IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    -------тия бежанци или по точно нелегални имигранти до кога ще ги пускате.по 3-4000 хиляди влизат на месец.
    сутринта повдигнах въпроса - но никой не му обърна внимание

А въпросът с бежанците е не само сериозен, а много труден проблем ....за който се изисква внимание и спиране на политическото лицемерие и празнодумство

Мнението ми е, че Запада си води войните, а оставя в страните, които се опитва да контролира Проблемът
    Виж какво е в Италия, Гърция...

По-големият проблем при нас е, че нито им имаме парите, нито воля да отстояваме собствени интереси и ставаме още по-лесна мишена

Колкото до политическото решение, вече имаше такова в парламента и БСП и ГЕРБ са единодушни по въпроса, че оставаме отворени за бежанци, но Как, Докога и защо - това не са въпроси на политиците ...на дневен ред е само 'Кой" --че е по-лесно
    Last edited by съни(тя); 10.10.2013, 21:50.

Коментар

• Ден 119: Орешарски влезе и излезе откъм тоалетните, за да не го освиркат (стрийм на живо)

http://offnews.bg/index.php/252509/d...trijm-na-zhivo

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Но някои режисирахте протеста в друга посока
        Ти досега да си виждала нережисиран протест по наще географски ширини

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
          ...
          Омбудсманът Константин Пенчев каза че това дето го прави кокошката Мая е губене на време и спря да участва и си оттегли доверието. Иначе и той вземаше участия в дискусията в началото.

Половината граждански сдружения казаха същото и се оттеглиха от дискусията. Не знам дали остана някой да си говори с оная пернатата и да дискутира изборния закон.
          ....
          Добро утро
          Само това повтарям, че е нужен Натиск, протес, викове, да не ги оставиш да имат избор
          Коя власт сама ще си реже клона - още повече при нас дори - НЯМА ПАРТИИ - има ЕДИН ОТБОР ИГРАЧИ --разделени на групи, за да обират негативния вот веднъж едните, после другите, но СИСТЕМАТА ДА Е ЖИВА

Но някои режисирахте протеста в друга посока

Коментар

четеш други кво си ръсят за мен, а не осмисляш това, което съм писала в тази тема
            Да се бутне това правителство и да се върне предишното, не го намирам за добра карта... И тези са същите, но с тази лексика, която върви в употреба - комунисти, реално едно такова управление може да събере много хора на протест за натиск за законови промени...А само това е начина нещата да се променят

Ако утре дойде едно правителство пак на Герб( при избори сега те са сред водещите, дори е вероятна коалиция между сегашните и тях) ....кой ще ти излиза на протест --изпълнена е едната мисия - да се махнат комунистите и се почва с толеранса....към уж, дясното правителство
            Не виждаш ли, че и медиите зомбират само в тази посока, но за да се използва създадената негативна енергия говорят за пеевски медии ...
            Така си върви сценарият вече 20 години....

Не виждаш ли, че дори Конституционния съд вкараха в играта - като Герб услужливо отнесе ...уж, казуса"Пеевски" до институцията, чиито решения не подлежат на обжалване и пак неговите съдии и тези на другарите гласува, което трябваше - да остане дразнителя - за да има с какво да се отвлича вниманието
            Е ти днеска мисля хапна шоколадче. В крайна сметка, не срамно да признаеш, че след 8903 мнения, всъщност не знаеш какво искаш и за какво се бориш

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
              Ще си пиша където си искам, щото членЪ първи от конституцията ми го позволява Това, че с мненията си ядосвам разни пуяци като тебе, си е твой персонален проблем и ако не можеш сам да го разрешиш, можеш да потърсиш специализирана помощ от психоаналитик - не е срамно И как точно прецени от къде пиша, хвръкна с пуешките си крилца и ми видя ИПто ли ?
              .брат кефиш ме

Коментар

е не си интересен господин извънземен....виждаме колко си се развил там дето си че да си пишеш в бг форум.ей смешник тук си бил такъв и навън си такъв и май не си ебаван навън и си мислиш че тук вървиш..и да ти кажа не ме интересува кой ме управлява.това е загуба на време.направи се на мъж и не пиши в бг форум от кочината българия на простаците.ей такива пундйовци като теб дето избегали да ми се правите на мъже ----моля стоп.покажи че си мъж и спри да пишеш моля те в инвестор.бг(сайта на селяците според досадник)
                Ще си пиша където си искам, щото членЪ първи от конституцията ми го позволява Това, че с мненията си ядосвам разни пуяци като тебе, си е твой персонален проблем и ако не можеш сам да го разрешиш, можеш да потърсиш специализирана помощ от психоаналитик - не е срамно И как точно прецени от къде пиша, хвръкна с пуешките си крилца и ми видя ИПто ли ?

Коментар

съни защитаваш управляващите но искам да те питам----изборни кодекси модекси.я кажи сега -------тия бежанци или по точно нелегални имигранти до кога ще ги пускате.по 3-4000 хиляди влизат на месец.
                  четеш други кво си ръсят за мен, а не осмисляш това, което съм писала в тази тема
                  Да се бутне това правителство и да се върне предишното, не го намирам за добра карта... И тези са същите, но с тази лексика, която върви в употреба - комунисти, реално едно такова управление може да събере много хора на протест за натиск за законови промени...А само това е начина нещата да се променят

Ако утре дойде едно правителство пак на Герб( при избори сега те са сред водещите, дори е вероятна коалиция между сегашните и тях) ....кой ще ти излиза на протест --изпълнена е едната мисия - да се махнат комунистите и се почва с толеранса....към уж, дясното правителство
                  Не виждаш ли, че и медиите зомбират само в тази посока, но за да се използва създадената негативна енергия говорят за пеевски медии ...
                  Така си върви сценарият вече 20 години....

Не виждаш ли, че дори Конституционния съд вкараха в играта - като Герб услужливо отнесе ...уж, казуса"Пеевски" до институцията, чиито решения не подлежат на обжалване и пак неговите съдии и тези на другарите гласува, което трябваше - да остане дразнителя - за да има с какво да се отвлича вниманието

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнение
                    На въпрос - как се чувства като го освиркват всеки път протестиращи срещу правителството, Орешарски попита защо има такива протестиращи и че затова има избори в една европейска държава, за да бъде избиран министър-председателят.

Чудя се кое е по кретенско:
                    а. Въпроса
                    б. Отговора
                    в. И двете

Ма най абсурдното е, че има такива като тебе, дето ако не да ги избират, то поне им се подчиняват безусловно

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                      Ма големо благодарско , за това, че ми триете мненията Ще се радвам, ако можехте да изтриете и на народната скупщината решенията и законите, ма не можете Та с мене сте седнали да се заяждате и да си изкарвате комплексите - бравос
                      е не си интересен господин извънземен....виждаме колко си се развил там дето си че да си пишеш в бг форум.ей смешник тук си бил такъв и навън си такъв и май не си ебаван навън и си мислиш че тук вървиш..и да ти кажа не ме интересува кой ме управлява.това е загуба на време.направи се на мъж и не пиши в бг форум от кочината българия на простаците.ей такива пундйовци като теб дето избегали да ми се правите на мъже ----моля стоп.покажи че си мъж и спри да пишеш моля те в инвестор.бг(сайта на селяците според досадник)

Коментар

Голяма лъгане пада - това комундетата винаги прехвърляте вашите грехове на другите.

Омбудсманът Константин Пенчев каза че това дето го прави кокошката Мая е губене на време и спря да участва и си оттегли доверието. Иначе и той вземаше участия в дискусията в началото.

Половината граждански сдружения казаха същото и се оттеглиха от дискусията. Не знам дали остана някой да си говори с оная пернатата и да дискутира изборния закон.

В крайна сметка на всички е ясно, че те няма да си отрежат клона. Дори на ДПС не искат да направят сечено и да изчистят избирателните списъци.
                        Може да решава, тоя който има пари бе !!!

http://www.youtube.com/watch?v=UDc7b3kKC2E

Коментар

• На въпрос - как се чувства като го освиркват всеки път протестиращи срещу правителството, Орешарски попита защо има такива протестиращи и че затова има избори в една европейска държава, за да бъде избиран министър-председателят.

Чудя се кое е по кретенско:
                          а. Въпроса
                          б. Отговора
                          в. И двете

Аман от глупаци!

Коментар

Голяма лъгане пада - това комундетата винаги прехвърляте вашите грехове на другите.

В крайна сметка на всички е ясно, че те няма да си отрежат клона. Дори на ДПС не искат да направят сечено и да изчистят избирателните списъци.
                            +2048
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Ма големо благодарско , за това, че ми триете мненията Ще се радвам, ако можехте да изтриете и на народната скупщината решенията и законите, ма не можете Та с мене сте седнали да се заяждате и да си изкарвате комплексите - бравос

Коментар

Лъжеш като дърт циганин
                                никога не съм писала, че искам мажоритарна система за парламентарни избори, защото не съм сигурна, че е добра за нас ...винаги съм писала, че се колебая и предпочитам по-сериозна дискусия за това
                                Но вариант смесена - 50-50, какъвто имаше уж, шанс да се вкара го намирах за добър
                                И поне, ако е пропорционален изборът да е с преференциален вот ...а не както сега се допуска - да е с пожелателен такъв...

Проблемите в Изборния Кодекс не са само тип система на избор, а има няколко сериозни закона без чиято промяна, все ще си стоим в блатото ...
                                Пък си говорете кво било в Швейцария, кво било в Швеция....кво било не знам си къде....А как да стане и тук...

Ти не си тъп, затова....остава да си заинтересован да не се случват нещата

Изкарай сега някого да натиска за ИК....като на всички им писна от зрелищата и безмислието на протести - от рода на този - да искаш да се махне единия и да дойде другия от същото котило.....при запазени всички стари условия
                                Когато беше времето за Натиск за промени се скъсахте от театрални постановки

Коментар

Working...
                                X