IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нувел Обсерватьор: Станишев предвожда комунистически мутанти и корумпирани олигарси в съюз с фашистка партия...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_7364.html

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Знам че се казва бот, ама не бях сигурен дали ти знаеш.
      Както и да е.

Аз няма да оспорвам, че тази идея за махане на кворума при вот на недоверие ми е дошла сега, заради сегашната ситуация. Ама то и никой не е мислил, че може да има идиоти, които да предложат вот на недоверие и после САМИТЕ ТЕ да го бламират посредством невлизане в залата с цел да няма кворум.
      Това е някакъв политически идиотизъм!!!!! Как нормално мислещ човек да се сети за такава идиотия?
      Боко е казал, че кат стане премиер за втори път ще се ожени.... Представяш ли си Боко младоженец, поканил гости на сватбата и реши да бойкотира венчавката

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
        Бот се казва! Може и да съм, знам ли, днес съм постнала само едно копи за червените бабички, но те/тя са го игнорирали. Изоставам!
        С дребната уговорка, че не съм парламентарист, бих ти споделила ... щях да погледна по-сериозно на предложението ти, ако не следваше събитията от непосредствения политически спектър. Дайте са да променяме всичко, което може да се ползва като парламентарен похват на опозицията! Не си улучил тайминга, тези работи се правят, когато никой не очаква и не се дебатират. Нали така са ви учили ..., а че и показнò ви направиха преди 106 дни!
        Да не би щатите да премахнаха тавана на дълга?!
        Съгласна съм, че потъването на БСП засега е само в мечтите ми, но мисля, че само Герб може да го постигне. При настоящата политическа конюнктура!

ПП Не си прав за Стамболов, пише лични мнения. На мен и цитатите са ми полезни. Те са точно това, което искам да чуя!
        Знам че се казва бот, ама не бях сигурен дали ти знаеш.
        Както и да е.

Аз няма да оспорвам, че тази идея за махане на кворума при вот на недоверие ми е дошла сега, заради сегашната ситуация. Ама то и никой не е мислил, че може да има идиоти, които да предложат вот на недоверие и после САМИТЕ ТЕ да го бламират посредством невлизане в залата с цел да няма кворум.
        Това е някакъв политически идиотизъм!!!!! Как нормално мислещ човек да се сети за такава идиотия?
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Бойко искал да се сдобри с Бареков
          Лидерът на ГЕРБ пращал смс-и на журналиста с различни послания
          Публикувано: 27 септ. 2013, 18:31 | Обновено: 27 септ. 2013, 18:31
          Разпечатай
          прочитания: 2574 | коментари: 21
          Стара Загора , България

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов постоянно бомбардирал Николай Бареков със смс-и да се помирят, за да не спечели някой трети. Последният смс е от преди няколко часа, разкри водещият преди началото на ТВ-кампанията си „Без цензура", което гостува в петък вечер в Стара Загора. "Аз водя с Борисов политическа битка, за да се обознача срещу политическото статукво, не казвам, че БСП и ДПС са по-добри от ГЕРБ, те са си еднакви", добави Бареков, цитиран от “Стандарт”.

Той беше категоричен, че помирение с Борисов няма как да направи, ако той не промени отношението си към хората, ако не слезе при тях. "Тези циркове, които разиграват в парламента са много опасни за демокрацията, 3 дни управляващите и опозицията се заливат с фокуси, в това време правителството, парламентът не работят, а има и да се решават толкова важни въпроси", даде пример Бареков./БЛИЦ

Коментар

• Veselina Tomova
            ЕКСЛУЗИВНО! ВИЖТЕ ПОЗИВНАТА НА ГЕРБ ЗА „ТЕКУЩАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИТУАЦИЯ”!
            http://afera.bg/mishena/49715.html
            ЕКСЛУЗИВНО! ВИЖТЕ ПОЗИВНАТА НА ГЕРБ ЗА „ТЕКУЩАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИТУАЦИЯ”! / АФЕРА.БГ
            afera.bg
            Станишев е казал, че другата седмица щял да ..

Коментар

Разбрал съм аз. Видях добре какво си болднала.

Ама ти не си първата, нито си оригинална с предричането че БСП изчезва, умира....
              Това го слушам вече 23 години особено от седесарите. Пък то умря СДСто, а БСП си е жива.
              То и Бойко така унищожи БСП, че сега БСП има 84 депутата, а когато Станишев беше премиер имаха 82 депутата. Да не говори, че спрямо предното НС, представителите им нараснаха повече от 2 пъти.
              Докато Бойко е начело на псевдопартията ГЕРБ, то БСП ще пребъде.

