If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Властта краде както законно, така и противозаконно. Не съм расъл в саксия.
Че гласуват неморални закони съм съгласен и затова викам да ги РИТАМЕ С ШУТОВЕ до границата.
Аноне, елементарно е бре, ако им оттърваше МАЖОРИТАРНА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА да са я въвели досега 1000 пъти. Ама не им оттърва видя се нито на едните, нито на другите. Следователно ни отърва на нас. Те от нас крадат бре. Как не вдяваш ???
Ако много се натискаш за мажоритарни избори, нищо чудно скоро да ни управлява човек с такъв тен: (дано да няма такива ушаци )
Защо ти е да крадеш в криминалния смисъл, когато притежаваш цялата власт?!?!?!
Нито Тройната коалиция, нито ГЕРБ, нито сегашните, нито кои да е преди това, ще крадат противозаконно. Те си гласуват неморални закони, за да крадат законно.
Това е сериозният проблем на държавата ни.
Властта краде както законно, така и противозаконно. Не съм расъл в саксия.
Че гласуват неморални закони съм съгласен и затова викам да ги РИТАМЕ С ШУТОВЕ до границата.
Аноне, елементарно е бре, ако им оттърваше МАЖОРИТАРНА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА да са я въвели досега 1000 пъти. Ама не им оттърва видя се нито на едните, нито на другите. Следователно ни отърва на нас. Те от нас крадат бре. Как не вдяваш ???
Прав си ... пак , но само времето показа, че тази оставка беше грешка. Когато тя се случи, всички знаехме, че отиваме на избори, но никой не предполагаше костинбродската манипулация, довела до сегашната криза. Нямам съмнение, че историята ще тълкува събитията по описания от теб начин.
Ма да бе точно па тая велика манипулация ви е виновна. Па и сами си го изпросихте честно казано, след онея разговорчета между анално податливия бивш софийски градски прокурор, миро мазното и краля слънце, наречен още Тиквуний 1ви Великолепний . Ма дори и да не беше тя, кво ? Щехте да земете над 50% да си светите и управлявате сами пак ? ТИ верваш ли го това А и дори да се беше случило, кво, от чешмите щеше да потече мед и масло Айде цепете си се там на по тъмно и по светли червени червенотиквеничковчета и не ни занимавайте повече с жалкото си съществувание
Ми вие знаете (имахте властта 4 години) всички далавери на бившата тройна коалиция, ама истинските, не само тези дето ги знаем от вестниците. Що не ги публикувате барем сега.
Ти наистина си паднал от небето.
Защо ти е да крадеш в криминалния смисъл, когато притежаваш цялата власт?!?!?!
Нито Тройната коалиция, нито ГЕРБ, нито сегашните, нито кои да е преди това, ще крадат противозаконно. Те си гласуват неморални закони, за да крадат законно.
Това е сериозният проблем на държавата ни.
И какво излиза - делим 11,7 милиарда инвестиции на 2,5 милиона годишно спестявания от тях и се получава изплащане на първоначалната инвестиция за......... 4680 години.
Някой е гушнал доста парички.
Ейййй, тия ще бият и нас по антирентабилност.
Все пак става въпрос за БГ журналя. Махаш 3 нули от инвестицията и всичко е ОК
Коментар