IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Беше казал че поне тази е прочел!

Винету / Златни детски книги
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka
      на Боко тва не му е офиц стр

Е как да не е бе Губер?
      http://www.gerb.bg/bg/deputy/deputydetail/cat_id/7/id/2

Ама като гледам този линк мое и Бойко да го е сложил
      "https://www.facebook.com/boyko.borissov.7?notif_t=friend_confirmed"

Коментар

• БАЙДЪВАЙ МОЖЕ И ГЕЙЧО ДА ПИТАШ, МАМУН
        https://www.facebook.com/Stanishev.S...ref=ts&fref=ts

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Мамуне,айде аз надницата за днеска съм я изкарал,ама ти не работиш ли???
          Не, днес не работя. Няма всяка сряда да работя

Коментар

Абе, как смятате Бойко дали играе Фермата? Питам, щото Емо има личен интерес
            Мамуне,айде аз надницата за днеска съм я изкарал,ама ти не работиш ли???

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              Мамуне,че си маймуна маймуна си,ама прекалено олекваш!!!Заприличваш ми на гларус!!!
              Абе, как смятате Бойко дали играе Фермата? Питам, щото Емо има личен интерес

Коментар

Мамуне,че си маймуна маймуна си,ама прекалено олекваш!!!Заприличваш ми на гларус!!!

Коментар

• https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/books

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Напротив, напротив! Слабо чистят, слабо.
                    Вече ще станат три месеца на власт, а все още има гербаджийски кадри в администрацията!
                    Това е недопустимо. Трябваше вече всички назначени от ГРОБ да са изметени, ама Орешарски е мекушав. По-твърда ръка трябва там.
                    Не е лошо да се приеме закон всички назначени с протекцията на ГЕРБ да се уволнят и да полагат принудителен труд толкова време, колкото са били на власт. Например да копат дупка за втория реактор в Белене.

Впрочем ти Стамболов още ли не си уволнен? Трябва да подсетя другарите, да те издирят по айпи адреса и да те изгонят. И в Белене!
                    Добро посрещане във форума за мен се очертава. Само няколко мнения пуснах и вече не само уволнение но и Белене ме заплашва...

Ето това е истинска рекомунизация и путинизация. И кажете че не съм предупреждавал за опасността от ПЕС ФЕС и СС далеч преди ГЕЯ БЕЯ и ЗЛОДЕЯ да дойдат на власт....

Но най-силната партия в България ще продължи да защитава демокрацията в опозиция от опасностите на комунистическия реваншизъм и реставрация.

Коментар

• Инфото показва > http://paragraph22.bg/?Channel=177&C...Article=481908 ,че явно в Абсурдистан няма кадърни кадри у системата ,за да разследват дали са правени манипулации по софтуера и хардуера на апаратурата
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Как човек може да изгуби чанта със 100 хил. лв? Много лесно, но трябва да е депутат от ДПС
                        28.08.2013 13.29

Някак незабелязано мина новината, че депутатът от ДПС Рамадан Аталай е изгубил чанта със 102 000 лева. Ако това се беше случило например в Германия, Франция, Англия... отзвукът щеше да е грандиозен. Медиите щяха да разкъсат депутата и следствените органи щяха да са принудени да дават бързи отговори.

При подобна случка въпросителните са не една или две, а доста повече. Как така народен представител се разхожда с такава крупна сума в брой? От кого е взел парите? На кого ги носи? Въпросите са безброй... отговорите обаче, поне за сега са нула.

фактологията е следната. Аталай изгубил 100-те хиляди на бензиностанция до севлиевското село Ряховците. Крупната сума изпад нала с чанта от колата, с която пътувал - Ауди А8. Служителите сигнализирали за изгубените пари в полицията, откъдето издирили колата и собственика им.

Въпреки добрата воля на служителите, след като се върнал за парите депутатът недоверчиво настоявал да им се направи експертиза и да бъдат преброени от полицаите. В чантата били намерени и бележки, на които са имена на гори и местонахождението им, а срещу тях стойността им в левове. парите в чантата вероятно са от далавери с гори.

Няма съмнение, че депутатът ще намери правдоподобна версия за 100-те хиляди лева, които разхожда в колата си. Все пак е потъврдил, че парите са негови. Тоест, не е пробутвал версията, че са му спретнали някаква постановка. Сигурно на камерите на бензиностанцията ясно се вижда от чия кола е изпаднала чантата. Каквото и да предполагаме обаче, всичко остава в сферата на вероятностите. Ако изобщо се чуе нещо повече за тази чанта с пари, то ще е нещо от сорта – заем, кредит, пари от продажба на имот и прочие невинни версии.
                        Last edited by 4ubaka; 28.08.2013, 14:36.

Коментар

• ДПС дава на Бареков 200 хил. гласа за ИЗБОРИТЕ!
                          Ражда се ДПС-2 – партията на Бареков, за която се знае, че всъщност ще е на Делян Пеевски! Според тайна договорка, направена лично между банкера на ДПС Цветан Василев и Ахмед Доган, новата партия на Бареков ще получи 200 000 турски и помашки гласа. Да, забележете! Наистина става дума и за помашките гласове – неслучайно Бареков започна политическата си кампания именно от Забърдо… На секретната среща в Сараите е присъствал и Делян Пеевски, истинският бос на новата партия. Там е бил и Лютви Местан, но не му е била дадена думата. Само е слушал. Бареков изобщо не е бил допуснат на срещата в Сараите. Както се полага на всеки ратай, изтикан в кьошето, за да си знае мястото и да има уважението на бея и господаря, казват старите турци. Бареков-Пеевски ще получат 200 000 гласа по същата схема, по която ги получи и БСП на миналите избори. Хората на ДПС по места ще получат твърди инструкции за кого да гласуват и ще го направят – на 100 процента, ...

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                            Така е по -добре Стамбо Новите Нагли надминаха ГЕРБ по наглост
                            Маце мейси козината си мени но нрава не

Коментар

Не знам, но има двама-трима, които пишат в тази тема, включително Ти и като пльоснете един чаршаф и всяко собствено мнение отива в небитието.
                              Дерзай! Абе да не ви плащат на обем спама?
                              Като реклама във вестник - на квадратен сантиметър
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                                И ти ли започна да говориш от името на България....

По-добре си признай, че изказваш само твоето мнение

Ето една хубава статия на Сугарев за действията на новото правителство

!
                                Не знам, но има двама-трима, които пишат в тази тема, включително Ти и като пльоснете един чаршаф и всяко собствено мнение отива в небитието.
                                Дерзай! Абе да не ви плащат на обем спама?

Коментар

Working...
                                X