Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеПрав си ... пак, но само времето показа, че тази оставка беше грешка. Когато тя се случи, всички знаехме, че отиваме на избори, но никой не предполагаше костинбродската манипулация, довела до сегашната криза. Нямам съмнение, че историята ще тълкува събитията по описания от теб начин.
Помагайте ни ако искате да ви уважаваме. Просветлявайте народа за същността на управляващите. За далаверите им, ама истинските. За престъпленията им, ама истинските. Така се печели доверие. Айде да чуем.
Ми вие имате голям коз бре. Родителите и дядовците на управляващите избиха сума ти и народ, малко след окупацията на 9.9.1944. Що не обясните на хората, кои са родителите и дядовците поименно и кого са убили ???
Ми вие знаете (имахте властта 4 години) всички далавери на бившата тройна коалиция, ама истинските, не само тези дето ги знаем от вестниците. Що не ги публикувате барем сега.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМи остави я тази тема, щом ти е досадна
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеТе с техните велики инвестиции преебаха целия свет, ти чак сега ли го осъзнаваш
Както трябва да правиш разлика между български цигани и българи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЕто пример как черните управляват САЩ.
Нещо подобно ще се случи и у нас, ако строим Белене и продължим да ползваме ВЕИ-тата..
Роботи вместо затворници работят в затвора „Санта Рита“
Eлектрическата инсталация на стойност 11,7 милиарда долара е намалила сметките с 2,5 милиона долара на година
http://www.investor.bg/bloomberg-tv/...a-rita,158693/
И какво излиза - делим 11,7 милиарда инвестиции на 2,5 милиона годишно спестявания от тях и се получава изплащане на първоначалната инвестиция за......... 4680 години.
Някой е гушнал доста парички.
Ейййй, тия ще бият и нас по антирентабилност.
Коментар
-
Ето пример как черните управляват САЩ.
Нещо подобно ще се случи и у нас, ако строим Белене и продължим да ползваме ВЕИ-тата..
Роботи вместо затворници работят в затвора „Санта Рита“
Eлектрическата инсталация на стойност 11,7 милиарда долара е намалила сметките с 2,5 милиона долара на година
http://www.investor.bg/bloomberg-tv/...a-rita,158693/
И какво излиза - делим 11,7 милиарда инвестиции на 2,5 милиона годишно спестявания от тях и се получава изплащане на първоначалната инвестиция за......... 4680 години.
Някой е гушнал доста парички.
Ейййй, тия ще бият и нас по антирентабилност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
Наистина вече ми става досадно.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКазах ти бре човек, и пак повтарям, стабилността на Швейцарската банкова система се дължи на Швейцарската политическа система основаваща се на ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ и МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ.
Заради политическата им система ли, заради населението им, заради политическата им стабилност ли?
ЗАЩО?
Ако си отговориш на този въпрос, ще разбереш коя е първопричината за просперитета на Швейцария до ден днешен.
Наистина вече ми става досадно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНяма управление, което да падне без синдикатите (а там сега се плаща много здраво), може би само от глупостта на ГЕРБ. Една побеляла глава разцепиха повърхностно и Борисов избяга от властта. В политическата ни история ще влезе като втория Филип Димитров, който пък се самосвали след вот на доверие!.
"Надежда всяка остави!"
Аз в предишен пост тука в тая тема написах едни три точки, въз основа, на които ще се развиват събитията зимата, ама никой май не си направи труда да ги прочете, щото звучат доста апокалиптично
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНяма управление, което да падне без синдикатите (а там сега се плаща много здраво), може би само от глупостта на ГЕРБ. Една побеляла глава разцепиха повърхностно и Борисов избяга от властта. В политическата ни история ще влезе като втория Филип Димитров, който пък се самосвали след вот на доверие!.
"Надежда всяка остави!", но само времето показа, че тази оставка беше грешка. Когато тя се случи, всички знаехме, че отиваме на избори, но никой не предполагаше костинбродската манипулация, довела до сегашната криза. Нямам съмнение, че историята ще тълкува събитията по описания от теб начин.
Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПродължаваш с изцепките:
Канада 33 милиона
Швейцария 8 милиона
или около 4 пъти повече население.
Резерви
CAD 1.6%
CHF 0,3%
или малко повече от 5 пъти по-малки резерви.
П.П. Престани да мислиш механично. Вкарай и анализ в мисленето си.
П.П. Австралия са пък с около 22 милиона население.
Казах ти бре човек, и пак повтарям, стабилността на Швейцарската банкова система се дължи на Швейцарската политическа система основаваща се на ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ и МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ.
Това считат инвеститорите и спекулантите за гарант, че политиците им биха срещнали огромни затруднения, ако искат да оберат държавата.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеМи то си пише - чрез вот предлагам! Демек, оставка, избори, вот! Ако народът /не "мърша" по Ботев/ е обединен в идеята си да не допуска управление, съсипващо държавата ни 69 години, ще успее без значение по кой изборен закон!
Няма гербер, който да иска пълен мандат на това управление, можеш да си сигурен! Не заради властта, а заради загробването!
Герб са опозиция, единствената парламентарна, няма нужда някой да го признава, не е нужно и да са лидери на протестите. Вършат си работата в НС, засега успешно клатят кабинета. Ако някой иска това да има качествени последствия, може да го комбинира с многолюден протест в работно време, например.
2. По пропорционален изборен закон ще се менкат комунисти и комунисто производни. Този мач го гледаме вече 24 (двадесет и четири) години.
3. И като не искате пълен мандат на това управление защо не се влеете в протестите. Нима искате да ни накарате да вярваме, че 90 е по голямо от 120 ли ???
4. Как точно клатите кабинета, можеш ли да ми обясниш. Да сте поискали промяна на пропорционалната изборна система с МАЖОРИТАРНА - не сте поискали. Ми нали както и да клатите кабинета, след като имате по малко от 120 депутата, вотовете на недоверие не могат да минат.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеКлатят те на коча мъдете, заблуденов
Протестната мрежа и на коча .... не успя да помръдне?Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАйде сега за да не те излагам раздели ги тези цифрички дето си ги дал на броя на населението на всяка една от държавите и ще видиш,
Канада 33 милиона
Швейцария 8 милиона
или около 4 пъти повече население.
Резерви
CAD 1.6%
CHF 0,3%
или малко повече от 5 пъти по-малки резерви.
П.П. Престани да мислиш механично. Вкарай и анализ в мисленето си.
П.П. Австралия са пък с около 22 милиона население.Last edited by anon6706; 05.10.2013, 16:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеАко някой иска това да има качествени последствия, може да го комбинира с многолюден протест в работно време, например.
"Надежда всяка остави!"
Коментар
Коментар