IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Когато свършат аргументите, започват клишетата и гоненията.
    Аз мислех, че ти е станало досадно
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      Прав си ... пак , но само времето показа, че тази оставка беше грешка. Когато тя се случи, всички знаехме, че отиваме на избори, но никой не предполагаше костинбродската манипулация, довела до сегашната криза. Нямам съмнение, че историята ще тълкува събитията по описания от теб начин.
      Добре бре, как да ви вярваме, след като вожда ви е Бандит от СИК ???

Помагайте ни ако искате да ви уважаваме. Просветлявайте народа за същността на управляващите. За далаверите им, ама истинските. За престъпленията им, ама истинските. Така се печели доверие. Айде да чуем.

Ми вие имате голям коз бре. Родителите и дядовците на управляващите избиха сума ти и народ, малко след окупацията на 9.9.1944. Що не обясните на хората, кои са родителите и дядовците поименно и кого са убили ???

Ми вие знаете (имахте властта 4 години) всички далавери на бившата тройна коалиция, ама истинските, не само тези дето ги знаем от вестниците. Що не ги публикувате барем сега.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Ми остави я тази тема, щом ти е досадна
        Когато свършат аргументите, започват клишетата и гоненията.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
          Те с техните велики инвестиции преебаха целия свет, ти чак сега ли го осъзнаваш
          Трябва да правиш разлика между американци и афроамериканци.

Както трябва да правиш разлика между български цигани и българи.

Коментар

Ето пример как черните управляват САЩ.
            Нещо подобно ще се случи и у нас, ако строим Белене и продължим да ползваме ВЕИ-тата..

Роботи вместо затворници работят в затвора „Санта Рита“

Eлектрическата инсталация на стойност 11,7 милиарда долара е намалила сметките с 2,5 милиона долара на година
            http://www.investor.bg/bloomberg-tv/...a-rita,158693/

И какво излиза - делим 11,7 милиарда инвестиции на 2,5 милиона годишно спестявания от тях и се получава изплащане на първоначалната инвестиция за......... 4680 години.

Някой е гушнал доста парички.

Ейййй, тия ще бият и нас по антирентабилност.
            Те с техните велики инвестиции преебаха целия свет, ти чак сега ли го осъзнаваш

Коментар

• Ето пример как черните управляват САЩ.
              Нещо подобно ще се случи и у нас, ако строим Белене и продължим да ползваме ВЕИ-тата..

Роботи вместо затворници работят в затвора „Санта Рита“

Eлектрическата инсталация на стойност 11,7 милиарда долара е намалила сметките с 2,5 милиона долара на година
              http://www.investor.bg/bloomberg-tv/...a-rita,158693/

И какво излиза - делим 11,7 милиарда инвестиции на 2,5 милиона годишно спестявания от тях и се получава изплащане на първоначалната инвестиция за......... 4680 години.

Някой е гушнал доста парички.

Ейййй, тия ще бият и нас по антирентабилност.

Коментар

Наистина вече ми става досадно.
                Ми остави я тази тема, щом ти е досадна
                tnm

Коментар

Казах ти бре човек, и пак повтарям, стабилността на Швейцарската банкова система се дължи на Швейцарската политическа система основаваща се на ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ и МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ.
                  Хайде, обясни ми защо по време на Втората световна война Хитлер не напада Швейцария. Нали не мислиш, че се е страхувал от армията им.
                  Заради политическата им система ли, заради населението им, заради политическата им стабилност ли?
                  ЗАЩО?

Ако си отговориш на този въпрос, ще разбереш коя е първопричината за просперитета на Швейцария до ден днешен.

Наистина вече ми става досадно.

