Първоначално изпратено от MZ/X
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнениеЗдравейте,имам преференциален безсрочен депозит в КТБ. Как ще постъпи БНБ според Вас,след като договора е бесрочен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение....държава на света... където човешкия живот не струва пет пари, но пък за сметка на това има специален закон за защита на банките...
Ако така пазехме човешкия живот както банките, щахме да сме на първо място в света. Без проблем медиите съсипват живота на някой човечец и никакви санкции няма, но за банките се скача все едно едно са самите богове от небето.
До скоро не вярвах в свръхестествени сили, но вече започвам да си мисля че сатаната съществува и се намира в България.
Тъжно, ...трудно за проумяване...но факт.
Самият Инвестор, виждам се скъсва от триене и цензура на постове.
Законът, който дава и без друго извънредни права на Банките за сметка на гражданите не е достатъчен, многобройните закони, които ако решат могат да те санкционират и за най-дребно охулване на... Банка, също...
Никой не повдигна темата как вече почти 15 години тази банка работи с изключително държавно покровителсто, държавни пари за капитал, но на ниски лихви...
В съдружие с всички правителства за този период!
Какъв Пеевски се навира на всеки ред, когато мрежата зад Банката е плътна и обсебваща цялата ни политика?!
Може би, страхът е да не се заговори и за другите подобни, или за цялата система.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеИзводът е, че ако банката беше ударена с вестник, ръката, която го държеше, беше много силна.
А главата, която командва ръката, не е много умна
Паниката на хората, които помнят финансовия крах от Виденово време, при всички случаи ще се отрази на цялата банкова система, колкото и успокоителни приказки да се изговорят оттук нататък.
http://www.vlastta.com/displaynews/72234
- щом не позволи след такъв удар да падне системата ,а само един елемент от РАЗ, ще покаже, че именно "Паниката на хората, които помнят финансовия крах от Виденово време" е перфектно подтисната => се контролира! => има ум, който успешно генерира преследван резултат, противоречащ на нормалните и свободни очаквания! => имаме успешна манипулация!
-> а ето противоречие от статията от линка: "Журналистите не създават събитията, а ги отразяват"
в ТВ-реалността, събитията се създават и от журналистите - ето:
"Българският олигарх се оказа с влияние и в Бон, където е централата на Дойче веле. Което показва, че не само българските медии са под контрол."
=> Щом медиите са под ЯВЕН контрол, то и събитията "рекламирани" чрез тях се контролират и манипулират!
=> събитията се създават и от журналистите!Last edited by iivanoff; 23.06.2014, 19:40.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Прокуратурата срути КТБ, да се готви държавата
Изводът е, че ако банката беше ударена с вестник, ръката, която го държеше, беше много силна.
А главата, която командва ръката, не е много умна
Паниката на хората, които помнят финансовия крах от Виденово време, при всички случаи ще се отрази на цялата банкова система, колкото и успокоителни приказки да се изговорят оттук нататък.
http://www.vlastta.com/displaynews/72234Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТази тема трябва вече да я махат,вече не е актуална.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениеКакви лихви, каква мара, какви пари. Той удавника е под водата, те му поръчват обед...
Не схванахте ли : Пари нема. Сега като налеят фонда за гарантиране на влоговете, който има някакви пари на хартия ептен ще сгафят системата. Очаквайте падане на борда, завъртане на печатницата и съответното зануляване....
Досега какво натвориха
1. Пак им спреха еврофондовете
2. НЕК е на загуба стотици милиони /публикуваха ли го най-накрая отчета или още го крият ? /
3. Историята с КТБ
4. Хиляди по дребни гафове
Та екзистенциалния въпрос е: who's next ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениеКакви лихви, каква мара, какви пари. Той удавника е под водата, те му поръчват обед...
Не схванахте ли : Пари нема. Сега като налеят фонда за гарантиране на влоговете, който има някакви пари на хартия ептен ще сгафят системата. Очаквайте падане на борда, завъртане на печатницата и съответното зануляване....
Ако хората нямаха доверие в бутафорната измислена система отдавна да сме се оправили.
Аз дори не бих се учудил и лихви да им дадат... само и само да продължава заблудата, че всичко е ОК в най измислената държава на света... където човешкия живот не струва пет пари, но пък за сметка на това има специален закон за защита на банките...
Ако така пазехме човешкия живот както банките, щахме да сме на първо място в света. Без проблем медиите съсипват живота на някой човечец и никакви санкции няма, но за банките се скача все едно едно са самите богове от небето.
До скоро не вярвах в свръхестествени сили, но вече започвам да си мисля че сатаната съществува и се намира в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеЗАКОН ЗА КРЕДИТНИТЕ ИНСТИТУЦИИ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
първо, БНБ да каже какви лихви ще плаща от 20 юни до 20 юли. За сега на този въпрос не получавам отговор...
Коментар
-
по темата за КТБ
TV BG On Air
Boom&Bust 22 юни част 2
Тема:
"Иван Костов – за живота и политиката"
предаването на запис:
http://www.bgonair.bg/v-predavaniyat...2-yuni-chast-2
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе съм съгласен. Това означава че нашата държава ПРЯКО се управлява от Пеевски и Доган.
Не може да бъде вярно.
ПП Исках да кажа, че според мен Б-П ще бъде тре-а на изборите, но модераторът г-н Х-й ме изтри, като каза да не политизирам.Че то това не е политика бе, г-н Х-й, това е предсказание!
Last edited by diletant; 22.06.2014, 23:20.
Коментар
Коментар