IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Клатуркаш ми оная работа Ядете се тук за глупости, а политици и администрация са ни навели яко и шибат, шибат, шиииибат
    Тебе не бе Мамун! Ти си ми много симпатичен въпреки сбърканата ти политическа идентичност. Ама никой не е съвършен.

На мен ми е кеф да дразня Рибока.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Бате Пешо тъй като за пореден път си объркал влака да те светна ,че съм си уредила живота и то в цивилизована държава.И не мрънкъм , а правя констатации защото имам база .за сравнение.Докато ти нямаш, щото цял живот си живееш в БГ..Как искате да сте европейци след като болшинството от българите не спазват правилата и законите му са чужди На запад законът и правилата са на първо място и затова държавите на тези хора са уредени.Да оставим,че имат жестоки глоби и наказания за нарушителите.В БГ си казвате-Хайде,този път да ти е простено,друг път не прави така.Но и другият път казвате тоже.Така че нещата си продължават,а възпитанието и културата на поведение ги смачквате в ъгъла.В България липсва държавата,като институция и уважение към нея.А държавата сте всички вие .Няма кой отвън да ВИ я направи.
      Коки ми като си уредила живота си на друго по хубаво място що ни даваш акъл кво да правим тука????Пак ти повтарям че имаш право на избор.Тука е така в уредения Запад е друго.На теб ти харесва отиваш там слагаш край на мъките.Ние дето сме избрали да сме тука продължаваме да се мъчим.Аз европеец съм по рождение.Много добре знам как се живее в Белгия Испания Франция и Швеция.Има и добри страни има и лоши.Никъде няма рай.Много добре познавам европейското възпитание и маниер.Кога има пари има ценности кога няма пари са по големи диваци от нашите мангали.А дълговете им са колосални.Така че в близките години ни чака голямо сгромолясване или в продължение на години голяма инфлация.Ако България имаше два трилиона дългове тук паветата щеше да са от злато.Ти ми хвалиш този модел е аз предпочитам да живея според колкото съм изкарал и да нямам дългове.

Коментар

• Зинаида Златанова която нямаше и един ден юридически стаж(: ,но пък я лансираха за министър на правосъдието обяви:България може да загуби 276 млн. евро от еврофондовете

Тя обаче увери, че се прави всичко възможно тази сума да е по-малка.

Златанова обясни, че избягва на този етап да говори с конкретни суми, защото, "това е оценка на риска, тоест това е едно бъдещо несигурно събитие". "В момента сме в толкова критичен период от изпълнението на програмите, че едно забавяне с една седмица на един акт на някаква институция, която участва в процеса, може да ни струва стотици милиони", подчерта тя.

По думите на вицепремиера конкретни данни за това колко пари са загубени ще могат да бъдат дадени едва след края на годината, но се работи за това да се загубят възможно по-малко средства. Тя допълни, че към 15 септември тази година са усвоени 35.35% от средствата.

Златанова подчерта, че работи върху оценките и част от мерките, предприети от служебното правителство и конкретно министъра за управление на евросредствата Илияна Цанова. "И до ден днешен всъщност ние работим с тези хипотези, защото те са добри", каза тя.

Три месеца преди мониторинговия доклад на Европейската комисия по механизма за сътрудничество и проверка вицепремиерът изрази умерен оптимизъм за него. Тя заяви, че се надява да бъде отчетен напредък, но все пак той оценява 18 месеца и всеки скандал или неуспешен опит за промяна ще бъде отчетен.
        http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...evrofondovete/
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Бате Пещо ...може ли да посочиш страна от тия дето българина смята за уредени и нормални която да има по ниски данъци осигуровки и на бизнеса да му е уреден такъв комфорт???!!!!Къде бизнеса плаща такива мизерни заплати укрива осигуровки и го търпят
          Е няма такава и това е причината БГ да не е като Швеция и да е на опашката в ЕС.

