени и има отговори на тях в тази и другата тема. Но има още няколко, които ме вълнуват.
                        Примерно.... Ако някой ползва трезор в банката, ще има ли достъп до него през тези 3 месеца или са ударили съвсем катинара?...
                        Друго... Какво става с дейността на фирми, които имат пари в банката? Те трябва да се разплащат с клиенти, доставчици и т.н. Това ще доведе косвено и до засягане и на други хора и фирми, които изобщо нямат пряка връзка с банката.
                        доколкото знам от познати днес са допускали до трезора аз лично не съм пробвал

Коментар

• Мен ме вълнуват няколко въпроса.... Някои вече гледам са зададени и има отговори на тях в тази и другата тема. Но има още няколко, които ме вълнуват.
                          Примерно.... Ако някой ползва трезор в банката, ще има ли достъп до него през тези 3 месеца или са ударили съвсем катинара?...
                          Друго... Какво става с дейността на фирми, които имат пари в банката? Те трябва да се разплащат с клиенти, доставчици и т.н. Това ще доведе косвено и до засягане и на други хора и фирми, които изобщо нямат пряка връзка с банката.

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                            защо БНБ до вчера манифестираше,че банката е стабилна
                            Още колко човека ще го зададат тоя идиотски въпрос? Преди една банка официално да е фалирала, БНБ и всички институции са длъжни да повтарят като папагали че всичко е окей, независимо от реалното състояние. Това е правилното поведение. Иначе се получава "self-fulfilling prophecy" - дори и банката да има шанс да се оправи, ако излезе Искров и ти каже "Абе тука е малко мътна работата, не е ясно кво ше става", какъв мислиш ще е резултата?

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                              За какво бе бате Пешо,би ли обяснил?Не престанахте да пишете плашещи постове.
                              И на мен ми е жега,понеже има още 3 депозита свързани пряко с близките ми,но тва е положението.На повечето трезво мислещи тук ни е ясно,че ще си вземем парите,но на никой не му е приятно да чака месеци в неизвестност.Нали така,или нещо бъркам?
                              Защо държавата не взе позиция толкова време,защо БНБ до вчера манифестираше,че банката е стабилна?Е това ме притеснява,не поста ти

И нито едно мое мнение не е написано като препоръка!
                              Нито пък с цел да плаша някой,за разлика от теб.
                              Играеш си с огъня като малките деца.Кому беше нужно да се разсипе една добра банка?Имай в предвид че ако настъпи паника и хората почнат да си теглят парите ще стане страшно.Затваряйте си устите и не дърпайте Дявола за шлифера

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Ми ако съм прокурор така ще те одрусам че ще млъкнеш завинаги.
                                За какво бе бате Пешо,би ли обяснил?Не престанахте да пишете плашещи постове.
                                И на мен ми е жега,понеже има още 3 депозита свързани пряко с близките ми,но тва е положението.На повечето трезво мислещи тук ни е ясно,че ще си вземем парите,но на никой не му е приятно да чака месеци в неизвестност.Нали така,или нещо бъркам?
                                Защо държавата не взе позиция толкова време,защо БНБ до вчера манифестираше,че банката е стабилна?Е това ме притеснява,не поста ти

И нито едно мое мнение не е написано като препоръка!
                                Нито пък с цел да плаша някой,за разлика от теб.
                                Мнението ми не е препоръка!

Коментар

Working...
                                X