Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе съм съгласен. Това означава че нашата държава ПРЯКО се управлява от Пеевски и Доган.
Не може да бъде вярно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеВярно е,вярно е...
Моята прогноза и надежда е, че следващият минал от другата страна на кавала, да е свинчо - мамин....
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеХубаво беше да обяват какви ще са условията по Депозит+ и след 21-ви юли, че човек да може да си прави сметка
Чл. 116. (1) В случаите по чл. 115, ал. 1 БНБ поставя банката под специален надзор, като:
1. назначава квестори, ако такива не са били назначени преди това, и определя техните правомощия;
2. определя срока и условията на специалния надзор.
(2) В случаите по ал. 1 БНБ може да:
1. намали лихвите по задълженията на банката до средния им пазарен размер;
2. спре за определен срок изцяло или частично изпълнението на всички или на някои от задълженията й;
3. ограничи дейността й изцяло или частично;
4. определи условия и допълнителни изисквания относно реда за разпореждане с имуществото на банката;
5. разпореди принудително увеличаване на капитала, включително като лиши досегашните акционери от право да участват в увеличаването;
6. отстрани от длъжност членовете на съвета на директорите, съответно на управителния и на надзорния съвет;
7. лиши временно от право на глас акционери, притежаващи пряко или косвено повече от 10 на сто от акциите с право на глас, ако с дейността или с влиянието си в управлението на банката са навредили на нейната надеждност или сигурност;
8. разпореди принудително намаляване на акционерния капитал на банката с размера на натрупаната от банката загуба.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
първо, БНБ да каже какви лихви ще плаща от 20 юни до 20 юли. За сега на този въпрос не получавам отговор...
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнениеНапълно съм съгласен и ми звучи доста логично, дори бих си позволил да нагазя още по дълбоко в "теория на конспирацията" . В петък Искров се обяснява как щели да я продават на руснаците. Но явно от САЩ са му звъннали набързо и са му заповядали веднага да намира пари и да я спасява, щото инак заминава за Тексас с еднопосочен билет дето ще го линчуват с катран и пера И въпроса е - от къде намери пари за 2 дни, при това неработни, че да запуши пробойните ? Братята задокенаци едва ли са му дали, те да дават не обичат, само взимат. Следователно трябва да вземе пари или от фикса или от ФондЪ. Тоест запушва една пробойна, като отваря друга и оставя много добра възможност на руснаците да го матират с пешката"Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНа пръв поглед е точно както казваш. Едва ли има някой на върха, който да го е грижа за държавата.
Обаче ако вкараш в ситуацията малко изкривено въображение и малко теория на конспирацията....
Да приемем че КТБ е придобила контрол над много големи активи в държавната енергетика. Това ми се струва много вероятно.
И че някой в КТБ е решил да продаде контрола над банката на руската ВТБ. Ако се случи, то руснаците ще установят почти пълен контрол над нашата енергетика. Това изобщо не е изключено.
Разузнаването на Големия задокеански брат е надушило това и в резултат Великия черен баща от Белия дом е наредил банката да се одържави. Щото никак няма да е щастлив, ако енергетиката ни попадне в руски ръце. Нашите марионетки естествено изпълняват прилежно.
Това как ви изглежда?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе съм съгласен. Това означава че нашата държава ПРЯКО се управлява от Пеевски и Доган.
Не може да бъде вярно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеИнтересно.А как ти изглежда следното :
Стефан Гамизов :
Кой каза, че не съм бил прав вчера и кой каза да си "затварям мръсната уста"? Нещата се оказаха пределно прости! Държавната банка под контрол на Доган и Пеевски - Българска банка за развитие, която е била принудена да финансира войната с КТБ, чрез рефинансиране на кредитите на Пеевски...просто придобива с увеличаване на капитала КТБ! Честито на Доган, Пеевски. Йовчев и Цацаров! До сега не си представях, че някой може да организира схема за заграбването на цяла банка със 7 милиарда лева в нея!
На мен твърденията на Гамизов ми изглеждат по-правдоподобни
Не може да бъде вярно.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТова как ви изглежда?
Стефан Гамизов :
Кой каза, че не съм бил прав вчера и кой каза да си "затварям мръсната уста"? Нещата се оказаха пределно прости! Държавната банка под контрол на Доган и Пеевски - Българска банка за развитие, която е била принудена да финансира войната с КТБ, чрез рефинансиране на кредитите на Пеевски...просто придобива с увеличаване на капитала КТБ! Честито на Доган, Пеевски. Йовчев и Цацаров! До сега не си представях, че някой може да организира схема за заграбването на цяла банка със 7 милиарда лева в нея!
На мен твърденията на Гамизов ми изглеждат по-правдоподобни
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЕ това,което казваш е за благото на държавата,никакъв шанс да си прав! Никой от политиците не работи за държавата.
Обаче ако вкараш в ситуацията малко изкривено въображение и малко теория на конспирацията....
Да приемем че КТБ е придобила контрол над много големи активи в държавната енергетика. Това ми се струва много вероятно.
И че някой в КТБ е решил да продаде контрола над банката на руската ВТБ. Ако се случи, то руснаците ще установят почти пълен контрол над нашата енергетика. Това изобщо не е изключено.
Разузнаването на Големия задокеански брат е надушило това и в резултат Великия черен баща от Белия дом е наредил банката да се одържави. Щото никак няма да е щастлив, ако енергетиката ни попадне в руски ръце. Нашите марионетки естествено изпълняват прилежно.
Това как ви изглежда?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЕ това,което казваш е за благото на държавата,никакъв шанс да си прав! Никой от политиците не работи за държавата.
Свини и други подобни ще придобият активите за жълти стинки... Абе България...
https://www.youtube.com/watch?v=CLH65Y3OZdMЕдинствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеА част от активите на други собственици и бюджета излиза на ++++++Last edited by andy2000; 22.06.2014, 18:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТова си е твое мнение.
Аз мисля че КТБ се е нагушила с активи от енергодружествата и някой на върха е решил да ги върне на държавата. Нямам идея какви активи. Може да са особени залози, цесии...
Както казах, не му разбирам.
Коментар
Коментар