IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И мен Костов ме разочарова, някъде след 1999 г. , но няма да дойде деня, в който Бенджи да гласува за бесепарско-депесарската сган.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      В голяма грешка си.....

като почнеш от Слабаков и свършиш с Орешарски .... хиляди се отказаха от Синята идея... заради Костов и сие...
      Извън всякакви разумни граници ми се вижда разочарованието от Костов или от СДС да запрати избирателя в БСП, абсурд! Освен ако няма интерес! Аз бих се отдръпнала от гласуване изобщо. Давала съм на сините доверие в аванс, още мисля, че Костов си го заслужаваше, но силно и изненадващо ме разочарова в мандата на герберите. Борисов беше по-адекватен от него.
      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Що?
        Фронтиер .... Булгартабак - Лачев .... Белене .... Старото оборудване за Белене.....Ковачки.......заменките или поне половината от тях, защото другите бяха на Рахит Дебил..... и т.н.и т.н.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Разочарован от синята идея и отишъл пак при комунягите.И то най-върлите!!!Дебилна му работа!!!
          Кефалче ,амо вярвах че в теб има и малко реализъм ,щях да си губя времето и да ти отговарям всеки ден по 20 поста...

Човек ,който симпатизира на мутрополицай и мутрокомунист и то след 4 години мутро управление е в отделна категория...
          Да не я пиша да не смутя съня на модито....

Коментар

Оправдаваш ли това 10 човека да вървят след Премиера и Президента и да срамят държавата...l:
            Да, оправдавам ги.Щом 10 човека, могат да сатанизират непрекъснато Костов и Борисов, значи 10 човека могат да вървят след Орешарски.
            ИК и ББ в никакъв случай не са направили повече поразии отколкото Беров и Виденов например.Или триглавата ламя.Обаче една клика непрекъснато ги изкарва по-черни от дявола .... Което за Костов си е така де.Черен си е
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Но това не променя факта, че Р.Овч. трябва да е в затвора.
              Що?
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

В голяма грешка си.....

като почнеш от Слабаков и свършиш с Орешарски .... хиляди се отказаха от Синята идея... заради Костов и сие...
                Разочарован от синята идея и отишъл пак при комунягите.И то най-върлите!!!Дебилна му работа!!!

Коментар

За "СДС - Либерали" гласувах на първите избори след Великото народно събрание. Щото ми харесваха. Не понасях Георги Марков, Едвин Сугарев, Ваклото Агне и другите "гладуващи" идиоти.
                  За СДС гласувах след Жан Виденов. Тоест гласувах за Иван Костов. Друг път не съм гласувал за тях.
                  И няма да гласувам.
                  Други въпроси?
                  Гигов, ти птицо проклета ... ти изби рибата ..... и половината животински видове .... от костовист си станал комунист ...?!?!?
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%...80%D0%BE%D0%B2
                    От 1996 до 1997 г. е министър на енергетиката и енергийните ресурси в правителството на Жан Виденов. През 1997 г. е ръководител на проект в Националната електрическа компания.
                    Начи и аз съм се объркал Но това не променя факта, че Р.Овч. трябва да е в затвора.
                    Life won't wait for you.

Коментар

Да бе!
                      Вече си признах грешката и се извиних.
                      Пак се извинявам, ама сепуку няма да си направя.
                      Щото нямам меч за сепуку. Той е специален.

Пък и аз не съм самурай де!. И очите ми не са дръпнати.
                      Аз гледам само грешките Признаването съм го пропуснал

Коментар

Та какво ще кажеш за статията във Фокус ..
                        Оправдаваш ли това 10 човека да вървят след Премиера и Президента и да срамят държавата...l:
                        Тези протестиращи хора измиват срама от челата ни !!! Трябва да ги подкрепим
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                          Все съм виждала комунисти да се демократизирВат, ама седесар /своего рода/ да завие у леву, рядък случай в житейската ми практика е ...
                          Не просто да завие, ми и да си повярва ... и не просто в ляво, ми при станигеев ...

Нямам въпроси!
                          В голяма грешка си.....

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Поредния случай при който избраха интереса си на крадлива секта пред интереса на България
                            Две групи по десетина души скандират "оставка" пред хотел "Шератон", едните за премиера, другите за президента
                            17 Октомври 2013 | 17:35 | Агенция "Фокус"

София. Две отделни малки групи, от по десетина души, скандират "оставка" пред хотел "Шератон", едните за премиера Пламен Орешарски, а другите за президента Росен Плевнелиев, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Преди минути, премиерът Пламен Орешарски напусна хотел "Шератон" през задния вход. Орешарски бе изведен от охраната от НСО през страничните коридори и избегна официалния вход, където и към този час остават 10 - 15 души, които скандират "оставка" за правителството. Пред официалния вход на хотел "Шератон" десетината протестиращи скандират, освиркват, надуват свирки и развяват български знамена. Малко по-далеч има друга група, също от десетина души, които също скандират "оставка", но искат оставката на държавния глава Росен Плевнелиев. От 20.00 часа се очаква президентът Росен Плевнелиев в хотел "Шератон", който ще бъде почетен гост на гала-вечерта на форума „ЕС - Балкани“. Държавният глава ще направи изказване в рамките на форума, на който ще бъдат обсъждани ефектите от членството в Европейския съюз и на евроинтеграцията върху страните от Югоизточна Европа, трансформацията на политическия, финансовия и бизнес пейзажа в региона, както и мерките на правителствата за завръщане към пътя на развитие и просперитет.
                            ===

B.Graham,

винаги комунистите са имали кадрите ....
                            Затова повечето от СДС ,БЗНС Мозер , ДП са били комунисти...

като поглегнеш и Стоян Александров и Венци Коня и Данчо Ментата,Орешарски са били в икономическия екип на СДС но с поглед наляво....
                            Не пиша за праволинейните....
                            Даже Берон е бил възможен президент..а бил агент..

Та какво ще кажеш за статията във Фокус ..

Коментар

За "СДС - Либерали" гласувах на първите избори след Великото народно събрание. Щото ми харесваха. Не понасях Георги Марков, Едвин Сугарев, Ваклото Агне и другите "гладуващи" идиоти.
                              За СДС гласувах след Жан Виденов. Тоест гласувах за Иван Костов. Друг път не съм гласувал за тях.
                              И няма да гласувам.

Други въпроси?
                              Все съм виждала комунисти да се демократизирВат, ама седесар /своего рода/ да завие у леву, рядък случай в житейската ми практика е ...
                              Не просто да завие, ми и да си повярва ... и не просто в ляво, ми при станигеев ...

Нямам въпроси!
                              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%...80%D0%BE%D0%B2
                                От 1996 до 1997 г. е министър на енергетиката и енергийните ресурси в правителството на Жан Виденов. През 1997 г. е ръководител на проект в Националната електрическа компания.
                                Да бе!
                                Вече си признах грешката и се извиних.
                                Пак се извинявам, ама сепуку няма да си направя.
                                Щото нямам меч за сепуку. Той е специален.

Пък и аз не съм самурай де!. И очите ми не са дръпнати.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X