IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Момче имаш нужда от психоаналитик.Какво обичаш ти не ме интересува.
    Бат Пеше ,кой ти узурпира ника или нещо прещрака!!!

Коментар

• Днес в темата рязко се размириса на совхозен необолшевизъм.
      Last edited by anon6706; 16.08.2013, 18:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Ми това е само един виц!!!Ма ти и него не го знаеш,кякто и много други неща!!!
        Ти си май умен простак!!!Дето най не ги обичам!!!
        Момче имаш нужда от психоаналитик.Какво обичаш ти не ме интересува.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Много патетично!
          Мислиш ли, че беден неинформиран необразован селянин може да налага стандарт на умния, образования и информиран човек, който се е откъснал от обикновеното битуване и е имал възможност да проумее същността на благополучието на едно цяло общество?
          Просто е време да мирнете малко и да оставите бъдещето в ръцете на по-знаещи и можещи хора.
          Просто се чудя отде ви идва това високо самочувстие.Що не вземете да се отцепите умните красивите и интелигентните у София и да си стоите там.Коя си ти че да казваш кой е умен и кой има право на живот?Ти страх от Бога нямаш ли?Ти безсмъртна ли си?Или живееш по други правила?Агресивната простотия подплатена с високо самочувствие е типична за поддръжниците на драгалевския мангал и мутропростаците.
          Ти изобщо познаваш ли ме?Имаш ли представа какво образование имам как живея с какво се занимавам?

Коментар

Я не ме разсмивай.Ако искаш мое ти платя таксито до някой от терминалите ама предполагам до 1 щото за 2 нямаш пари.Айде сбирай багажа щото ми писна от приказвачи....Нали не си мислиш че ще плачем за теб.На такива закани съм се наслушал и съм се нагледал на завърнали се с подвити опашки или на живеещи като скотове по гетата на Западна Европа
            Бързаш, пише съвсем друго! Но виждам как четат "горките" бедни селяни, заклет електорат на червените боклуци ...
            Yeah

Коментар

Оу направо се впечатлих от тъпотията ти мутропросташка.
              Ми това е само един виц!!!Ма ти и него не го знаеш,кякто и много други неща!!!
              Ти си май умен простак!!!Дето най не ги обичам!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                кво предлагаш?
                само Боко недей,че те уважавам
                Тоя па.... Бойко
                Предлагам, всеки един да ги стяга да им вземем страха Обаче тези са най-малкото зло. Като се почне от обикновения фатмак, та докато се стигне до премиера и президентина, трябва да разберат, че последното което остана за крадене, няма да им го дадем.
                Всеки един от нас да си разпише какво е направил през деня, действие по действие. Да махне нередните неща и почваме да се оправяме

Коментар

Не питам теб бе копеле,питам майка ти-казал клисаря!!!
                  Оу направо се впечатлих от тъпотията ти мутропросташка.

Коментар

От хора които за пари защитават тирани и диктатори нямам полза.От хора които искат държавните институции да се използват за подслушване гражданите си и след това власт имеющите да ги рекетират нямам полза.От хора които избиват бременни животни и като марокански скакалци опустошават всичко нямам полза от хора които бетонираха морето и планините нямам полза.И се замислете само вие умните и красивите ли имате право на живот?Ние грозните бедните и селяните нямаме ли?

Много патетично!
                    Мислиш ли, че беден неинформиран необразован селянин може да налага стандарт на умния, образования и информиран човек, който се е откъснал от обикновеното битуване и е имал възможност да проумее същността на благополучието на едно цяло общество?
                    Просто е време да мирнете малко и да оставите бъдещето в ръцете на по-знаещи и можещи хора.
                    Yeah

Коментар

Нямате!!!На сапун!!!
                      Е не тоя сапун ще мирише на лошо и като си изпереш килима ша мирише на мангал.На кого ще го продаваш

Коментар

• Мангалите ,мангалите са виновни за сичко !
                        Най-вече един син мангал - Костофф дето разпродаде дърважавата на олигарсите
                        Нали така ентхелегнтни протистуиращи такива
                        Game Over...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Абе, то хубаво... ама докато се изредят всички, животът си минава. Кофти тръпка
                          кво предлагаш?
                          само Боко недей,че те уважавам
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

О трескозъбец ти на сапун ли искаш да ни правиш!!!!!!!!!!!!!!!!??????Въй въй чакай да си плюя в пазвата че се уплаших.Утре ще отида при доктор Маринова да ми лее куршум.Днес следобяд имаше тази възможност що не опита?Ама се скри в дупката и напълни памперса.Щото на улицата не е като в дупката и на клавиатурата
                            Не питам теб бе копеле,питам майка ти-казал клисаря!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                              Бате Пешо,доста симпатизанти си събрал
                              ало,герберите.не се напъвайте толкоз де.
                              4 години не се ли натъпкахте.какъв е тоя зор за власт.
                              нека и хората да апнат малко.то си има РЕД
                              Абе, то хубаво... ама докато се изредят всички, животът си минава. Кофти тръпка

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Салувай ръка
                                Толкова му беше постна и дървена агитацията,че чак мен ме хвана срам!!!

Коментар

Working...
                                X