Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Левовете в евро и долари.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеВ Костинбродско има хубави имоти на прилична цена, хубавото е в сравнение с Витоша че е южен склон Присой, а Витоша е северен склон - Усой. Цените са над два пъти по евтини, а слънцето е целодневно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГорско Ново село. Много приятно селце. И дето казваш, каквото боднеш - всичко се хваща. За съжаление остана на 220 км от мен и на толкова от майка ми. Продадохме и къщата и просто не ми е интересно. Години наред ни мотаха селските тарикати докато не заплаших че ще се поразходя с джипката по засята нива, която те твърдяха че е пустееща.
Ако реша да инвестирам, ще добавям към земите на жена ми в Добруджа. А ако реша да се захвана със земеделие - ще го мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеИ ти като мен под чехъл Гледаме земите на жената!!! Е, то при мен , сигур и при теб на родна почва ялова работа за земя. Ни Варна , ни Радомир се славят с добра почва Виж Добруджа и златиите........., абе добре сме си под чехъл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГорско Ново село. Много приятно селце. И дето казваш, каквото боднеш - всичко се хваща. За съжаление остана на 220 км от мен и на толкова от майка ми. Продадохме и къщата и просто не ми е интересно. Години наред ни мотаха селските тарикати докато не заплаших че ще се поразходя с джипката по засята нива, която те твърдяха че е пустееща.
Ако реша да инвестирам, ще добавям към земите на жена ми в Добруджа. А ако реша да се захвана със земеделие - ще го мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКъде в Търновско
Коментар
-
При Срутването на борда, независимо дали е контролирано или не, Най-изгодно е притежаването на евро или долари, защото незабавно постигаш новия валутен курс.... Всеки един актив, който са продава в лева, няма да запази автоматично цената си от преди срутване на борда, ако Актива се продава във валута, отново ще имаме по-ниска цена отпреди срутване на борда, защото най-малкото е в корелация с активи, който се търгуват в лева.......
Неконтролирано падане на борда няма как да стане преди около 5 години, защото БГ има много ниско ниво на дълг, така че могат да се решават проблеми на държавата чрез кредити......Вътрешния дълг е един по-лесен инструмент, но се използваше несъразмерно от Дянков, с помощта на бнб, си осигуряваше пласиране на книжата на принципа Няма не искам, няма недей. Той трябваша в началото на мандата да излезе на външния пазар и да гарантира посрещане на ликвидните нужди на държавата. Сега това трябва да бъде направено от Орешарски, положителни са настроенията за СтАлександров МинФин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЛордов днес съм пил един Бекс на обяд.Не пия ракия без повод всеки ден.Съвет няма как да ти дам щото незнам каква е земята къде е за какви пари става дума какви са добивите от нея колко е рентата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАми де да знам, 500 кинта съм казал да и търсят. Ама е много разпарчатисана и не ми трябва такава В търновско е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАми де да знам, 500 кинта съм казал да и търсят. Ама е много разпарчатисана и не ми трябва такава В търновско е
Роден във Варна, живущ в "Бъкстон" със земя в търновско!!!
ПАТРИОТ,ПАТРИОТ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНе ми даде съвет, а само възклицаваш невъздържано след втората ракия.
Няма да ставам, аз съм си цървул. По-голям цървул искам да стана
П.П. Модератори, БЛАГОДАРЯ за своевременната реакция!! Впечатлен съм!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеСкъпчия си и запет!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеAз я продавам,ама не щат да я купуват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЦените дори са ниски.Субсидиите ще растат и ще се увеличават насажденията и културите за които се дават.Освен това рано или късно ще тръгне и животновъдството и земя ще си трябва.Освен това Бог я направил за един ден и от тогава е спрял да я произвежда.До 2000-2500 кинта има време.Другото са мокри сънища на фондове и спекуланти.Никой не си продава земята щото това е сигурен доход.С нея се чувствувам сигурен и не ме е страх от безработица и глад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЛордов ти ще ставаш цървул????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Няма да ставам, аз съм си цървул. По-голям цървул искам да стана
П.П. Модератори, БЛАГОДАРЯ за своевременната реакция!! Впечатлен съм!Last edited by Лорда; 16.05.2013, 21:43.
Коментар
Коментар