OT NETA- Отива Лилето Павлова на свиждане на Бойко на 4-ти километър, на регистрацията я питат: "Вие за кого?", "Ами за Бойко Борисов!", "Кой по-точно? Щото тук имаме едни Б.Б. пожарникар, един Б.Б. Генерал, едни Б.Б. Кмет, двама Б.Б. Премиери, един Б.Б. Президент, един Наполеон, един Дон Корлеон, че и един Б.Б. Експерт?"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Левовете в евро и долари.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеПри Срутването на борда, независимо дали е контролирано или не, Най-изгодно е притежаването на евро или долари, защото незабавно постигаш новия валутен курс....
През 1997 г. 3000 лефа за долар бяха резултат "обиране не ликвидност" от неконтролираното печатане на БНБ с цел спасяване на търговските банки от фалит....За съжаление по онова време Тошко Вълчев* и сие нямаха познанията и ресурса на ФЕД и ко (това което тия правят от 2008 г. насам....),за да омекотят удара.Пък и БГ е твърде малка и смъртта на няколко милиона е само статистика,а не трагедия - както би казал товарищ Сталин!
ПС: *Не Тошко,а Любо Филипов!Last edited by SPART; 16.05.2013, 23:56.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИмаше си профил момичето в сайт за английски компаньонки - май 500 паунда на час беше което е твърде дебело за мен и за тая ...."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТо онова нящо не се амортизира бре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеПреди време бях чул тарифата на Николета - никак не беше кой знае колко голяма сума......Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТо онова нящо не се амортизира бреCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеПреди време бях чул тарифата на Николета - никак не беше кой знае колко голяма сума. А сигурно сега е даже по-евтино - все пак имаме обезценка на ДМА и амортизации.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение....или в съседната Катуница, комшия на цар Киро. В този край се раждат доста патрони
в следващото село Караджово Мисля че майка и има хранителен магазин тамМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеАко си баровец ела у пловдивско , ще те уредим в Ягодово , комшия на Гергов
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеВ Костинбродско има хубави имоти на прилична цена, хубавото е в сравнение с Витоша че е южен склон Присой, а Витоша е северен склон - Усой. Цените са над два пъти по евтини, а слънцето е целодневно
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеАко си баровец ела у пловдивско , ще те уредим в Ягодово , комшия на Гергов
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе ща да купувам земи за сега. Смятам обаче да си купя селска къща тази или следващата година.Мнението ми води до фалит !
Коментар
Коментар