IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Какво манипулирам . Ако ти кажа Андрешко какво ще си помислиш. няма да си помислиш че обществото смазва личността на Андрешко, което би било в някоя скандинавска история на същата тематика, и че го натиска да си променя вътрешната си същност.
    Ще си помислиш че държавата иска да вземе несправедливо данъци от Андершко и за това той има пълно право да прекара държавата. Нещо типично за близката ни Азия. Кое е основното - потъването на личността в обществото ли - за което изобщо не става дума в разказа, или дребния тарикатлък на Андрешко изцяло оправдан и извинен от автора.
    и Кибритопродавачката и Андрешко представя смазването на личността от обществото под формата на мизерно съществуване

А Линдгрен доразвива идеята в писмото си до Министерство на финансите

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
      Оф тоя винаги като го видя на снимка и ме лъхва една виртуална миризма на кочина

Мен пек ме лъхва миризма на пържолка. Пържолките на бат Герги бяха много хубави.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Какво общо имат Митовете и легендите с Богомилите?

Богомилството си е едно сериозно религиозно течение и философия!

А защо ние не го разглеждаме и слабо познаваме, макар да тръгва от нашите земи е само показателно за ограничения ни мироглед - хем не познаваме, хем отхвърляме
        А ти от де знаеш какви са ни митовете и легендите ? Да не би случайно, просто хипотетично, да са ни натресли някакви измислени азиатски такива, само и само да съшият с бели конци мита за хан-а ти хаспарух

Коментар

Не съм казвала, че ще почнат, а че ще има ПАК обсъждане на 3ти
          ...защото са почнали от юни - дадох ти и конкретни линкове, но явно и ти не четеш, а плюеш за спорта

Един закон не се прави за седмица, още повече, когато трябва( а в случая и под натиска отвън - "нормалната улица") да се съберат различни мнения, при това много различни
          след дискусии се стига до някакъв законопроект, който да обединява мнозинството и тогава влиза за разглеждане в зала...и какво ще се гласува от него или не е пак работа на "Нормалната улица" да следи - максимално да се запазят интересите на мнозинството
          Мнозинството иска мажоритарни избори. На февруарски протести съм ходил лично. Сигурно и на тези летните е било същото. Айде не лъжи сега, че правителството не знае какво искат протестиращите. За 110 дена вече промяната да беше станала.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

...защото са почнали от юни - дадох ти и конкретни линкове, но явно и ти не четеш, а плюеш за спорта

Един закон не се прави за седмица, още повече, когато трябва( а в случая и под натиска отвън - "нормалната улица") да се съберат различни мнения, при това много различни
            след дискусии се стига до някакъв законопроект, който да обединява мнозинството и тогава влиза за разглеждане в зала...и какво ще се гласува от него или не е пак работа на "Нормалната улица" да следи - максимално да се запазят интересите на мнозинството
            Айде айде, да припомням ли на едно заседание колко закона набързо приеха, само и само за да могат да наместят дебелян

Айде хапки шоколадчето, че явно като ти падне кръвната захар и започваш да пишеш глупостите, тъкмо беше спряла за малко

Коментар

Абе тоя йожеф можеф що не вземе да се гръмне направо. За богомили дали е чувал случайно ? А затова , че са в основата на "западното" протестантство, което съсипва на пух и прах католическите догми ? Промивайте ти си мозъците с глупости, нема лошо, човек е хубаво да разтоварва с нещо, ама да ги взимате за чиста монета, пък чак и да ги прокламирате, си е чиста форма на излагация
              Какво общо имат Митовете и легендите с Богомилите?

Богомилството си е едно сериозно религиозно течение и философия!

А защо ние не го разглеждаме и слабо познаваме, макар да тръгва от нашите земи е само показателно за ограничения ни мироглед - хем не познаваме, хем отхвърляме

Коментар

класика в манипулаторските методи

Има една приказка на Астрид Линдгрен за данъчните служби, в която е показано абсурдното сляпо спазване на правилата
                всъщност беше писмо под формата на приказка
                Какво манипулирам . Ако ти кажа Андрешко какво ще си помислиш. няма да си помислиш че обществото смазва личността на Андрешко, което би било в някоя скандинавска история на същата тематика, и че го натиска да си променя вътрешната си същност.
                Ще си помислиш че държавата иска да вземе несправедливо данъци от Андершко и за това той има пълно право да прекара държавата. Нещо типично за близката ни Азия. Кое е основното - потъването на личността в обществото ли - за което изобщо не става дума в разказа, или дребния тарикатлък на Андрешко изцяло оправдан и извинен от автора.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  Ново пет Българският енергиен холдинг (БЕХ), в който влизат всички големи държавни енергийни компании, предлага парламентът да въведе данък "слънце - върху приходите на фотоволтаичните централи. http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2338278
                  Сега очаквам да видя кое държавно дружество или учреждение ще се сети пръв да поиска данък "гледка" и данък "въздух".
                  ДИШ ХАКЪ !!!

На ВСЕОРУЖИЕ братя !!!
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Ми нали вече те излъгаха, че ще почнат на 3ти октомври да променят ПРАВИЛАТА. Ти какво. Искаш да ти повярваме, че очакваш да спрат да те лъжат на тази тема ли???

...

Коментар

Абе тоя йожеф можеф що не вземе да се гръмне направо. За богомили дали е чувал случайно ? А затова , че са в основата на "западното" протестантство, което съсипва на пух и прах католическите догми ? Промивайте ти си мозъците с глупости, нема лошо, човек е хубаво да разтоварва с нещо, ама да ги взимате за чиста монета, пък чак и да ги прокламирате, си е чиста форма на излагация
                      "Нищо не е такова, каквото изглежда"
                      Буда
                      tnm

Коментар

• Ново пет Българският енергиен холдинг (БЕХ), в който влизат всички големи държавни енергийни компании, предлага парламентът да въведе данък "слънце - върху приходите на фотоволтаичните централи. http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2338278
                        Сега очаквам да видя кое държавно дружество или учреждение ще се сети пръв да поиска данък "гледка" и данък "въздух".
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Чела съм много и продължавам, защото ми е интересно сравнението, а и особеностите

Има една книга на Йожеф Роман - Митове , в която са представени от цял свят, струва си да се прочете

но това по-долу, не е вярно

Коментар

В Андрешко основното е не стъпкването на личността, а неуважението пред правилата. Наблягането че правилата са за да се заобикалят.
                            класика в манипулаторските методи

Има една приказка на Астрид Линдгрен за данъчните служби, в която е показано абсурдното сляпо спазване на правилата
                            всъщност беше писмо под формата на приказка

Коментар

Не е вярно защото не ти харесва
                              А и не и се бачка!!!Само чете и говори!!!

Коментар

Да така е, и какво следва от тук насетне ?
                                Да защитава Олигарски.

Щото уж бил против Гергоф. Пък те крадат заедно двамата
                                tnm

Коментар

Working...
                                X