IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

В понеделник ще го отпечетам и ще си го сложа на вратата.....
    Велик си Чиче. Винаги съм знаел, че четеш и след втория ред !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Досега само ти мен обиждаш. Защото знаеш, че МАЖОРИТАРНАТА ИЗБОРНА СИСТЕМА е по добра от пропорционалната.

24 години не можем да се отървем от комуняци, седерасти и герберасти, заради пропорционалната изборна система и вкарването чрез нея на магарета и зурлести свине в парламента.
      При мажоритарна система на предишните избори ГЕРБ щеше да има към 90% от гласовете - е тогава вече Боко и Цецо наистина щяха да се развихрят. А на тези избори БСП щеше да има абсолютно мнозинство.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
        Ма не се възгордявал толкова аналов, че видиш ли на, некой тръгнал да защитава некой друг, само щото обидили пуяка. Е на чети си тука една мантричка за Обидения Пуяк, може белким да ти помогне
        И долното трябва да ми бъде интересно ли?

Коментар

• В понеделник ще го отпечетам и ще си го сложа на вратата.....

Коментар

• Ма не се възгордявал толкова аналов, че видиш ли на, некой тръгнал да защитава некой друг, само щото обидили пуяка. Е на чети си тука една мантричка за Обидения Пуяк, може белким да ти помогне

АЗ СЪМ ТОЛКОВА ВАЖЕН ПУЯК, че не мога да позволя на някой да постъпва според същноста си, ако на мен това не ми харесва.
            Аз съм толкова важен пуяк, че ако някой каже или направи нещо не по начина, по който очаквам – ще го накажа, като му се обидя.
            О, нека да види колко е важна моята обида, нека си я получи като наказание за „постъпката си”. В края на краищата аз съм много, много важен пуяк!

АЗ НЕ ЦЕНЯ ЖИВОТА СИ !!! АЗ ДО ТАКАВА СТЕПЕН НЕ ЦЕНЯ ЖИВОТА СИ, ЧЕ НЕ МИ Е ЖАЛ ДА ГУБЯ БЕЗЦЕННОТО МИ ВРЕМЕ ЗА ОБИДИ !!!

Аз ще се откажа от минута радост, от минута щастие, от минута палавост и ще отстъпя тази минута на моята обида. И ми е все едно, че тези чести минути преминават в часове, часовете – в дни, дните – в седмици, седмиците – в месеци, а месеците – в години. Не ми е жал да прекарам години от живота си обиден защото аз не ценя живота си.

АЗ НЕ МОГА ДА СЕ ВИДЯ ОТСТРАНИ !!!

Аз до такава степен не мога да се видя отстрани, че никога не виждам намръщените си вежди, нацупените устни и тъжния си вид. Аз никога няма да видя, колко съм смешен в това състояние и никога няма да се посмея над неговата нелепост.
            НИКОГА !!! В КРАЯ НА КРАИЩАТА, АЗ НЕ МОГА ДА СЕ ВИДЯ ОТСТРАНИ !!!

АЗ СЪМ МНОГО РАНИМ. !!!

Аз съм до такава степен раним, че съм принуден да пазя територията си и да отговарям с обида на всеки, който я закачи. Аз ще си закача на челото табелка с надпис: „Внимание, зло куче” и нека само да опита някой да не я забележи!

Аз ще зазидам ранимостта си с високи стени и не ми пука, че през тях не се вижда какво става навън – какво пък, нали ранимостта ми ще е в безопасност. В края на краищата, ранимостта ми е много скъпа.

АЗ СЪМ МНОГО ЗАВИСИМ ОТ ДРУГИТЕ !!!

Толкова съм зависим, че няма да пропусна нито един техен поглед, нито една дума, нито един жест. Аз ще следя постоянно другите, ще оценявам всяка тяхна проява по отношение на мен и ако реша, че грешат, ще им покажа, колко са неправи! В края на краищата онези, които са около мен и до мен са длъжни да подчертават достойнствата ми, длъжни са да отразяват величието ми и не дай си боже да постъпят по друг начин.

АЗ ЩЕ СЕ ОБИДЯ, ЗА ДА СКРИЯ КОЛКО СИЛНО СЪМ ЗАВИСИМ ОТ ТЯХ – ОТ ДРУГИТЕ !!!

АЗ СЪМ РОБ НА ДРУГИТЕ !!!