Впрочем пак не научих мнението ти за моето предложение. Ти робот ли си?
              Щото Стамболов очевидно е робот, който не може да формулира собствено мнение. И ти ли си?
              Бот се казва! Може и да съм, знам ли, днес съм постнала само едно копи за червените бабички, но те/тя са го игнорирали. Изоставам!
              С дребната уговорка, че не съм парламентарист, бих ти споделила ... щях да погледна по-сериозно на предложението ти, ако не следваше събитията от непосредствения политически спектър. Дайте са да променяме всичко, което може да се ползва като парламентарен похват на опозицията! Не си улучил тайминга, тези работи се правят, когато никой не очаква и не се дебатират. Нали така са ви учили ..., а че и показнò ви направиха преди 106 дни!
              Да не би щатите да премахнаха тавана на дълга?!
              Съгласна съм, че потъването на БСП засега е само в мечтите ми, но мисля, че само Герб може да го постигне. При настоящата политическа конюнктура!

ПП Не си прав за Стамболов, пише лични мнения. На мен и цитатите са ми полезни. Те са точно това, което искам да чуя!
              Last edited by OMG; 27.09.2013, 20:35.
              Yeah

Коментар

• Mass Hysteria - http://youtu.be/OW14Zmsh9HY

Коментар

Борисов, та Борисов!
                  ..От друга страна, ще си спестиш и шашкането, като заговорят за политическите си виждания.
                  шашкането е за ваша сметка
                  Откритото рамо на Първанов показва нервност в отбора, чието лице представлява комуниста Борисов

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    това е слабостта ви
                    Аз идоли и патрони нямам, затова и лесно мога да споделя личното си мнение по даден въпрос, без да чакам указания или да ме е страх, че ще наруша политическата омерта
                    Поздрав за теб, Съни(Тя) http://www.youtube.com/watch?v=CLrdYVO2KKk
                    Lian4o Private Equity Fund

Коментар

Борисов, та Борисов!
                      Ако си по-наблюдателна относо своите патрони, ще можеш сама да формулираш обстоятелства, с които да ги оправдаваш или отстрелваш. От друга страна, ще си спестиш и шашкането, като заговорят за политическите си виждания.
                      това е слабостта ви
                      Аз идоли и патрони нямам, затова и лесно мога да споделя личното си мнение по даден въпрос, без да чакам указания или да ме е страх, че ще наруша политическата омерта

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        Така, са по-разбираеми последните изяви на вожда ви тези дни.
                        За съжаление, с настъпването на есента се засилват депресивните състояния, понякога избиващи към лудост
                        Борисов, та Борисов!
                        Ако си по-наблюдателна относо своите патрони, ще можеш сама да формулираш обстоятелства, с които да ги оправдаваш или отстрелваш. От друга страна, ще си спестиш и шашкането, като заговорят за политическите си виждания.
                        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                          Кво значение има кво предлагаш във форума, като няма да се приеме.
                          И аз имам много предложения, ама никой не ще да ги чуе.
                          Ами може някой с влияние да го прочете и да го предложи на обществото.
                          Ето например Каролев посещаваше и дори се появи във форума със собственото си име. Което си е смелост, предвид огромната вероятност да бъде оплют от анонимните хейтъри.
                          Има голяма вероятност и други влиятелни личности да участват във форума анонимно, за което не бих ги укорил.

Коментар

Пак нещо не си разбрал, а по-ясно няма как да го кажа.
                            КонцентрирВай се, щото с настъпването на астрономическата есен слънцето вече не може да е причина за намалена мозъчна активност ...
                            Разбрал съм аз. Видях добре какво си болднала.

Ама ти не си първата, нито си оригинална с предричането че БСП изчезва, умира....
                            Това го слушам вече 23 години особено от седесарите. Пък то умря СДСто, а БСП си е жива.
                            То и Бойко така унищожи БСП, че сега БСП има 84 депутата, а когато Станишев беше премиер имаха 82 депутата. Да не говори, че спрямо предното НС, представителите им нараснаха повече от 2 пъти.
                            Докато Бойко е начело на псевдопартията ГЕРБ, то БСП ще пребъде.

Впрочем пак не научих мнението ти за моето предложение. Ти робот ли си?
                            Щото Стамболов очевидно е робот, който не може да формулира собствено мнение. И ти ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                              Ма той не ли от партията на Станишев?

Аз така си мисля. Даже имам спомени, че точно Първанката посочи Станишев за свой наследник.
                              ...някога
                              от доста време, обаче му се пречка и вече си е дружка с комуниста Борисов

Коментар

Що се скрихте бе ?

Хайде да чуя какви аргументи имате против моето предложение.
                                Позоваване на Пеевски не е аргумент, това е тролене.

Ето моите аргументи.
                                С отпадане на изискването за кворум в тези случаи отпада възможността на парламентарното мнозинство да попречи на обществото да се проведе дебат и вот, както и отпада възможността мнозинството да попречи обществото да чуе мотивите на малцинството.
                                Такава промяна трябва задължително да се закрепи в Конституцията.
                                Така всяко следващо парламентарно малцинство (и ние в следващия парламент може да сме в малцинството) ще бъде донякъде защитено от произвола на мнозинството.

Хайде да чуя МОТИВИТЕ против!
                                Кво значение има кво предлагаш във форума, като няма да се приеме.
                                И аз имам много предложения, ама никой не ще да ги чуе.

Коментар

Working...
                                X