IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Областният управител на Бургаска област Павел Маринов е укрил в декларациите си като депутат и като областен управител имоти, чуждестранни фирми и незакрита ипотека> https://www.bivol.bg/pavel-marinov-deklaracii.html Орешарски каза преди дни , че носи отговорност лично за назначенията си. Какво следва?

Last edited by коки; 17.09.2013, 16:27.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Koки на децата браво.Не знам какво е по добро за тях.Те са умни и сами ще решат кое е по добре за тях.Не разбирам обаче тая мантра навън всичко е по хубаво.Нещата са по различни.Ти явно не може да се отърсиш от влиянието на годините преди 1989г.
      А трескоцъбеца е дребен джафкащ пудел който търси внимание.
      Ти не знаеш защото не си живял в страна която е уредена.И точно и по тая причина не можеш да направиш разлика .Тъй като имам поглед мога да ти кажа ,че никой не бяга от хубавото.Та в тоя ред на мисли,за децата ни е по-добре да са навън ,отколкото в БГ.Но както и ти казваш в края на крайщата те сами си вземат решението.Относно влияние на години преди 89,объркал си влака Бате Пешо.В реалността по никакъв начин не са ми повлияли .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
        как краде БСП преценете сами
        да се има предвид че лот 1 е пуснат 2006 г а само за 2007 има 12.5% инфлация а за 2008 8% инфлация и пак ГЕРБ спестява десетки милиарди.

Лот 1 Оризово-Стара Загора -38,7 km. изграден от БСП за 198,160 млн. лв. 1 КМ =5.12 МИЛИОНА
        Лот 2 Стара Загора - Нова Загора 31,8 km построен от ГЕРБ за 137,868 млн. лв. с ДДС. 1 КМ =4.3355 МИЛОНА
        Лот 3 Нова Загора – Ямбол е 35,7 km построен от ГЕРБза 133, 973 млн. лв 1 КМ = 3.753 МИЛИОНА
        Лот 4 Ямбол Карнобат-49,28 км построен от ГЕРБ за (цената без ДДС - 174,705 млн. лв)1 КМ =4.254 МИЛИОНА.
        Като прибавим и инфлацията от 20.3 % до 2009 и 11% (2009-2012) за последния лот се получава
        1. Бсп строи за 5.12 милиона лв на километър
        2. лот 2 - 4.3355 / 1.23 =3.525 милиона на километър
        3. лот 3 - 3.753 / 1.23 = 3.05 милиона на колометър
        4. лот 4 - 4.254 / 1.313=3.24 милиона лева на километър.
        О майната дето громи комунизма и платили със закъснение и пак насъскана във форум

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Тва БКП-то и едно време и сега сте си все гоеми тъпанари!!!
          Кой е тъпанр е ясно отдавна.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            А добър ти ден Батка.Виждам ,че нещо си се отклонил от същността на разговора Доколкото си спомням новината беше за талантливите деца ,които са спечелили медали.Та в тоя ред на мисли ,как мислиш кое ще е по добре за тях ?Да заминат навън , да продължат образованието си и да се реализират или да си кесят в БГ ,да си вземат една диплома ,с която ....ще се чудят какво да правят.И моля само не ми казвай ,че в БГ има работа..В Софето може и да има, но в провинцията не е така..Нямат ли връзки е абсурдно младежи който току що са завършили да си намери работа.

По -добре пуделче да ни джафка ,отколкото някой доберман
            Koки на децата браво.Не знам какво е по добро за тях.Те са умни и сами ще решат кое е по добре за тях.Не разбирам обаче тая мантра навън всичко е по хубаво.Нещата са по различни.Ти явно не може да се отърсиш от влиянието на годините преди 1989г.
            А трескоцъбеца е дребен джафкащ пудел който търси внимание.

Коментар

• Ти да видиш Мишо Шамара имал черен печат за САЩ .

17.09.2013 13.07
              Михаил Михайлов или Мишо Шамара вече е с черен печат в паспорта си и забрана да влиза в САЩ. Ограничението той получил преди време, но не за непристойно поведение, псуване или побой, а за изнасяне на концерти и изкарване на пари с туристическа виза, пише в. "Шоу".

Американците не прощават, когато някой печели в страната им, но не си плаща данъците, както правят повечето български певци, които гостуват там.

Българи решили да сезират имиграционните служби, защото рапарът не си изпълнявал поетите ангажименти и не идвал на концертите си.

