IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Левовете в евро и долари.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Не ща да купувам земи за сега. Смятам обаче да си купя селска къща тази или следващата година.
    Разгледай селата, Драговищица е доста добро село, асфалт и канализация... Костинброд има спечелени много проекти в т.ч. ОП за В и К и не знам още какво, водопроводи по селата в общоината

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      В Костинбродско има хубави имоти на прилична цена, хубавото е в сравнение с Витоша че е южен склон Присой, а Витоша е северен склон - Усой. Цените са над два пъти по евтини, а слънцето е целодневно
      Не ща да купувам земи за сега. Смятам обаче да си купя селска къща тази или следващата година.

Коментар

Горско Ново село. Много приятно селце. И дето казваш, каквото боднеш - всичко се хваща. За съжаление остана на 220 км от мен и на толкова от майка ми. Продадохме и къщата и просто не ми е интересно. Години наред ни мотаха селските тарикати докато не заплаших че ще се поразходя с джипката по засята нива, която те твърдяха че е пустееща.
        Ако реша да инвестирам, ще добавям към земите на жена ми в Добруджа. А ако реша да се захвана със земеделие - ще го мисля.
        В Костинбродско има хубави имоти на прилична цена, хубавото е в сравнение с Витоша че е южен склон Присой, а Витоша е северен склон - Усой. Цените са над два пъти по евтини, а слънцето е целодневно

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          И ти като мен под чехъл Гледаме земите на жената!!! Е, то при мен , сигур и при теб на родна почва ялова работа за земя. Ни Варна , ни Радомир се славят с добра почва Виж Добруджа и златиите........., абе добре сме си под чехъл.
          Е па тя си е нейна, аз нямам нищо общо и може би правилно не ще да я продава. 90-100 кинта рента са и дали тази година. Даже и на 1500 кинта цена си е добър процент

Коментар

Горско Ново село. Много приятно селце. И дето казваш, каквото боднеш - всичко се хваща. За съжаление остана на 220 км от мен и на толкова от майка ми. Продадохме и къщата и просто не ми е интересно. Години наред ни мотаха селските тарикати докато не заплаших че ще се поразходя с джипката по засята нива, която те твърдяха че е пустееща.
            Ако реша да инвестирам, ще добавям към земите на жена ми в Добруджа. А ако реша да се захвана със земеделие - ще го мисля.
            И ти като мен под чехъл Гледаме земите на жената!!! Е, то при мен , сигур и при теб на родна почва ялова работа за земя. Ни Варна , ни Радомир се славят с добра почва Виж Добруджа и златиите........., абе добре сме си под чехъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Къде в Търновско

Коментар

• При Срутването на борда, независимо дали е контролирано или не, Най-изгодно е притежаването на евро или долари, защото незабавно постигаш новия валутен курс.... Всеки един актив, който са продава в лева, няма да запази автоматично цената си от преди срутване на борда, ако Актива се продава във валута, отново ще имаме по-ниска цена отпреди срутване на борда, защото най-малкото е в корелация с активи, който се търгуват в лева.......

Неконтролирано падане на борда няма как да стане преди около 5 години, защото БГ има много ниско ниво на дълг, така че могат да се решават проблеми на държавата чрез кредити......Вътрешния дълг е един по-лесен инструмент, но се използваше несъразмерно от Дянков, с помощта на бнб, си осигуряваше пласиране на книжата на принципа Няма не искам, няма недей. Той трябваша в началото на мандата да излезе на външния пазар и да гарантира посрещане на ликвидните нужди на държавата. Сега това трябва да бъде направено от Орешарски, положителни са настроенията за СтАлександров МинФин

Коментар

Лордов днес съм пил един Бекс на обяд.Не пия ракия без повод всеки ден.Съвет няма как да ти дам щото незнам каква е земята къде е за какви пари става дума какви са добивите от нея колко е рентата?
                  Добре, утре ще го питам коя категория е, окрупнена ли е, какви са добивите и каква е рентата. За рентата и аз точно не знам, щото жена ми от нейната само олио, жито и тем подобни носи, ама тя рентата трябва да си е точно определена предполагам. За парите нещо ми се върти 300лв., което е добра цена за чернозем, ама ще питам пак.

Коментар

Ами де да знам, 500 кинта съм казал да и търсят. Ама е много разпарчатисана и не ми трябва такава В търновско е
                    Къде в Търновско

Коментар

Ами де да знам, 500 кинта съм казал да и търсят. Ама е много разпарчатисана и не ми трябва такава В търновско е
                      Ти си се разпрострял из целата Татковина бря!
                      Роден във Варна, живущ в "Бъкстон" със земя в търновско!!!
                      ПАТРИОТ,ПАТРИОТ!!!

Коментар

Не ми даде съвет, а само възклицаваш невъздържано след втората ракия.
                        Няма да ставам, аз съм си цървул. По-голям цървул искам да стана

П.П. Модератори, БЛАГОДАРЯ за своевременната реакция!! Впечатлен съм!
                        Лордов днес съм пил един Бекс на обяд.Не пия ракия без повод всеки ден.Съвет няма как да ти дам щото незнам каква е земята къде е за какви пари става дума какви са добивите от нея колко е рентата?

Коментар

Скъпчия си и запет!

Коментар

Aз я продавам,ама не щат да я купуват
                            Скъпчия си и запет!

Коментар

Цените дори са ниски.Субсидиите ще растат и ще се увеличават насажденията и културите за които се дават.Освен това рано или късно ще тръгне и животновъдството и земя ще си трябва.Освен това Бог я направил за един ден и от тогава е спрял да я произвежда.До 2000-2500 кинта има време.Другото са мокри сънища на фондове и спекуланти.Никой не си продава земята щото това е сигурен доход.С нея се чувствувам сигурен и не ме е страх от безработица и глад.
                              Aз я продавам,ама не щат да я купуват

Коментар

Лордов ти ще ставаш цървул????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                Не ми даде съвет, а само възклицаваш невъздържано след втората ракия.
                                Няма да ставам, аз съм си цървул. По-голям цървул искам да стана

П.П. Модератори, БЛАГОДАРЯ за своевременната реакция!! Впечатлен съм!
                                Last edited by Лорда; 16.05.2013, 21:43.

Коментар

Working...
                                X