IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    съни защитаваш управляващите но искам да те питам----изборни кодекси модекси.я кажи сега -------тия бежанци или по точно нелегални имигранти до кога ще ги пускате.по 3-4000 хиляди влизат на месец.
    " Прогресивните леви сили" са интернационалисти по душа. През 70-те и 80-те внасяха африканци, палестинци и виетнамци (последните, помня, със зор ги изгониха/върнаха в родните джунгли). Сега- сирийци. На тях-левите, никога не им е бил приоритет националния интерес.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
      Ма кажи им го на тея, дето възроптават против мене, щото нещо са се отдали на глупостта и не могат да осъзнаят действителността
      Не могат да го осъзнаят щот са дебили.Они са си свикнали да си живуркат в кочината и колкото по им го набутват ,толкова по -хубаво им става.
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Ma ти кой искаш да те управлява бе, папата ли Толкова ви е капацитета - дебелян пейчовци да ви управляват . А както вече казах, дори и ако те се махнат, по зле ще станете Айде гледай там некое билетче са уиз еър имат промоции, бецалвай си и не пиши дето не ти е работа
        брато ти не си в българия и ми говориш за .........какво че не ми е ясно.и мисля че няма нищо по нормално от това да живееш в българия и да имаш мнение за страната си в която живееш.ти с кво право даваш акъл на мен при условие че си външен за тази страна

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Ми просто сме пълна лудница, бе, разберете!"...[/COLOR][/B]http://www.capital.bg/politika_i_iko...azniia_basein/
          Ма кажи им го на тея, дето възроптават против мене, щото нещо са се отдали на глупостта и не могат да осъзнаят действителността

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            Лъжеш като дърт циганин
            никога не съм писала, че искам мажоритарна система за парламентарни избори, защото не съм сигурна, че е добра за нас ...винаги съм писала, че се колебая и предпочитам по-сериозна дискусия за това
            Но вариант смесена - 50-50, какъвто имаше уж, шанс да се вкара го намирах за добър
            И поне, ако е пропорционален изборът да е с преференциален вот ...а не както сега се допуска - да е с пожелателен такъв...

Проблемите в Изборния Кодекс не са само тип система на избор, а има няколко сериозни закона без чиято промяна, все ще си стоим в блатото ...
            Пък си говорете кво било в Швейцария, кво било в Швеция....кво било не знам си къде....А как да стане и тук...

Ти не си тъп, затова....остава да си заинтересован да не се случват нещата

Изкарай сега някого да натиска за ИК....като на всички им писна от зрелищата и безмислието на протести - от рода на този - да искаш да се махне единия и да дойде другия от същото котило.....при запазени всички стари условия
            Когато беше времето за Натиск за промени се скъсахте от театрални постановки
            съни защитаваш управляващите но искам да те питам----изборни кодекси модекси.я кажи сега -------тия бежанци или по точно нелегални имигранти до кога ще ги пускате.по 3-4000 хиляди влизат на месец.

Коментар

ти се гордееш че си българин защото мен ме управлявал делян пеевски ЕВАЛА брат ми не очаквах това да е движещата ти сила в живота.ти ме спечели.не съм очаквал да срещна така напреднала фаза на шизофрения.от тука каквото и да кажеш------да ще те съжеля.на болните трябва да се помага.извини ме ако съм агресирал състоянието ти.надявам се да има човек до теб да ти помага в тия трудни моменти.ще се моля за теб
              Ma ти кой искаш да те управлява бе, папата ли Толкова ви е капацитета - дебелян пейчовци да ви управляват . А както вече казах, дори и ако те се махнат, по зле ще станете Айде гледай там некое билетче са уиз еър имат промоции, бецалвай си и не пиши дето не ти е работа

Коментар

• Ми права си е Татяна Дончева пред bTV :"Пеевски е ударната сила на групировката Корпоративна банка. Така че, каквото има да върши, той си го върши. И не му е необходимо да ходи в парламента. Както миналия мандат той си свърши, каквото имаше да си свърши, без да ходи в парламента. А това писмо, което написа, още малко и ще се разплача. Както Бойко беше борец срещу организираната престъпност, сега Делян Пеевски - срещу олигархията. Ми просто сме пълна лудница, бе, разберете!"...http://www.capital.bg/politika_i_iko...azniia_basein/
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Да, напълно се гордея, че такива като теб ги управляват пелян дебелеевски и сие Щото вие и друго не заслужавате. Една свиня, освен у кочина, в друго какво очаква да живее, да не би в дворец случайно И я си мерете приказките, щото и като дебелеевците се махнат от кочината, ще се изпоядете тука взаимно един друг
                  ти се гордееш че си българин защото мен ме управлявал делян пеевски ЕВАЛА брат ми не очаквах това да е движещата ти сила в живота.ти ме спечели.не съм очаквал да срещна така напреднала фаза на шизофрения.от тука каквото и да кажеш------да ще те съжеля.на болните трябва да се помага.извини ме ако съм агресирал състоянието ти.надявам се да има човек до теб да ти помага в тия трудни моменти.ще се моля за теб

Коментар

Да, напълно се гордея, че такива като теб ги управляват пелян дебелеевски и сие Щото вие и друго не заслужавате. Една свиня, освен у кочина, в друго какво очаква да живее, да не би в дворец случайно И я си мерете приказките, щото и като дебелеевците се махнат от кочината, ще се изпоядете тука взаимно един друг
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Това за надъхване
                      http://www.youtube.com/watch?v=Vxzg2NX5hWc

И това, за да знаят какво ги чака

http://www.youtube.com/watch?v=xDGCmDoiGdY

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Остави я. Тя досега атакуваше протестиращите, да не бутали управляващите, щото те щели уж да променят изборния закон на мажоритарен.

Сега, когато се видя, че управляващите нямат никакво намеренмие да променят изборния закон, тя пак плюе, протестиращите, че те били виновни за това.
                        Лъжеш като дърт циганин
                        никога не съм писала, че искам мажоритарна система за парламентарни избори, защото не съм сигурна, че е добра за нас ...винаги съм писала, че се колебая и предпочитам по-сериозна дискусия за това
                        Но вариант смесена - 50-50, какъвто имаше уж, шанс да се вкара го намирах за добър
                        И поне, ако е пропорционален изборът да е с преференциален вот ...а не както сега се допуска - да е с пожелателен такъв...

Проблемите в Изборния Кодекс не са само тип система на избор, а има няколко сериозни закона без чиято промяна, все ще си стоим в блатото ...
                        Пък си говорете кво било в Швейцария, кво било в Швеция....кво било не знам си къде....А как да стане и тук...

Ти не си тъп, затова....остава да си заинтересован да не се случват нещата

Изкарай сега някого да натиска за ИК....като на всички им писна от зрелищата и безмислието на протести - от рода на този - да искаш да се махне единия и да дойде другия от същото котило.....при запазени всички стари условия
                        Когато беше времето за Натиск за промени се скъсахте от театрални постановки
                        Last edited by съни(тя); 10.10.2013, 20:35.

Коментар

• http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1156704

Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

ало летищния контрол питах ви вие гордеещ ли сте

Коментар

Ма за такива срамуващи се има терминал 2. Айде бегай, докато все още е отворен
                              ало летищния контрол питах ви вие гордеещ ли сте

Коментар

Ма за такива срамуващи се има терминал 2. Айде бегай, докато все още е отворен
                                вие гордеещ ли сте господин досадник
                                Last edited by panterata na pop folka; 10.10.2013, 20:15.

Коментар

Working...
                                X