"В момента сестра ми води съдебни дела срещу имиграционните власти в Америка и е много възможно вече да сме спечелили делото и забраната ми да е отпаднала окончателно. Просто не съм си направил още труда да проверя докъде са стигнали нещата", заявява рапарът, цитиран от "Шоу". /24chasa.bg
              http://dnesplus.bg/News.aspx?n=621758

Коментар

• Бате Пешо
                Коки аз кумири политици нямам.Ти не си от вчера във форума и много добре знаеш какво съм писал години наред.Стъпил сън здраво на земята и разчитам на ума си на труда си и на семейството си.Не искам помощ от политици и властници.Мога сам да се оправям.
                А добър ти ден Батка.Виждам ,че нещо си се отклонил от същността на разговора Доколкото си спомням новината беше за талантливите деца ,които са спечелили медали.Та в тоя ред на мисли ,как мислиш кое ще е по добре за тях ?Да заминат навън , да продължат образованието си и да се реализират или да си кесят в БГ ,да си вземат една диплома ,с която ....ще се чудят какво да правят.И моля само не ми казвай ,че в БГ има работа..В Софето може и да има, но в провинцията не е така..Нямат ли връзки е абсурдно младежи който току що са завършили да си намери работа.
                kefala
                Какви кумири бе!!!От теб по-гуем има ли!!!
                Що парадираш!!!Мислиш,че си открил топлата вода ли??
                Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Tрескозъбец айде стига джафка като пуделче.
                По -добре пуделче да ни джафка ,отколкото някой доберман

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Как да не плачка герберчето бе Пешо?
                  Ами паднаха от власт и вече три месеца ги таковат комунистите.
                  Не са свикнали герберчетата, не са се запасили с вазелин, та затуй ги боли.

Ама като ги изклатят и на следващите избори и ще мирясат. Пък може и да им хареса? Кат' гледам и гейовете са с тях.
                  Тва БКП-то и едно време и сега сте си все гоеми тъпанари!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                    10:49. България. Външнотърговският дефицит нарастна до 9.2 млрд. лв., което е с 3.0 млрд. лв. повече от преди година. По правило, дефицитът по търговското салдо се финансира или чрез чуждестранни инвестиции или чрез нов дълг. Какви са възможностите и има ли въобще такива ?
                    герберастите съвсем се вманиачавате - с вас започваше всичко добро, преди вас - само мизерия, и след вас - пак само лошо, което няма нищо общо с вас

м. ФЕВРУАРИ 2013 -> отрицателно външнотърговско салдо в размер на 9.145 млрд.лв....което е с 3.0 млрд. лв. повече от преди година

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Tрескозъбец айде стига джафка като пуделче.
                      Как да не плачка герберчето бе Пешо?
                      Ами паднаха от власт и вече три месеца ги таковат комунистите.
                      Не са свикнали герберчетата, не са се запасили с вазелин, та затуй ги боли.

Ама като ги изклатят и на следващите избори и ще мирясат. Пък може и да им хареса? Кат' гледам и гейовете са с тях.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Станишев: Крадем по 2 милиона на всеки километър

как краде БСП преценете сами
                        да се има предвид че лот 1 е пуснат 2006 г а само за 2007 има 12.5% инфлация а за 2008 8% инфлация и пак ГЕРБ спестява десетки милиарди.

Лот 1 Оризово-Стара Загора -38,7 km. изграден от БСП за 198,160 млн. лв. 1 КМ =5.12 МИЛИОНА
                        Лот 2 Стара Загора - Нова Загора 31,8 km построен от ГЕРБ за 137,868 млн. лв. с ДДС. 1 КМ =4.3355 МИЛОНА
                        Лот 3 Нова Загора – Ямбол е 35,7 km построен от ГЕРБза 133, 973 млн. лв 1 КМ = 3.753 МИЛИОНА
                        Лот 4 Ямбол Карнобат-49,28 км построен от ГЕРБ за (цената без ДДС - 174,705 млн. лв)1 КМ =4.254 МИЛИОНА.
                        Като прибавим и инфлацията от 20.3 % до 2009 и 11% (2009-2012) за последния лот се получава
                        1. Бсп строи за 5.12 милиона лв на километър
                        2. лот 2 - 4.3355 / 1.23 =3.525 милиона на километър
                        3. лот 3 - 3.753 / 1.23 = 3.05 милиона на колометър
                        4. лот 4 - 4.254 / 1.313=3.24 милиона лева на километър.

Коментар

• Цацаров и Прокурватурата ще вземат ли пак активно участие в следващите избори?

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          Бойко Борисов във фейсбук: Мотивите за оставката на правителството МИ са лъжите и провалът МИ във всички сфери

тъй де, знаем
                          Цацаров и Прокурватурата ще вземат ли пак активно участие в следващите избори?

Коментар

• Браво на ореШаро! ГОУЕМ еКСПЕРТ.

10:49. България. Външнотърговският дефицит нарастна до 9.2 млрд. лв., което е с 3.0 млрд. лв. повече от преди година. По правило, дефицитът по търговското салдо се финансира или чрез чуждестранни инвестиции или чрез нов дълг. Какви са възможностите и има ли въобще такива ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                              Бойко Борисов във фейсбук: Мотивите за вота на недоверие към правителството са лъжите и провалът им във всички сфери
                              Бойко Борисов във фейсбук: Мотивите за оставката на правителството МИ са лъжите и провалът МИ във всички сфери

тъй де, знаем

Коментар

• Викове "Оставка" посрещнаха Орешарски и на празника на София
                                http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...i_na_praznika/

ГЕРБ внася вот на недоверие към кабинета в четвъртък
                                http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...vyrtyk-5993820

Коментар

Working...
                                X