IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    А бе хора, каква е тази открита подкрепа на Първанов - Гоце за комуниста Борисов???
    Благодаря.

Първанов много отдавна играе в отбора на олигарха Борисов.
    Още от времето когато се кандидатира за президент втори мандат. Той беше умрял от страх да не би Бойко да се кандидатира, макар и без партия. Щото Бойко щеше като нищо да ги спечели. И някакси е успял да убеди Бойко да не се кандидатира, ами да стане премиер на следващите парламентарни избори. И естествено се е ангажирал с подкрепа.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Идеята е страхотна и няма място за политически пристрастия в нея, но от герберасти не очаквай лично мнение.
      Все още са под забрана да коментират лудостта на вожда си с цирка тези дни

А бе хора, каква е тази открита подкрепа на Първанов - Гоце за комуниста Борисов???
      Ма той не ли от партията на Станишев?

Аз така си мисля. Даже имам спомени, че точно Първанката посочи Станишев за свой наследник.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Пак нещо не си разбрал, а по-ясно няма как да го кажа.
        КонцентрирВай се, щото с настъпването на астрономическата есен слънцето вече не може да е причина за намалена мозъчна активност ...
        Така, са по-разбираеми последните изяви на вожда ви тези дни.
        За съжаление, с настъпването на есента се засилват депресивните състояния, понякога избиващи към лудост

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Благодаря за мнението ти, че и в бъдеще ще бъдем управляващи, но това не е сигурно. Затуй аз искам да сме защитени, когато бъдем в опозиция. А това е неминуемо. Никой не е на власт вечно.

Пак нещо не си разбрал, а по-ясно няма как да го кажа.
          КонцентрирВай се, щото с настъпването на астрономическата есен слънцето вече не може да е причина за намалена мозъчна активност ...
          Yeah

Коментар

...

Хайде да чуя МОТИВИТЕ против!
            Идеята е страхотна и няма място за политически пристрастия в нея, но от герберасти не очаквай лично мнение.
            Все още са под забрана да коментират лудостта на вожда си с цирка тези дни

Коментар

Ко? Против ли съм?
              Насърчавам те с идеите, даже съм впечатлена, че така навътре взимаш правата на опозицията. То има смисъл да те вълнуват, но с всеки ден на това правителство се снишават шансовете ви в бъдеще да сте от парламентарно представената опозиция.
              Благодаря за мнението ти, че и в бъдеще ще бъдем управляващи, но това не е сигурно. Затуй аз искам да сме защитени, когато бъдем в опозиция. А това е неминуемо. Никой не е на власт вечно.

Коментар

• Шашната съм

След атаките на комуниста Борисов, вече и дружката му Първанов - Гоце се активизира открито

сега в "лице в лице" по бТВ се обяснява

даже и за Пряка демокрация говори....докъде стигнахме

Коментар

• Що се скрихте бе ?

Хайде да чуя какви аргументи имате против моето предложение.
                  Позоваване на Пеевски не е аргумент, това е тролене.

Ето моите аргументи.
                  С отпадане на изискването за кворум в тези случаи отпада възможността на парламентарното мнозинство да попречи на обществото да се проведе дебат и вот, както и отпада възможността мнозинството да попречи обществото да чуе мотивите на малцинството.
                  Такава промяна трябва задължително да се закрепи в Конституцията.
                  Така всяко следващо парламентарно малцинство (и ние в следващия парламент може да сме в малцинството) ще бъде донякъде защитено от произвола на мнозинството.

Хайде да чуя МОТИВИТЕ против!

Коментар

И ЗАЩО си против?

Би ли изтъкнала някакъв аргумент?
                    Ко? Против ли съм?
                    Насърчавам те с идеите, даже съм впечатлена, че така навътре взимаш правата на опозицията. То има смисъл да те вълнуват, но с всеки ден на това правителство се снишават шансовете ви в бъдеще да сте от парламентарно представената опозиция.
                    Yeah

Коментар

...
                      Аз предлагам относно вотовете на недоверие правилника да се промени така.

При разискванията на вот на недоверие и при гласуването на вот на недоверие отпада изискването за наличие на кворум. По искане на която и да е парламентарна група разискванията и гласуването на вота се предават пряко по БНТ и БНР.

По този начин се защитават правата на опозицията да представи тезите си пред обществото, без да има възможност това да бъде блокирано от мнозинството.

Има ли някой несъгласен?
                      Много добра идея!

Самата дума - Вот, изисква да няма ограничения!!!

Точно както, партиите НЕ се интересуват колко човека дават своя вот на изборите!!!

аз по принцип, не разбирам, защо "народните" представители не си стоят на работното място...

Коментар

• жалко човече си, нямам намерение ,
                        да падам до партенково ниво,
                        ...приказвай си , не ми пречиш,
                        защото всъшност нищо не казваш
                        Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Герберастче,
                        коя е лъжливата мантра?

Предоговарянето окончателно завърши февруари месец, когато на власт беше твоят кумир Бойко Борисов, герберастче!
                        И Бойко Борисов договори по-малко пари за България, а не Орешарски.
                        Това не е мантра, това е живата истина.
                        И нямай претенция да си сред нормално мислещите хора.
                        Нормално мислещите видяха че вчера Михаил Миков СТРИКТНО спази процедурата съгласно Конституцията и Правилника на НС. Ти обаче това не го видя, щото мозъка ти е повреден от герберащината.

Коментар

• Първоначално изпратено от vbvb Разгледай мнение
                          Хиляди благодарят със СМС на Орешарски за оставката
                          Хората, които разпространяваха съобщението за падането на кабинета, вече пускат СМС-и на премиера на личния му номер 0889099666...http://daniivanov.blogspot.com/2013/09/2_27.html

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                            Втора част на акцията "Орешарски подаде оставка"Хиляди благодарят с СМС на Орешарски за оставката

Нова акция започна час след масовия слух, че премиерът Пламен Орешарски е подал оставка.

Хората, които разпространяваха съобщението за падането на кабинета, вече пускат СМС-и на премиера на личния му номер 0889099666, с които му благодарят за подадената оставка.

Хората, които в личните си профили във фейсбук декларират, че вече са изпратили СМС на Орешарски вече са неизброимо много.

СМС-акцията е втора час на започналата точно в 16 часа атака, според която всеки, подкрепящ протеста трябваше от личния си профил да разпространи съобщение, че отнякъде е чул, че Орешарски е подал оставка.

Акцията бе замислена късно снощи в една от многото фейсбук групи като отговор на контролираните от правителството медии за “гьобелсовата им пропаганда”.

Редица от новинарските сайтове се вързаха на слуха и така го направиха още по-мощен.

Междувременно българската версия на Уикипедия също бе променена и световната енциклопедия обяви краят на правителството на БСП-ДПС и Атака. Това обаче продължи едва няколко минути, след което статията беше редактирана.

http://offnews.bg/index.php/247730/h...i-za-ostavkata

Коментар

Хихих, това прилича на стъкмяването на закона за ДАНС по калибъра на ДелянчУ! Сигурна съм, че в движение и според движенията на Герб ще се сещаш и за още удобни промени по законодателството. Непременно да ги споделиш.
                              И ЗАЩО си против?

Би ли изтъкнала някакъв аргумент?

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                                Естествено че ще направиш предложение което директно нарушава Конституцията

Независимо че БСП е приела тази Конституция
                                Кво пречи да се промени конституцията?

Кажи съгласен ли си с такава промяна или не си съгласен.
                                Поне веднъж изкажи собствено мнение, а не партийно, та да разберем човек ли си или интернет робот.

Коментар

Working...
                                X