IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Левовете в евро и долари.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Не се затормозявай толкова, чедо. Все едно е в каква валута и в какво съотношение ще ги държиш в някоя банка. Когато банката фалира държавата ще ти ги изплати в левове при избран от нея курс и в избрано от нея време.
    Мда , ако ще фалират банки си прав. Ама за този сценарий не ми се мисли.
    Гледам да се опазя от обезцяването на лева или от бъркането в десеките вече милиарди на физ. лица от държавата.
    Ако наистина ще се повтаря 96-97 по-добре долар вместо лев. Пък ако нещата се засилят много по-нанадолнището ,фалит на банки , бих сега взел имот , ама кеша не стига за 100%.

Коментар

• Първоначално изпратено от cheto Разгледай мнение
      Затова сега се чудя в кои валути да ги обръщам и в какво съотношение ?
      Не се затормозявай толкова, чедо. Все едно е в каква валута и в какво съотношение ще ги държиш в някоя банка. Когато банката фалира държавата ще ти ги изплати в левове при избран от нея курс и в избрано от нея време.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Много хубава тема. Следя я от 2-3 дни и до момента ми се струва доста подценена от броя на коментари, но пък за това качеството ми харесва.
        Чаках да минат изборите и да обръщам голям левов депозит в няколко валути - британски лири, долари, евра, евентуално друга ?!?
        Искам да не загубя много(освен обръщането в др. валута) или в идеалния случай да ги запазя. Затова сега се чудя в кои валути да ги обръщам и в какво съотношение ?
        Например ако са 100 единици кои да са валутите и в какво съотношени ?
        За момента мисля около 2/3 долар и x 1/6 евро и бр. лира.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
          Всичко е добре ..............ама някоя сутрин ако прочетеш за разбит банков сейф и се окаже че е твоят ............. кво прайм ???? А ония с маските не спят и все повече ще се активизират . През месец , я пробили съседна стена , я отдолу влезли през пода , а последния път бяха заглушили алармите и директно през входа !!
          А аз моите съм ги закопал в градината.Дали няма да се намери някой да я разкопае?Но ако може есента
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• 4un4o, раздели ги в два различни трезора. Не дръж всички яйца в една кошница.

Коментар

Ако е златен или сребърен може. Ако е хартиен забрави. Падне ли ЕС пада и САЩ. Това са скачени съдове... от хартия.
              Мастере, няма да споря с теб за такива дребни неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Не е хубаво това, но пък за някой пробит долар ще мога да си купя цяло село!
                Ако е златен или сребърен може. Ако е хартиен забрави. Падне ли ЕС пада и САЩ. Това са скачени съдове... от хартия.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  ЛИЧНО АЗ СЪМ ИЗТЕГЛИЛ ВСИЧКО И СЪМ ГО РАЗДЕЛИЛ НА ПАУНД, ДОЛАР, ЕВРО И РЕАЛНО ИНВЕСТИЦИОННО ЗЛАТО. ДЪРЖА ГИ В БАНКОВ СЕЙФ И ГИ ОБМЕНЯМ ОТВРЕМЕ НАВРЕМЕ КАТО ПРАВЯ 7-11% годишно.
                  За бутането на борда имаше статия, свързана с български олигарси които са теглили кредити и са я закършили. Затова помията и компроматите беше повсеместна. затова Станишев иска да прави широка коалиция извънпарламентарна, за да операт други пешкира. И затова той няма да е премиер.
                  Всичко е добре ..............ама някоя сутрин ако прочетеш за разбит банков сейф и се окаже че е твоят ............. кво прайм ???? А ония с маските не спят и все повече ще се активизират . През месец , я пробили съседна стена , я отдолу влезли през пода , а последния път бяха заглушили алармите и директно през входа !!

Коментар

...
                    Бордът е пътник независимо кой ще управлява. Може да издържи още някоя и друга година. Дано да издържи поне докато и еврозоната издържи. Ясно е, че часовникът за цялото ЕС тиктака неумолимо и голямото суркане е само въпрос на време!

...
                    Не е хубаво това, но пък за някой пробит долар ще мога да си купя цяло село!

