Първоначално изпратено от panterata na pop folka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеМа кажи им го на тея, дето възроптават против мене, щото нещо са се отдали на глупостта и не могат да осъзнаят действителносттаВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеMa ти кой искаш да те управлява бе, папата лиТолкова ви е капацитета - дебелян пейчовци да ви управляват . А както вече казах, дори и ако те се махнат, по зле ще станете
Айде гледай там некое билетче са уиз еър имат промоции, бецалвай си и не пиши дето не ти е работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеМи просто сме пълна лудница, бе, разберете!"...[/COLOR][/B]http://www.capital.bg/politika_i_iko...azniia_basein/
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЛъжеш като дърт циганин
никога не съм писала, че искам мажоритарна система за парламентарни избори, защото не съм сигурна, че е добра за нас ...винаги съм писала, че се колебая и предпочитам по-сериозна дискусия за това
Но вариант смесена - 50-50, какъвто имаше уж, шанс да се вкара го намирах за добър
И поне, ако е пропорционален изборът да е с преференциален вот ...а не както сега се допуска - да е с пожелателен такъв...
Проблемите в Изборния Кодекс не са само тип система на избор, а има няколко сериозни закона без чиято промяна, все ще си стоим в блатото ...
Пък си говорете кво било в Швейцария, кво било в Швеция....кво било не знам си къде....А как да стане и тук...
Ти не си тъп, затова....остава да си заинтересован да не се случват нещата
Изкарай сега някого да натиска за ИК....като на всички им писна от зрелищата и безмислието на протести - от рода на този - да искаш да се махне единия и да дойде другия от същото котило.....при запазени всички стари условия
Когато беше времето за Натиск за промени се скъсахте от театрални постановки
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениети се гордееш че си българин защото мен ме управлявал делян пеевскиЕВАЛА брат ми не очаквах това да е движещата ти сила в живота.ти ме спечели.не съм очаквал да срещна така напреднала фаза на шизофрения.от тука каквото и да кажеш------да ще те съжеля.на болните трябва да се помага.извини ме ако съм агресирал състоянието ти.надявам се да има човек до теб да ти помага в тия трудни моменти
.ще се моля за теб
Толкова ви е капацитета - дебелян пейчовци да ви управляват . А както вече казах, дори и ако те се махнат, по зле ще станете
Айде гледай там некое билетче са уиз еър имат промоции, бецалвай си и не пиши дето не ти е работа
Коментар
-
Ми права си е Татяна Дончева пред bTV :"Пеевски е ударната сила на групировката Корпоративна банка. Така че, каквото има да върши, той си го върши. И не му е необходимо да ходи в парламента. Както миналия мандат той си свърши, каквото имаше да си свърши, без да ходи в парламента. А това писмо, което написа, още малко и ще се разплача. Както Бойко беше борец срещу организираната престъпност, сега Делян Пеевски - срещу олигархията. Ми просто сме пълна лудница, бе, разберете!"...http://www.capital.bg/politika_i_iko...azniia_basein/
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеДа, напълно се гордея, че такива като теб ги управляват пелян дебелеевски и сиеЩото вие и друго не заслужавате. Една свиня, освен у кочина, в друго какво очаква да живее, да не би в дворец случайно
И я си мерете приказките, щото и като дебелеевците се махнат от кочината, ще се изпоядете тука взаимно един друг
ЕВАЛА брат ми не очаквах това да е движещата ти сила в живота.ти ме спечели.не съм очаквал да срещна така напреднала фаза на шизофрения.от тука каквото и да кажеш------да ще те съжеля.на болните трябва да се помага.извини ме ако съм агресирал състоянието ти.надявам се да има човек до теб да ти помага в тия трудни моменти
.ще се моля за теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеДа, напълно се гордея, че такива като теб ги управляват пелян дебелеевски и сиеЩото вие и друго не заслужавате. Една свиня, освен у кочина, в друго какво очаква да живее, да не би в дворец случайно
И я си мерете приказките, щото и като дебелеевците се махнат от кочината, ще се изпоядете тука взаимно един друг
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
http://www.youtube.com/watch?v=Vxzg2NX5hWc
И това, за да знаят какво ги чака
http://www.youtube.com/watch?v=xDGCmDoiGdY
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОстави я. Тя досега атакуваше протестиращите, да не бутали управляващите, щото те щели уж да променят изборния закон на мажоритарен.
Сега, когато се видя, че управляващите нямат никакво намеренмие да променят изборния закон, тя пак плюе, протестиращите, че те били виновни за това.
никога не съм писала, че искам мажоритарна система за парламентарни избори, защото не съм сигурна, че е добра за нас ...винаги съм писала, че се колебая и предпочитам по-сериозна дискусия за това
Но вариант смесена - 50-50, какъвто имаше уж, шанс да се вкара го намирах за добър
И поне, ако е пропорционален изборът да е с преференциален вот ...а не както сега се допуска - да е с пожелателен такъв...
Проблемите в Изборния Кодекс не са само тип система на избор, а има няколко сериозни закона без чиято промяна, все ще си стоим в блатото ...
Пък си говорете кво било в Швейцария, кво било в Швеция....кво било не знам си къде....А как да стане и тук...
Ти не си тъп, затова....остава да си заинтересован да не се случват нещата
Изкарай сега някого да натиска за ИК....като на всички им писна от зрелищата и безмислието на протести - от рода на този - да искаш да се махне единия и да дойде другия от същото котило.....при запазени всички стари условия
Когато беше времето за Натиск за промени се скъсахте от театрални постановкиLast edited by съни(тя); 10.10.2013, 20:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеало летищния контрол питах ви вие гордеещ ли стеЩото вие и друго не заслужавате. Една свиня, освен у кочина, в друго какво очаква да живее, да не би в дворец случайно
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеМа за такива срамуващи се има терминал 2. Айде бегай, докато все още е отворен
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеМа за такива срамуващи се има терминал 2. Айде бегай, докато все още е отворенLast edited by panterata na pop folka; 10.10.2013, 20:15.
Коментар
Коментар