IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Ами утре някой ще прати 5 човека и след теб.... и после ще търсим дали сестра ти е....
    Защо Виденов го сравняваш с борисоф...
    Въпреки че съм скачал срещу Виденов ,скоро пихме кафе в Пловдив...
    Нормален човек от народа ,който не искаше да проваля икономиката и се опълчи и на Руснаците и Американците....
    Искаше неутралитет...като Австрия....
    Много повече реализъм има при мене,отколкото при тебе!!!
    Коментирахте ли си с пича интервюто му във в.Труд когато беше избран!!!Как щеше да заздравява предприятията и след това да ги продава!!!Шашава работа!!!Тогава и аз бях гласувал за него ,като мислех,че е млад човек и ще се опита да промени нещо!!!Обаче вълците му изядоха главата!!!Вълкът козината си мени но нрава,не!!!Айде Паси!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Виденов просто беше некадърен.Доколкото знаме нищо не открадна лично.Но неговата некадърност донесе на България .... всички си спомняме какво.И не го сравнявам с Костов.При всичките му кусури и грешки и разочарование мое лично от него, смятам, че е 100 пъти по-добър премиер от Виденов.
      Икономист да но премиер....
      Бъркаш ,той направи СДС партия , той смени всичките неудобни лидери...
      Той разцепи СДС...
      Направи всичките си колеги ..врагове за две години...
      Решаваше еднолично... затова и БорисоФ ти харесва..
      Предпочеташ да сме заложници на малоумници...
      Но въпреки всичко гласувах за Костов на Първия тур....на Президенските .
      Даже и тогава се разцепиха .... така че като управник е нула....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Ама това си е твоето седесарско мнение.
        А факти....
        Нарушил какво.....

Нагъл?!?!? Аз бих казал компетентен и запушва устата на лаещите псета.
        Мнооооого далеч си бил през всичките тези години. И по добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
          Взе ми думите от устата. Пропуснал си само корумпирани...
          А какви доказателства имаш, че е корумпиран?
          Освен обичайните седесарско-тролски брътвежи.....

И без Едвин Сугарев моля!
          Рано ми е да повръщам.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

А факти....
            Нарушил какво.....

Преди време на живо предаване на въпрос за доброто му материално положение, Р.Овч. каза:"Ако човек до 55-56 години не си е оправил живота, за какво е живял"
            Та тоя гнусен, долнопробен, жалък,лицемерен олигофрен досега нямаше куража да повтори тези думи в лицето на пенсионерите, за чиито гласове се бори.
            Life won't wait for you.

Коментар

НИЩО от това, което си изброил не ми говори за закононарушение.
              Би ли казал нещо конкретно? Например Овчаров е продал Булгартабак на безценица. Което си личи от... (линк) ... Щото цената му е реално толкова.... (обосновка някаква)...
              И така и с другите.
              Заменките... дрън дрън. Овчаров не е отговарял за заменките.
              Ковачки... дрън дрън.. Кое е закононарушението

Белене...
              Започнато от Живков, рестартирано от Царя....
              Р.Овч..... ???

Не чувстваш ли някаква кухина в твърдението си?
              Кухината е само в главата ти. Извинявай, старшинка...

Коментар

• Забраната за пушене не важи за Явор Куюмджиев! Снимка...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...-post_901.html

Коментар

Би ли казал нещо конкретно? Например Овчаров е продал Булгартабак на безценица. Което си личи от... (линк) ... Щото цената му е реално толкова.... (обосновка някаква)...
                  И така и с другите.
                  Белене...
                  Р.Овч..... ???
                  Много неща мога да напиша ама е малко мястото във форума.Това че се отричат фактите си е проблем на отричащия фактите не е мой
                  А част от нещата, които знам не мога да ги напиша тук.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Щото е от най гнусните, нагли, мазни, подли долни и противни комунисти на прехода
                    А факти....
                    Нарушил какво.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Ами утре някой ще прати 5 човека и след теб.... и после ще търсим дали сестра ти е....
                      Нормален човек от народа ,който не искаше да проваля икономиката и се опълчи и на Руснаците и Американците....
                      Виденов просто беше некадърен.Доколкото знаме нищо не открадна лично.Но неговата некадърност донесе на България .... всички си спомняме какво.И не го сравнявам с Костов.При всичките му кусури и грешки и разочарование мое лично от него, смятам, че е 100 пъти по-добър премиер от Виденов.
                      Life won't wait for you.

Коментар

Фронтиер .... Булгартабак - Лачев .... Белене .... Старото оборудване за Белене.....Ковачки.......заменките или поне половината от тях, защото другите бяха на Рахит Дебил..... и т.н.и т.н.
                        И така и с другите.

Белене...
                        Р.Овч..... ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Щото е от най гнусните, нагли, мазни, подли долни и противни комунисти на прехода
                          Взе ми думите от устата. Пропуснал си само корумпирани...

Коментар

Що?

Коментар

Да, оправдавам ги.Щом 10 човека, могат да сатанизират непрекъснато Костов и Борисов, значи 10 човека могат да вървят след Орешарски.
                              ИК и ББ в никакъв случай не са направили повече поразии отколкото Беров и Виденов например.Или триглавата ламя.Обаче една клика непрекъснато ги изкарва по-черни от дявола .... Което за Костов си е така де.Черен си е

Коментар

Гигов, ти птицо проклета ... ти изби рибата ..... и половината животински видове .... от костовист си станал комунист ...?!?!?
                                Не съм бил "костовист" бе!
                                Един път само съм гласувал за него. Все пак човека е завършил школата на ГРУ...

И седесар не съм бил.
                                Бил съм за либералите.

Седесарите ме отвратиха когато на митингите скандираха "Кой не скача е червен".
                                Ама аз не обичам да скачам под нечия диктовка. Да не съм цирково зайче?

А за БСП гласувах за сефте (след Виденов) чак на тези избори. На предните гласувах за НДСВ. Ама не влязоха.

Обаче на местните и на президентските предимно гласувам за БСП. Предимно. Зависи от кандидата. Че няма да гласувам за Волен!

Коментар

Working...
                                X