Коментар

ЛИЧНО АЗ СЪМ ИЗТЕГЛИЛ ВСИЧКО И СЪМ ГО РАЗДЕЛИЛ НА ПАУНД, ДОЛАР, ЕВРО И РЕАЛНО ИНВЕСТИЦИОННО ЗЛАТО. ДЪРЖА ГИ В БАНКОВ СЕЙФ И ГИ ОБМЕНЯМ ОТВРЕМЕ НАВРЕМЕ КАТО ПРАВЯ 7-11% годишно.
                      За бутането на борда имаше статия, свързана с български олигарси които са теглили кредити и са я закършили. Затова помията и компроматите беше повсеместна. затова Станишев иска да прави широка коалиция извънпарламентарна, за да операт други пешкира. И затова той няма да е премиер.
                      Ako беше и прибавил и малко имоти щеше да е перфектно,точно по еврейски.Имоти имам в предвид малко земица(както казват омразните но умни еврейчета,ЗЕМЯ НЕ СЕ ПРАВИ.)
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

И затова той няма да е премиер.
                        Никой не ще да е премиер, защото държавата е ошмулена до кокъл и всички резерви са изхарчени. Това бе и причината, защо Боко подаде оставка. Просто гербаджийското правителство изхарчи всичките пари които държавата имаше скътани от предни правителства.

Герб изхарчиха резерва. Наложи се да вземат 1 милиард евро външен заем. Изхарчиха и него. Наложи се спешно да вземат 800 милиона лева вътрешен заем за да платят обещаните субсидии на земеделски производители. Останаха съвсем без пари и Боко обяви на всеослушание, че пенсионерите с "тлъстите" си пенсии са фалирали държавата!

Бордът е пътник независимо кой ще управлява. Може да издържи още някоя и друга година. Дано да издържи поне докато и еврозоната издържи. Ясно е, че часовникът за цялото ЕС тиктака неумолимо и голямото суркане е само въпрос на време!

Първи по спиралата се завъртяха Япония. Там вече влакчето на ужасите потегли и в момента ускорява...
                        Last edited by Forex Master; 14.05.2013, 17:55.

Коментар

Благодаря за поканата. Ще я имам предвид ако ми се отвори път натам.

Много са ми интересни хората които казват, че златото не ставало за ядене. Ще вземе човек да си помисли, че хартията върху която са отпечатани доларите става за ядене...

Има едно правило откакто свят светува за дълбоките кризи. Тогава единственото което има значение е дали имаш достатъчно оръжие и бойни припаси. В такива периоди на човешката история правилото винаги е било, че тогава единствените пари с които можеш да си купиш оръжие и амуниции е било пак златото. Така е било и по време на ВСВ. Всички сметки при военните доставки на една държава в друга са се водили в злато.
                          Aбсолютно съгласен. Ето нещо, да разведриме обстановката

http://www.youtube.com/watch?v=EEtZ5r0CIYI

Коментар

• ЛИЧНО АЗ СЪМ ИЗТЕГЛИЛ ВСИЧКО И СЪМ ГО РАЗДЕЛИЛ НА ПАУНД, ДОЛАР, ЕВРО И РЕАЛНО ИНВЕСТИЦИОННО ЗЛАТО. ДЪРЖА ГИ В БАНКОВ СЕЙФ И ГИ ОБМЕНЯМ ОТВРЕМЕ НАВРЕМЕ КАТО ПРАВЯ 7-11% годишно.
                            Attached Files
                            Last edited by 4un4o; 14.05.2013, 17:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Абе мастере, като дойдеш до NY се обади, да вземем да се напиеме едно здраво
                              Благодаря за поканата. Ще я имам предвид ако ми се отвори път натам.

Много са ми интересни хората които казват, че златото не ставало за ядене. Ще вземе човек да си помисли, че хартията върху която са отпечатани доларите става за ядене...

Има едно правило откакто свят светува за дълбоките кризи. Тогава единственото което има значение е дали имаш достатъчно оръжие и бойни припаси. В такива периоди на човешката история правилото винаги е било, че тогава единствените пари с които можеш да си купиш оръжие и амуниции е било пак златото. Така е било и по време на ВСВ. Всички сметки при военните доставки на една държава в друга са се водили в злато.

Коментар

• Гледам и не вярвам на ушите си.То хубаво,че тука се е събрал финансовия елит на нацията, ама защо аджеба тая държава при толкоз мозък(дай боже с гънки)е най бедната в ЕВРОПАТА а и май не само там.Та като съм седнал край изворчето,да попитам.Абе момчета при тия супер финансови врътки как се оправяте с комисиона?Да речем0,02% или минимум 5евро

Коментар

Working...
                                X