Стига спекулации,в договорите ясно и точно пише какви са условията.Предлаганите доскоро депозити от банката не бяха със специално договорени условия,а достъпни за всеки.Следователно са защитени от закона.Това обаче да не забравяме е при фалит,който няма да се случи в никакъв случай.Хайде да не се тормозим повече и да се успокои обстановката най-накрая,в интерес е на цялата система и най-вече на всички нас.Спокойствие и търпение,до две седмици нещата са ок,максимум!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rat Разгледай мнениеТова е договор сключен с КТБ, а гарантирането е от БНБ. Няма как КТБ да ти гарантира какво ще направи трета страна."Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън
Коментар
-
Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнениеЧл.15 на договора пише много ясно-не се счита за специален и сумата до 196000 лв е гарантирана от гаранциоония фонд..
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYouИ аз това се чудя. И е възможно да е точно така. А моят депозит е точно такъв, така че може да изгоря с една мн солидна сума ..."Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеПо отношение на КТБ - и аз, по случайност.
Коментар
-
Бате Пешо
Има два варианта на развитие и трите месеца време са за да се уточни кой ще бъде. Банката ще я възтановят или когато еврофондовете ги върнат и платят от Европа за вече реализирани проекти или ще я продадат на руска банка и пак ще се възтанови. За това са трите месеца, защото по добрия вариант е да влязат парите от Европа..иначе и сега могат да я продат и капитализират много бързо, но това са доста пари които не си заслужава да се губят и да не се вземат е много по добре.
Така че вложителите малко ще почакат.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеМен ме вълнуват няколко въпроса.... Някои вече гледам са зададени и има отговори на тях в тази и другата тема. Но има още няколко, които ме вълнуват.
Примерно.... Ако някой ползва трезор в банката, ще има ли достъп до него през тези 3 месеца или са ударили съвсем катинара?...
Друго... Какво става с дейността на фирми, които имат пари в банката? Те трябва да се разплащат с клиенти, доставчици и т.н. Това ще доведе косвено и до засягане и на други хора и фирми, които изобщо нямат пряка връзка с банката.
Коментар
-
Мен ме вълнуват няколко въпроса.... Някои вече гледам са зададени и има отговори на тях в тази и другата тема. Но има още няколко, които ме вълнуват.
Примерно.... Ако някой ползва трезор в банката, ще има ли достъп до него през тези 3 месеца или са ударили съвсем катинара?...
Друго... Какво става с дейността на фирми, които имат пари в банката? Те трябва да се разплащат с клиенти, доставчици и т.н. Това ще доведе косвено и до засягане и на други хора и фирми, които изобщо нямат пряка връзка с банката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениезащо БНБ до вчера манифестираше,че банката е стабилна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеЗа какво бе бате Пешо,би ли обяснил?Не престанахте да пишете плашещи постове.
И на мен ми е жега,понеже има още 3 депозита свързани пряко с близките ми,но тва е положението.На повечето трезво мислещи тук ни е ясно,че ще си вземем парите,но на никой не му е приятно да чака месеци в неизвестност.Нали така,или нещо бъркам?
Защо държавата не взе позиция толкова време,защо БНБ до вчера манифестираше,че банката е стабилна?Е това ме притеснява,не поста ти
И нито едно мое мнение не е написано като препоръка!
Нито пък с цел да плаша някой,за разлика от теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи ако съм прокурор така ще те одрусам че ще млъкнеш завинаги.
И на мен ми е жега,понеже има още 3 депозита свързани пряко с близките ми,но тва е положението.На повечето трезво мислещи тук ни е ясно,че ще си вземем парите,но на никой не му е приятно да чака месеци в неизвестност.Нали така,или нещо бъркам?
Защо държавата не взе позиция толкова време,защо БНБ до вчера манифестираше,че банката е стабилна?Е това ме притеснява,не поста ти
И нито едно мое мнение не е написано като препоръка!
Нито пък с цел да плаша някой,за разлика от теб.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
Коментар