Коментар

• коки
            Ти не знаеш защото не си живял в страна която е уредена.И точно и по тая причина не можеш да направиш разлика .Тъй като имам поглед мога да ти кажа ,че никой не бяга от хубавото.Та в тоя ред на мисли,за децата ни е по-добре да са навън ,отколкото в БГ.Но както и ти казваш в края на крайщата те сами си вземат решението.Относно влияние на години преди 89,объркал си влака Бате Пешо.В реалността по никакъв начин не са ми повлияли .
            Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Koки ми като е толкова лошо тука що не вземеш да отидеш в някоя от уредените държави.Границите са отворени а след няколко месеца отпада и забраната за труд.Омръзна ми тука само да се мрънка и вечно недоволни.Взимаш решение и заминаваш така ще сложиш край на мъките.
            Бате Пешо тъй като за пореден път си объркал влака да те светна ,че съм си уредила живота и то в цивилизована държава.И не мрънкъм , а правя констатации защото имам база .за сравнение.Докато ти нямаш, щото цял живот си живееш в БГ..Как искате да сте европейци след като болшинството от българите не спазват правилата и законите му са чужди На запад законът и правилата са на първо място и затова държавите на тези хора са уредени.Да оставим,че имат жестоки глоби и наказания за нарушителите.В БГ си казвате-Хайде,този път да ти е простено,друг път не прави така.Но и другият път казвате тоже.Така че нещата си продължават,а възпитанието и културата на поведение ги смачквате в ъгъла.В България липсва държавата,като институция и уважение към нея.А държавата сте всички вие .Няма кой отвън да ВИ я направи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Клатуркаш ми оная работа Ядете се тук за глупости, а политици и администрация са ни навели яко и шибат, шибат, шиииибат
              Наивник може ли да посочиш страна от тия дето българина смята за уредени и нормални която да има по ниски данъци осигуровки и на бизнеса да му е уреден такъв комфорт???!!!!Къде бизнеса плаща такива мизерни заплати укрива осигуровки и го търпят?Аз лично предпочитам работодателя да не ми внася осигуровки а всеки петък следобяд да ми плаща за седмицата.Аз да си договарям заплатата и после да избирам как къде и дали да се осигурявам?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Е Бат'Пешо, как може така да гониш хората? Да ходат навън за къшей хлеб и паница боб?
                Факи аз не я гоня нито пък имам такива способности.Прави впечатление че има една група вечно недоволни и вечно мрънкащи.Като гледам около мен кои мрънкат и ми става смешно.Та всеки е свободен да взема решения и после да си сърба попарата.След като един човек е взел решение да остане тука си наляга парцалите и се бори да промени това което не му харесва.Има много хора с нереалистични очаквания от политиците.Те няма да направят никого богат.Всеки трябва да се труди и да се бори за място под слънцето.Аз нямам спомен да ми е пречил политик да работя.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Тъпанари, тъпанари ама нали ви клатуркаме...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Е на трескозъбеца му харесва и мърда ли мърда.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                      БСП НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА

Желев припомни ситуацията на ескалиращо обществено недоволство по времето на второто правителство на Андрей Луканов през ноември - декември 1990 г. Разказа, че събрал политическите сили и предложил на кабинета да подаде оставка. Бил упрекнат от вицепремиера и член на ръководството на БСП по това време Нора Ананиева, че посяга на демокрацията като настоява за оставката на законно избрано правителство.

"Можете втори път да печелите избори, но не можете да управлявате", отговорил й Желев.

Продължи, че третият кабинет на социалистите - този на Жан Виденов, по същия начин "дойде с честни избори, но се провали с гръм и трясък. Изкара хората на улиците, готови физически да се разправят с властта".

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/citat...zborite_no_ne/

Плевнелиев: "Има риск "Южен поток" да тръгне като "Белене"
                      http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...e_kato_belene/

Корупция, мафия, монополи, олигарси, зависими медии и липса на справедливост"
                      2013-та е годината на гражданското общество"

http://www.mediapool.bg/koruptsiya-m...ews211220.html
                      Стамби това го знаем.По лошото е че и СДС и ГЕРБ и те не могат.Досега не сме видели някои да могат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Koки ми като е толкова лошо тука що не вземеш да отидеш в някоя от уредените държави.Границите са отворени а след няколко месеца отпада и забраната за труд.Омръзна ми тука само да се мрънка и вечно недоволни.Взимаш решение и заминаваш така ще сложиш край на мъките.
                        Е Бат'Пешо, как може така да гониш хората? Да ходат навън за къшей хлеб и паница боб?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                          как краде БСП преценете сами.....
                          Ами краде щото управлява с мандата на герп ....И правилно постъпва между другото,а и точно заради това не иска предсрочни избори,ама ти чунче не я разбираш политиката . А па и да ти споделя друго - оттук насетне всички негативи на Орешака ще се трупат върху герперските мутри.Ако не ми верваш си пусни интервюто на Румбата Петков по БиТиВи от снощи - слушай го и мисли.ако имаш с какво!? ...

За съжаление румбата явно е злоупотребил с алкохола за пореден път иначе нямаше да плещи такива неща в ефир доста преди предначертания срок,но нищо фатално не е станало с оглед наличието на План B
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Тва БКП-то и едно време и сега сте си все гоеми тъпанари!!!
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• БСП НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА

Желев припомни ситуацията на ескалиращо обществено недоволство по времето на второто правителство на Андрей Луканов през ноември - декември 1990 г. Разказа, че събрал политическите сили и предложил на кабинета да подаде оставка. Бил упрекнат от вицепремиера и член на ръководството на БСП по това време Нора Ананиева, че посяга на демокрацията като настоява за оставката на законно избрано правителство.

"Можете втори път да печелите избори, но не можете да управлявате", отговорил й Желев.

Продължи, че третият кабинет на социалистите - този на Жан Виденов, по същия начин "дойде с честни избори, но се провали с гръм и трясък. Изкара хората на улиците, готови физически да се разправят с властта".

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/citat...zborite_no_ne/

Плевнелиев: "Има риск "Южен поток" да тръгне като "Белене"
                              http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...e_kato_belene/

Корупция, мафия, монополи, олигарси, зависими медии и липса на справедливост"
                              2013-та е годината на гражданското общество"

http://www.mediapool.bg/koruptsiya-m...ews211220.html

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                Ти не знаеш защото не си живял в страна която е уредена.И точно и по тая причина не можеш да направиш разлика .Тъй като имам поглед мога да ти кажа ,че никой не бяга от хубавото.Та в тоя ред на мисли,за децата ни е по-добре да са навън ,отколкото в БГ.Но както и ти казваш в края на крайщата те сами си вземат решението.Относно влияние на години преди 89,объркал си влака Бате Пешо.В реалността по никакъв начин не са ми повлияли .

Коментар

Working...
                                X