IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Левовете в евро и долари.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=detonator;1059445714]Според мен левът вече не струва.Падането на борда е въпрос на време.Кредит с фиксирана лихва в лева и обръщането му в долари ми се струва крайно примамлива идея. Вие какво мислите?

От името ти личи че искаш да взривиш нещо . Незнам валутния борд ли, какво ли, но да ти кажа, с пръдня нестава

Коментар

• Първоначално изпратено от detonator Разгледай мнение
      Според мен левът вече не струва.Падането на борда е въпрос на време.Кредит с фиксирана лихва в лева и обръщането му в долари ми се струва крайно примамлива идея. Вие какво мислите?
      Аз лично мисля, че напъните ти да напишеш нещо, което е остроумно, не ти се получават! Но, за да напишеш нещо остроумно, е нужен остър ум, а при теб явно не се наблюдават подобни явления! Но не се притеснявай, това е за цял живот, а и ти надали ще го разбереш - нямаш с какво!

Коментар

Според мен левът вече не струва.Падането на борда е въпрос на време.Кредит с фиксирана лихва в лева и обръщането му в долари ми се струва крайно примамлива идея. Вие какво мислите?
        направилисме го отдавна

Коментар

Mисля че да обръщаш 100 лева в евро и долари не си струва.

Коментар

• Левовете в евро и долари.

Working...
          X