Аз съм роб другите хора, на техните думи и постъпки. От тях, моите стопани, зависи настроението ми, моите чувства, моето усещане за себе си.
            НЕ АЗ – те са отговорни за това.
            НЕ АЗ – те са виновни за това, което става с мен.
            НЕ АЗ –те трябва да предприемат нещо, за да ми стане по-добре.
            Да, трудно ми е да бъда марионетка, но в крайна сметка, аз съм чужд роб.

АЗ ПРАВЯ ОТ МУХАТА СЛОН !!!

Аз ще взема тази полумъртва муха от чуждия брътвеж и ще отреагирам с обида. Аз няма да напиша в дневника си колко е прекрасен този свят, аз ще опиша колко подло постъпиха с мен.
            Аз няма да кажа на приятелите си, колко ги обичам, а половин вечер ще посветя на това да мисля колко силно са ме обидили.
            Ще ми се наложи да влея в мухата толкова мои сили, че тя да стане слон. Защото от мухата можеш лесно да се отървеш или дори да не я забележиш, а от слона - не. Затова аз надувам мухата до размерите на слон.

АЗ СЪМ БЕДЕН ДУХОМ !!!

До такава степен съм беден, че не мога да намеря в себе си и капка великодушие – за да простя, капка самоирония – за да се посмея, капка щедрост – за да не акцентирам вниманието си, капка мъдрост- за да не се докача, капка любов – за да приема.
            Аз просто нямам тези капки, защото съм много ограничен и беден.

АЗ СЪМ МНОГО НЕЩАСТЕН !!!

Аз съм толкова нещастен, че думите и постъпките на другите хора, постоянно засягат моето нещастие. В края на краищата, аз съм много важен пуяк ,затова не ценя живота си, не се виждам отстрани и обичам да надувам от мухите слонове, аз съм много раним, зависим от мненията на другите и беден по същество.

НЕ МИ СЕ ОБИЖДАЙТЕ, А ПО-ДОБРЕ МЕ СЪЖАЛЕТЕ !!!

Коментар

• Досега само ти мен обиждаш. Защото знаеш, че МАЖОРИТАРНАТА ИЗБОРНА СИСТЕМА е по добра от пропорционалната.

24 години не можем да се отървем от комуняци, седерасти и герберасти, заради пропорционалната изборна система и вкарването чрез нея на магарета и зурлести свине в парламента.
              Last edited by Andi11; 05.10.2013, 18:57.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                И ти се възбуди, нали?
                Този въпрос каква връзка има с политиката и нежеланието на комунисти и герберасти да променят ИЗБОРНИЯТ ЗАКОН ???
                tnm

Коментар

Може и така да е, все пак взимам пример от тебе, ти първи започна да ги пускаш тука такива
                  И ти се възбуди, нали?

Коментар

По-скоро, теб те оправят такива, с такъв тен, рожбо.
                    За предимството на МАЖОРИТАРНИТЕ ИЗБОРИ говорим. Стига си псувал, поради липса на аргументи
                    tnm

Коментар

Може и така да е, все пак взимам пример от тебе, ти първи започна да ги пускаш тука такива

Коментар

Пак си много назад с информацията, аналов. Те и сега си ни управляват такива с такъв тен

Коментар

Да верно си нема такива ушаци, но пък за сметка на това очичките са му симпатични
                          ОЧАЦИ
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Много ме кефят такива. Я гледай този юнак колко грозде изнася
                            http://www.standartnews.com/biznes-b...ta-202681.html
                            Това го помня, защото се драпах с някакви комундета тогава за цените на гроздето
                            10 милиона тона!!! Браво на нас.
                            Но се чудя защо са ни пропуснали като най-голям производител на вино в света!!!
                            Сигурно защото изнасяме гроздето.

Стандарт нали беше сайт/вестник на Пеевски. В тези медии по всичко сме първи.

Last edited by anon6706; 05.10.2013, 18:38.

Коментар

Ако много се натискаш за мажоритарни избори, нищо чудно скоро да ни управлява човек с такъв тен: (дано да няма такива ушаци )
                              Тази ЗУРЛА от пропорционалната ни изборна система по ли ти харесва ???

tnm

Коментар

Ако много се натискаш за мажоритарни избори, нищо чудно скоро да ни управлява човек с такъв тен: (дано да няма такива ушаци )

Пак си много назад с информацията, аналов. Те и сега си ни управляват такива с такъв тен

Да верно си нема такива ушаци, но пък за сметка на това очичките са му симпатични

Коментар

Working...
                                X