IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Властта краде както законно, така и противозаконно. Не съм расъл в саксия.

Че гласуват неморални закони съм съгласен и затова викам да ги РИТАМЕ С ШУТОВЕ до границата.

Аноне, елементарно е бре, ако им оттърваше МАЖОРИТАРНА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА да са я въвели досега 1000 пъти. Ама не им оттърва видя се нито на едните, нито на другите. Следователно ни отърва на нас. Те от нас крадат бре. Как не вдяваш ???
    Ако много се натискаш за мажоритарни избори, нищо чудно скоро да ни управлява човек с такъв тен: (дано да няма такива ушаци )

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Аз един път да се зачета в техните новини и..... се осрах.
      Много ме кефят такива. Я гледай този юнак колко грозде изнася
      http://www.standartnews.com/biznes-b...ta-202681.html
      Това го помня, защото се драпах с някакви комундета тогава за цените на гроздето

Коментар

• Първоначално изпратено от vbvb Разгледай мнение
        "Атака" с продуктово позициониране при пейката на Петко и Пенчо Славейкови! Снимка...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_1906.html
        Да изгниеш с това блогче смотано

Коментар

• "Атака" с продуктово позициониране при пейката на Петко и Пенчо Славейкови! Снимка...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_1906.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            На мен е спряло да ми прави впечатление
            Аз един път да се зачета в техните новини и..... се осрах.

Коментар

11.5 милиона долара е инвестицията. Прав си.
              Инвестор се излагат здраво. Жалко, че няма как ние да правим бан на пишещите в сайта.

Ето видеото в оригинал:
              http://www.youtube.com/watch?v=_EywDZBmnB8
              На мен е спряло да ми прави впечатление

Коментар

Все пак става въпрос за БГ журналя. Махаш 3 нули от инвестицията и всичко е ОК
                11.5 милиона долара е инвестицията. Прав си.
                Инвестор се излагат здраво. Жалко, че няма как ние да правим бан на пишещите в сайта.

Ето видеото в оригинал:
                http://www.youtube.com/watch?v=_EywDZBmnB8

П.П. Сори за повторението. Сега видях, че и ти си постнал оригинала.
                Last edited by anon6706; 05.10.2013, 18:15.

Коментар

Ти наистина си паднал от небето.

Защо ти е да крадеш в криминалния смисъл, когато притежаваш цялата власт?!?!?!
                  Нито Тройната коалиция, нито ГЕРБ, нито сегашните, нито кои да е преди това, ще крадат противозаконно. Те си гласуват неморални закони, за да крадат законно.
                  Това е сериозният проблем на държавата ни.
                  Властта краде както законно, така и противозаконно. Не съм расъл в саксия.

Че гласуват неморални закони съм съгласен и затова викам да ги РИТАМЕ С ШУТОВЕ до границата.

Аноне, елементарно е бре, ако им оттърваше МАЖОРИТАРНА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА да са я въвели досега 1000 пъти. Ама не им оттърва видя се нито на едните, нито на другите. Следователно ни отърва на нас. Те от нас крадат бре. Как не вдяваш ???
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

Когато става въпрос за милиарди, трилиони и т.н. преводачите често бъркат.

Ама пък де да знайш? Може затвора да си е построил АЕЦ с два хилядника, като Белене.

Само дето ще ползва само 0,1% от произведената енергия.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

И аз се усъмних, но гледах и видеото.

Сега пак ще го гледам, но си спомням, че и двете числа ги имаше.
                      http://www.bloomberg.com/video/welco...uPjqU2yFg.html

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        Прав си ... пак , но само времето показа, че тази оставка беше грешка. Когато тя се случи, всички знаехме, че отиваме на избори, но никой не предполагаше костинбродската манипулация, довела до сегашната криза. Нямам съмнение, че историята ще тълкува събитията по описания от теб начин.
                        Ма да бе точно па тая велика манипулация ви е виновна. Па и сами си го изпросихте честно казано, след онея разговорчета между анално податливия бивш софийски градски прокурор, миро мазното и краля слънце, наречен още Тиквуний 1ви Великолепний . Ма дори и да не беше тя, кво ? Щехте да земете над 50% да си светите и управлявате сами пак ? ТИ верваш ли го това А и дори да се беше случило, кво, от чешмите щеше да потече мед и масло Айде цепете си се там на по тъмно и по светли червени червенотиквеничковчета и не ни занимавайте повече с жалкото си съществувание

Коментар

И аз се усъмних, но гледах и видеото.

Сега пак ще го гледам, но си спомням, че и двете числа ги имаше.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Ми вие знаете (имахте властта 4 години) всички далавери на бившата тройна коалиция, ама истинските, не само тези дето ги знаем от вестниците. Що не ги публикувате барем сега.
                            Ти наистина си паднал от небето.

Защо ти е да крадеш в криминалния смисъл, когато притежаваш цялата власт?!?!?!
                            Нито Тройната коалиция, нито ГЕРБ, нито сегашните, нито кои да е преди това, ще крадат противозаконно. Те си гласуват неморални закони, за да крадат законно.
                            Това е сериозният проблем на държавата ни.

Коментар

Ето пример как черните управляват САЩ.
                              Нещо подобно ще се случи и у нас, ако строим Белене и продължим да ползваме ВЕИ-тата..

Роботи вместо затворници работят в затвора „Санта Рита“

Eлектрическата инсталация на стойност 11,7 милиарда долара е намалила сметките с 2,5 милиона долара на година
                              http://www.investor.bg/bloomberg-tv/...a-rita,158693/

И какво излиза - делим 11,7 милиарда инвестиции на 2,5 милиона годишно спестявания от тях и се получава изплащане на първоначалната инвестиция за......... 4680 години.

Някой е гушнал доста парички.

Ейййй, тия ще бият и нас по антирентабилност.

Коментар

Трябва да правиш разлика между американци и афроамериканци.

Както трябва да правиш разлика между български цигани и българи.
                                Да бе, афроамериканците точно предизвикаха кризата от 2008ма нали .

Една бяла якичка е много по опасна от 1000 негъра, хъхряци, сирийци, взети на куп

Коментар

Working...
                                X