Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИкономист да но премиер....
Бъркаш ,той направи СДС партия , той смени всичките неудобни лидери...
Той разцепи СДС...
Направи всичките си колеги ..врагове за две години...
Решаваше еднолично... затова и БорисоФ ти харесва..
Предпочеташ да сме заложници на малоумници...
Но въпреки всичко гласувах за Костов на Първия тур....на Президенските .
Даже и тогава се разцепиха .... така че като управник е нула....
Ето сега един от тях -"верният" послушко бере плодовете си. Премиер е. Същото е и за другия срещу когото викат. Егати и държавата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПреди време на живо предаване на въпрос за доброто му материално положение, Р.Овч. каза:"Ако човек до 55-56 години не си е оправил живота, за какво е живял"
Та тоя гнусен, долнопробен, жалък,лицемерен олигофрен досега нямаше куража да повтори тези думи в лицето на пенсионерите, за чиито гласове се бори.
ами човекът е казал истината пред ЦЯЛА България!
Какво повече искаш? При това не вярвам да си ходил на предизборните му събрания, та знаеш какво е казал на пенсионерите. Или си ходил?
И като го кичиш с епитети какво?
И аз мога да накича когото искаш с епитети.
Това не променя факта че Румен Овчаров е приятен(гнусен) благороден(долнопробен) горд(жалък) честен(лицемерен) умен човек(олигофрен).
И много компетентен в своята област. Много!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...a_chisti_ruce/
Разгледайте снимката и броя на хората на площада...
Хората са молко повече от буквите За чисти ръце...
Ако преди два месеца бяха вдигнали тези букви и с призив към Орешарски да реши проблема с поне дваме олигарха..
Щях да съм доволен от протеста...
но те отказаха среща ...
А сега девалвирана работа...
Протест е мръстна дума...
Стачка звучи по добре...... но тя има смисъл..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТака излиза от анализа на написаното ...
Ти отрече всички правителства и постави БорисоФ като най малкото зло......
Щом е последен по некадърност ,значи е пръв по успехи....
ИК и ББ в никакъв случай не са направили повече поразии отколкото Беров и Виденов например.Или триглавата ламя.
Айде лягайте си със здраве.Аз ще си комуникирам в Кръчмата с интелегентни хора като tnm.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДа, оправдавам ги.Щом 10 човека, могат да сатанизират непрекъснато Костов и Борисов, значи 10 човека могат да вървят след Орешарски.ИК и ББ в никакъв случай не са направили повече поразии отколкото Беров и Виденов например.Или триглавата ламя.Обаче една клика непрекъснато ги изкарва по-черни от дявола .... Което за Костов си е така де.Черен си е
Ти отрече всички правителства и постави БорисоФ като най малкото зло......
Щом е последен по некадърност ,значи е пръв по успехи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТова и аз казвам ,искаше да вдигне предприятията и да ги направи конкурентоспособни и рискува банковия сектор за да не ги фалира...
По принцип работеше на тази тема и почна със Соди...
Още е ХИТ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеГлупости!
Знаеш МНОГО, толкова много че НЯМА МЯСТО!!
Или пък не можело....
Впрочем аз не обичам да отричам факти. Ама ти ФАКТИ НЕ СИ НАПИСАЛ!
Ти дори не си написал твърдения.
Само брътвежи....
Къде тук има следа от факт?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИкономист да но премиер....
Бъркаш ,той направи СДС партия , той смени всичките неудобни лидери...
Той разцепи СДС...
Направи всичките си колеги ..врагове за две години...
Решаваше еднолично... затова и БорисоФ ти харесва..
Предпочеташ да сме заложници на малоумници...
Но въпреки всичко гласувах за Костов на Първия тур....на Президенските .
Даже и тогава се разцепиха .... така че като управник е нула....
Къде съм написал, че Борисов ми харесва?Типично като комунист в стил "А вие що биете негрите".Щом органически не понасям депесарско-бесепарската сган значи харесвам Борисов ..... Ебаси сбърканата логика, ебаси.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе ми се извинявай.
Ти си толкова незначителен, че не ти обръщам никакво внимание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеМного повече реализъм има при мене,отколкото при тебе!!!
Коментирахте ли си с пича интервюто му във в.Труд когато беше избран!!!Как щеше да заздравява предприятията и след това да ги продава!!!Шашава работа!!!Тогава и аз бях гласувал за него ,като мислех,че е млад човек и ще се опита да промени нещо!!!Обаче вълците му изядоха главата!!!Вълкът козината си мени но нрава,не!!!Айде Паси!!!
По принцип работеше на тази тема и почна със Соди...
Още е ХИТ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеКухината е само в главата ти. Извинявай, старшинка...
Ти си толкова незначителен, че не ти обръщам никакво внимание.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеА какви доказателства имаш, че е корумпиран?
Освен обичайните седесарско-тролски брътвежи.....
И без Едвин Сугарев моля!
Рано ми е да повръщам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМного неща мога да напиша ама е малко мястото във форума.Това че се отричат фактите си е проблем на отричащия фактите не е мой
А част от нещата, които знам не мога да ги напиша тук.
Знаеш МНОГО, толкова много че НЯМА МЯСТО!!
Или пък не можело....
Впрочем аз не обичам да отричам факти. Ама ти ФАКТИ НЕ СИ НАПИСАЛ!
Ти дори не си написал твърдения.
Само брътвежи....
Фронтиер .... Булгартабак - Лачев .... Белене .... Старото оборудване за Белене.....Ковачки.......заменк итеНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар