всичкото политици-----------МЪРШИ СТЕ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениемалко и остава на сегашна българия.не стига че тънем в мизерия------сега и тези сириици и русия няма да ни помогне като станем мюсюлманска страна.срам за нас.срам ме е да се нарека българин срам ме е.и глупаци в тази държава навсякаде----хора без мнение попили коъ му подадат от екрана.мърша не народ е нашето
Коментар
-
малко и остава на сегашна българия.не стига че тънем в мизерия------сега и тези сириици и русия няма да ни помогне като станем мюсюлманска страна.срам за нас.срам ме е да се нарека българин срам ме е.и глупаци в тази държава навсякаде----хора без мнение попили коъ му подадат от екрана.мърша не народ е нашето
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА бре, на Олигарски ако му туриме един прякор "Задния Вход" дали нема да му тича
аааа?Баш такова са те - легион от комунистически организъм
Аман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеМисля, мама свинка ще е най-добре да ограбятБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеК'ват ни държавата, таквиз ни и крадците.
Ограбили майката на Цветанов.
Не майката бе! Тъщата трябваше.... Тъщата...
Коментар
-
К'ват ни държавата, таквиз ни и крадците.
Ограбили майката на Цветанов.
Не майката бе! Тъщата трябваше.... Тъщата...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vbvb Разгледай мнениеПротестиращи пак подгониха Орешарски из софийските улици...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_4637.htmlБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеНе си си купил вазелинче, ще те болиАман от глупаци!
Коментар
-
Протестиращи пак подгониха Орешарски из софийските улици...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_4637.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеАре бе,бегай да оЛабиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеЕ ние генерално от това си патиме - от албанските реутаниАман от глупаци!
Коментар
Коментар