Първоначално изпратено от Лорда
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Левовете в евро и долари.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЦените дори са ниски.Субсидиите ще растат и ще се увеличават насажденията и културите за които се дават.Освен това рано или късно ще тръгне и животновъдството и земя ще си трябва.Освен това Бог я направил за един ден и от тогава е спрял да я произвежда.До 2000-2500 кинта има време.Другото са мокри сънища на фондове и спекуланти.Никой не си продава земята щото това е сигурен доход.С нея се чувствувам сигурен и не ме е страх от безработица и глад.
Дайте мнения, дали да чакам още дълго златото да расте за да го отвържа и да купя декарите или просто да ги купя с кредит?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеДа кажем, че 800 лева за обработваема земя и за посочените локации са ок. Иначе, ако в ръст от 25 % за една година не виждаш балониране, кой съм аз, че да правя спекулации в тази област.Last edited by Бате Пешо; 16.05.2013, 20:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕ тука се обърка.Ма много яко.Не си мисли че след като някои които имат интерес от ниски цени са платили на две три медии да пишат глупости е истина.Аз ти казвам че земя под 800 кинта в Добруджа и Плевенско няма и няма да има.
Коментар
-
Че то 800 лв си е без пари бе!!!
80 ст квадрата. Ми то балатума и мокета по скъпи:-)
Майтап
Колкото до данъците....ами разбира се. Няма начин, въпрос на време. Пари в държавата няма и не е логично движимата и недвижима собственост да са обложени с данък, а земеделската земя не.
То остава само данък телевизия и радио точка да върнат и ще сме си супер:-0Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеЗемята същ е балон, който се пропука преди месеци. Колкото до това дали не иска вода и храна, само времето ще покаже. Според мен готвят балтии навсякъде от където може да се изтиска някой лев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от detonator Разгледай мнениеМного мнения,много нещо...А пък в началото ме обвиниха за ловец на шарани.Имоти в Бълхария на сегашните цени когато един имот се изплаща от наем за 25-35 години това е тотален Ъбсурд.Плюс това хапартаментите изискват грижи и поддръжка.Когато надуваха балона и ги строяха на 300% печалба не се оплакваха.Скоро ще продават на себестойност.Офисните площи са на килограм.Единствено може би земя си заслужава-ни храна ни вода иска...Депозити в БГ банки във валута=не е оферта.
Коментар
-
Много мнения,много нещо...А пък в началото ме обвиниха за ловец на шарани.Имоти в Бълхария на сегашните цени когато един имот се изплаща от наем за 25-35 години това е тотален Ъбсурд.Плюс това хапартаментите изискват грижи и поддръжка.Когато надуваха балона и ги строяха на 300% печалба не се оплакваха.Скоро ще продават на себестойност.Офисните площи са на килограм.Единствено може би земя си заслужава-ни храна ни вода иска...Депозити в БГ банки във валута=не е оферта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеИ сега пазарът на имоти у нас е в застой, но поне не е умрял. Помниш ли как беше положението преди 15г.? Малкото хора с пари тогава купуваха имоти на цени поне 5 пъти по-ниски от сегашните, защото нямаше кой да купува. Сега има много пари в населението, виж само колко са депозитите, обаче тези които имат пари повечето от тях вече имат и имоти. Вземеш ли им парите с един срив, е много вероятно да наводниш пазара с имоти, а цената им да се забие в земята.
Имах предвид икономиката, производството и бизнеса като цяло. Нещата са СТРАШНИ хора. Казвам ви го като човек, който има малко по-вътрешен поглед върху нещата. И най-лошото е, че нищо не правим по въпроса.
П.С.
За срива на имотите си абсолютно прав.
Коментар
-
И сега пазарът на имоти у нас е в застой, но поне не е умрял. Помниш ли как беше положението преди 15г.? Малкото хора с пари тогава купуваха имоти на цени поне 5 пъти по-ниски от сегашните, защото нямаше кой да купува. Сега има много пари в населението, виж само колко са депозитите, обаче тези които имат пари повечето от тях вече имат и имоти. Вземеш ли им парите с един срив, е много вероятно да наводниш пазара с имоти, а цената им да се забие в земята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеГоляма грешка, вземането на имот. Защото срине ли се всичко у нас, този имот да не мислиш че ще има кой да ти го купи на сегашната цена? Ако всичко се срине, цените на имотите и те ще се сринат, като няма с какво да се купуват имоти, цените ще са ниски. Най-добре е инвестиция в нещо, което е ликвидно и лесно транспортируемо, било то долари, било то злато или някаква стока която можеш да я изнесеш. Защото при срив пазара у нас няма да го има никакъв.
Съветът ми, за тези с повечето пари е да взимат семействата и навън. С начален кеш и ако наистина те бива Европа е далеч по-добър избор в дългосрочен план. За тези с малкото остават бурканите и здравата сопа. Оръжие на БГ овцата не се полага, а тя за 20 г. така и не си поиска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеПЕТ години? Е, те това е оптимизъм!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cheto Разгледай мнениеМПък ако нещата се засилят много по-нанадолнището ,фалит на банки , бих сега взел имот , ама кеша не стига за 100%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеПовечето от кредитите в лева са с вградена опция в полза на кредитора за покупка на евро (долар) при курс към момента на отпускане... Цената на тази опция е разликата в лихвите на идентичен кредитен продукт в лева и във валута......
По всяка вероятнст държавата е изпаднала в постоянна зависимост от кредити, за да оцелява. Очаквания срив на пенсионната система след около 5 години, може да бъде края на борда...
Коментар
-
Повечето от кредитите в лева са с вградена опция в полза на кредитора за покупка на евро (долар) при курс към момента на отпускане... Цената на тази опция е разликата в лихвите на идентичен кредитен продукт в лева и във валута......
По всяка вероятнст държавата е изпаднала в постоянна зависимост от кредити, за да оцелява. Очаквания срив на пенсионната система след около 5 години, може да бъде края на борда...
Коментар
Коментар