Коментар

Няма управление, което да падне без синдикатите (а там сега се плаща много здраво), може би само от глупостта на ГЕРБ. Една побеляла глава разцепиха повърхностно и Борисов избяга от властта. В политическата ни история ще влезе като втория Филип Димитров, който пък се самосвали след вот на доверие!.
                    "Надежда всяка остави!"
                    Има има, ще видиш зимата. То всъщност може пак да не падне, само дето нема да има кво да управлява

Аз в предишен пост тука в тая тема написах едни три точки, въз основа, на които ще се развиват събитията зимата, ама никой май не си направи труда да ги прочете, щото звучат доста апокалиптично

Коментар

Няма управление, което да падне без синдикатите (а там сега се плаща много здраво), може би само от глупостта на ГЕРБ. Една побеляла глава разцепиха повърхностно и Борисов избяга от властта. В политическата ни история ще влезе като втория Филип Димитров, който пък се самосвали след вот на доверие!.
                      "Надежда всяка остави!"
                      Прав си ... пак , но само времето показа, че тази оставка беше грешка. Когато тя се случи, всички знаехме, че отиваме на избори, но никой не предполагаше костинбродската манипулация, довела до сегашната криза. Нямам съмнение, че историята ще тълкува събитията по описания от теб начин.
                      Yeah

Коментар

Продължаваш с изцепките:
                        Канада 33 милиона
                        Швейцария 8 милиона

или около 4 пъти повече население.

Резерви
                        CAD 1.6%
                        CHF 0,3%

или малко повече от 5 пъти по-малки резерви.

П.П. Престани да мислиш механично. Вкарай и анализ в мисленето си.

П.П. Австралия са пък с около 22 милиона население.
                        Аноне, айде да не сравняваме полезните изкопаеми, златото, ценните метали, нефта и други, на Австралия и Канада с Швейцарските, че ще станеш смешен.

Казах ти бре човек, и пак повтарям, стабилността на Швейцарската банкова система се дължи на Швейцарската политическа система основаваща се на ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ и МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ.

Това считат инвеститорите и спекулантите за гарант, че политиците им биха срещнали огромни затруднения, ако искат да оберат държавата.
                        tnm

Коментар

Ми то си пише - чрез вот предлагам! Демек, оставка, избори, вот! Ако народът /не "мърша" по Ботев/ е обединен в идеята си да не допуска управление, съсипващо държавата ни 69 години, ще успее без значение по кой изборен закон!
                          Няма гербер, който да иска пълен мандат на това управление, можеш да си сигурен! Не заради властта, а заради загробването!
                          Герб са опозиция, единствената парламентарна, няма нужда някой да го признава, не е нужно и да са лидери на протестите. Вършат си работата в НС, засега успешно клатят кабинета. Ако някой иска това да има качествени последствия, може да го комбинира с многолюден протест в работно време, например.
                          1. Как ще се случи тази оставка, след като имат мнозинство, а ??? За малоумни ли ни вземаш ???
                          2. По пропорционален изборен закон ще се менкат комунисти и комунисто производни. Този мач го гледаме вече 24 (двадесет и четири) години.
                          3. И като не искате пълен мандат на това управление защо не се влеете в протестите. Нима искате да ни накарате да вярваме, че 90 е по голямо от 120 ли ???
                          4. Как точно клатите кабинета, можеш ли да ми обясниш. Да сте поискали промяна на пропорционалната изборна система с МАЖОРИТАРНА - не сте поискали. Ми нали както и да клатите кабинета, след като имате по малко от 120 депутата, вотовете на недоверие не могат да минат.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                            Клатят те на коча мъдете, заблуденов
                            Толкова позволяват парламентарните похвати
                            Протестната мрежа и на коча .... не успя да помръдне?
                            Yeah

Коментар

Айде сега за да не те излагам раздели ги тези цифрички дето си ги дал на броя на населението на всяка една от държавите и ще видиш,
                              Продължаваш с изцепките:
                              Канада 33 милиона
                              Швейцария 8 милиона

или около 4 пъти повече население.

Резерви
                              CAD 1.6%
                              CHF 0,3%

или малко повече от 5 пъти по-малки резерви.

П.П. Престани да мислиш механично. Вкарай и анализ в мисленето си.

П.П. Австралия са пък с около 22 милиона население.
                              Last edited by anon6706; 05.10.2013, 16:50.

Коментар

Ако някой иска това да има качествени последствия, може да го комбинира с многолюден протест в работно време, например.
                                "Надежда всяка остави!"

Коментар

Working...
                                X