IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Левовете в евро и долари.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Когато се извърти номера, ще е късно. Справка - '96 година.
    Забавното в случая е, че на нас българите ни предстои да видим повторение на '96 година, но този път в глобален мащаб. Надявам се, повечето от нас да сме си научили урока '96 година и да се възползваме от опита си. Това е едно от малките но съществени предимства които имаме като народ в сегашното положение!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Парите винаги трябва да са в долари. Е - може и евро.
      E, все пак, макар и за доста по-дълъг период, може и долара да гръмне, знае ли се !?
      Ти по-добре кажи, какво ще става с трейса

Коментар

…още ми е обица на ухото тази 96-97, върнаха ме стабилно тогаз, много боли, няколко годинки близах рани след това … отново ще има наиграни но явно това е кръговрата на живота…

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
          Аз, близките ми и приятелите ми сме го направили отдавна. Пробвах и тук да обясня на някои хора, че левът е тотално обезценен, но бях здравословно оплют от (както виждам) все едни и същи лица. Не трябва човек да е ядрен физик за да се сети в коя сфера са заети, обаче най ми е смешна следната ситуация. Едни се пънят да обвиняват други, че бутали борда през интернет, други пък го крепят пак през интернет, а те нещата си следват своя ход от месеци. Айде и умната!

П.С.

Някой да не ръгне да се напиня сега. Както каза колегата, лично мнение.

Коментар

• Аз от доста отдавна не работя с мнения и предположения ,те не хранят ,,,

Коментар

• Първоначално изпратено от detonator Разгледай мнение
              Благодаря ви за мненията и отзивите.Иначе правилно сте ме разбрали какви са ми намеренията,а именно:
              Парите ми колкото и малко да са те,да са далеч от всичко българско и родно:
              Банки,фондове,левове и опазил ме Бог от покупка на нещо българско с цел инвестиция.Просто не вЕрвам в тази държава.Това си е само мое лично мнение и не желая да ангажирам никого с него.
              То, това твоето не е мнение , а нагласа !!

- никой не търси мнение, когато се е нагласил ... Та след логичното ми допускане (Х) се питам: да не се мислиш с трици маймунЕ да лУвиш
              Last edited by iivanoff; 13.05.2013, 14:41.
              Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Благодаря ви за мненията и отзивите.Иначе правилно сте ме разбрали какви са ми намеренията,а именно:
                Банки,фондове,левове и опазил ме Бог от покупка на нещо българско с цел инвестиция.Просто не вЕрвам в тази държава.Това си е само мое лично мнение и не желая да ангажирам никого с него.
                Аз, близките ми и приятелите ми сме го направили отдавна. Пробвах и тук да обясня на някои хора, че левът е тотално обезценен, но бях здравословно оплют от (както виждам) все едни и същи лица. Не трябва човек да е ядрен физик за да се сети в коя сфера са заети, обаче най ми е смешна следната ситуация. Едни се пънят да обвиняват други, че бутали борда през интернет, други пък го крепят пак през интернет, а те нещата си следват своя ход от месеци. Айде и умната!

П.С.

Някой да не ръгне да се напиня сега. Както каза колегата, лично мнение.

Коментар

• Благодаря ви за мненията и отзивите.Иначе правилно сте ме разбрали какви са ми намеренията,а именно:

Коментар

Според мен левът вече не струва.Падането на борда е въпрос на време.Кредит с фиксирана лихва в лева и обръщането му в долари ми се струва крайно примамлива идея. Вие какво мислите?
                    Прав си. Ще се обезценята еврото и долара също.
                    Преди 2г. писах че най-сигурната валута е норвежката крона и сега отново го заявявам.
                    До края на годината спрямо кроната еврото ще се обезцени с 40-50%.
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Той проблема с борда не че ще падне , а че не работи - БНБ точно по този закон без проблем може да осигури рефинансиране за банките. Много е лесно да емитират левове и да купят с тях евра , а с еврата да рефинансират банките при много..много ниски лихви. Достатъчно е да купят няколко милиарда и да ги предоставят, да декларират в същото време че ще продължат да го правят докато паднат лихвите и лихвите , ще паднат на такива нива че икономиката няма начин да не тръгне и да създава работни места. Това е истината , а не да хукнем да се спасяваме поединчно. На чуждо място и кремидите бият щамари , толкова по въпроса за влоговоте в чуждите банки - само едно нещо , там си чужденец и при закона за гарантиране на влоговете до 100к евро , ще се наложи да им даказваш че си европейски гражданин и ала бала...и не се знае ..
                      И кой ще е тоя дето ще ти купи левовете извън България. То като те толкоз лесно да напечатаме левове и да купим евра вместо на банките да ги пращат по пощата на електората. После тая схема дето я предлагаш в момента се върти в щатите - за 5 години резултата е нулев. Печатането на пари не разрешава проблема от печатането на пари преди това. ..
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• БАЦЕ

Той проблема с борда не че ще падне , а че не работи - БНБ точно по този закон без проблем може да осигури рефинансиране за банките. Много е лесно да емитират левове и да купят с тях евра , а с еврата да рефинансират банките при много..много ниски лихви. Достатъчно е да купят няколко милиарда и да ги предоставят, да декларират в същото време че ще продължат да го правят докато паднат лихвите и лихвите , ще паднат на такива нива че икономиката няма начин да не тръгне и да създава работни места. Това е истината , а не да хукнем да се спасяваме поединчно. На чуждо място и кремидите бият щамари , толкова по въпроса за влоговоте в чуждите банки - само едно нещо , там си чужденец и при закона за гарантиране на влоговете до 100к евро , ще се наложи да им даказваш че си европейски гражданин и ала бала...и не се знае ..
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                          Що се подигравате с човека ? Не го познавате , не знаете 100 лева ли има или 1000 000 ? Търси съвет чрез отваряне на тема .............нема лошо ! Ако има някой информация или знае повече да го посъветва ! Само че , гледам , много е писал в ''Биткойните'' ..............та защо не се превалутира в биткойни , като им е почитател - не знам ?!? Долари и евро ..........това са анахронизми .............
                          150 лева в долари и 196 лева за евро за да диферсифицира! Както каза един мустакат колега по-назад с пръдня и глупост въпросния господин борда няма да го бутне, нека спи спокойно!
                          podpis

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Не не си струва наистина ,виж той сигурно се е замислил за 150 лева да ги обръща в долари..пък после и ако отиде в Ню Йорк и като каже хване едно такси и ще му каже гордо - Закарай ме еди къде си ! И ще му плати с тя 100 долара.
                            Що се подигравате с човека ? Не го познавате , не знаете 100 лева ли има или 1000 000 ? Търси съвет чрез отваряне на тема .............нема лошо ! Ако има някой информация или знае повече да го посъветва ! Само че , гледам , много е писал в ''Биткойните'' ..............та защо не се превалутира в биткойни , като им е почитател - не знам ?!? Долари и евро ..........това са анахронизми .............

Коментар

• Бате Пешо

Не не си струва наистина ,виж той сигурно се е замислил за 150 лева да ги обръща в долари..пък после и ако отиде в Ню Йорк и като каже хване едно такси и ще му каже гордо - Закарай ме еди къде си ! И ще му плати с тя 100 долара.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• CDS - CREDIT DEFAULT SWAPS на България са добре! - даже отлични!
                                Attached Files
                                Last edited by iivanoff; 12.05.2013, 17:57.
                                Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Working...
                                X