IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бате Пешо,доста симпатизанти си събрал
    ало,герберите.не се напъвайте толкоз де.
    4 години не се ли натъпкахте.какъв е тоя зор за власт.
    нека и хората да апнат малко.то си има РЕД
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Нямате!!!На сапун!!!
      О трескозъбец ти на сапун ли искаш да ни правиш!!!!!!!!!!!!!!!!??????Въй въй чакай да си плюя в пазвата че се уплаших.Утре ще отида при доктор Маринова да ми лее куршум.Днес следобяд имаше тази възможност що не опита?Ама се скри в дупката и напълни памперса.Щото на улицата не е като в дупката и на клавиатурата

Коментар

• Салувай ръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          От хора които за пари защитават тирани и диктатори нямам полза.От хора които искат държавните институции да се използват за подслушване гражданите си и след това власт имеющите да ги рекетират нямам полза.От хора които избиват бременни животни и като марокански скакалци опустошават всичко нямам полза от хора които бетонираха морето и планините нямам полза.И се замислете само вие умните и красивите ли имате право на живот?Ние грозните бедните и селяните нямаме ли?
          Нямате!!!На сапун!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
            Не бой се, ние сме добре приети в сърцето на Европа. Ще си плащаме данъците там. С кеф. Понеже като си подадем носовете извън къщи, ги виждаме и ползваме ... ако ме разбираш ...
            Я не ме разсмивай.Ако искаш мое ти платя таксито до някой от терминалите ама предполагам до 1 щото за 2 нямаш пари.Айде сбирай багажа щото ми писна от приказвачи....Нали не си мислиш че ще плачем за теб.На такива закани съм се наслушал и съм се нагледал на завърнали се с подвити опашки или на живеещи като скотове по гетата на Западна Европа

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
              Тоя дето поддържа ника на Бат Пеш е млад и за малко ще издиша..
              Сега ще дойдат батковците. Като се навечерят.
              Не съм съгласна. По това време вечерят пенсиите ... и кокошките май
              "Батковците" сега отмарят с по едно малко, но това не пречи на клавиатурния ентусиазъм ... последното е от личен опит
              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                Ми хубаво, че си съчетал забавлението с цитати от умните и интелигентните ... ъъъ, забравил си да споменеш ... и красивите! Добре, добре попълваш речниковия запас ... имаш полза от нас
                От хора които за пари защитават тирани и диктатори нямам полза.От хора които искат държавните институции да се използват за подслушване гражданите си и след това власт имеющите да ги рекетират нямам полза.От хора които избиват бременни животни и като марокански скакалци опустошават всичко нямам полза от хора които бетонираха морето и планините нямам полза.И се замислете само вие умните и красивите ли имате право на живот?Ние грозните бедните и селяните нямаме ли?

Коментар

• Тоя дето поддържа ника на Бат Пеш е млад и за малко ще издиша..
                  Сега ще дойдат батковците. Като се навечерят.

Коментар

От вас по големи орки няма.Справка избиването на милиони бременни животни и унищожението на промишлеността.И претенции имате.Че сте умни и красиви.Оти се напиняте....Този път ще апнете дръвцето
                    Не бой се, ние сме добре приети в сърцето на Европа. Ще си плащаме данъците там. С кеф. Понеже като си подадем носовете извън къщи, ги виждаме и ползваме ... ако ме разбираш ...
                    Yeah

Коментар

Що да не си напълнил гащите?Айде излизай от дупката и си купи нов памперс.Грозните и гладните мангали не хвърлят камъни по хора и автобуси като красивите и умните....
                      Хахаха, ама ти имаш някаква обсесия по напълнени гащи и гладни мангали. Кафявата тема, като цяло е как да го кажа доста неортодаксална за водене на разговор

но разбира се не знам как е сред средите на Орките. Ако това те кара да се чувстваш комфортно нищо лош

Коментар

Забавлявам се с умните и интелигентните.Утре обаче имам работа и чак вечерта ще има забавления.След половин час приключвам.
                        Ми хубаво, че си съчетал забавлението с цитати от умните и интелигентните ... ъъъ, забравил си да споменеш ... и красивите! Добре, добре попълваш речниковия запас ... имаш полза от нас
                        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Тогава ли се връщат орките
                          Що да не си напълнил гащите?Айде излизай от дупката и си купи нов памперс.Грозните и гладните мангали не хвърлят камъни по хора и автобуси като красивите и умните....

Коментар

Забавлявам се с умните и интелигентните.Утре обаче имам работа и чак вечерта ще има забавления.След половин час приключвам.
                            Тогава ли се връщат орките

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Бате Пешо, да не са вдигнали и твоите общаци да мотат крачоли по жълтите павета. Кво правиш цял ден в интернет през лятото

Коментар

• Културен шок: японци не искат на контрапротеста> http://offnews.bg/index.php/232064/p...kontraprotesta
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X