IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Левовете в евро и долари.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• OT NETA- Отива Лилето Павлова на свиждане на Бойко на 4-ти километър, на регистрацията я питат: "Вие за кого?", "Ами за Бойко Борисов!", "Кой по-точно? Щото тук имаме едни Б.Б. пожарникар, един Б.Б. Генерал, едни Б.Б. Кмет, двама Б.Б. Премиери, един Б.Б. Президент, един Наполеон, един Дон Корлеон, че и един Б.Б. Експерт?"

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      При Срутването на борда, независимо дали е контролирано или не, Най-изгодно е притежаването на евро или долари, защото незабавно постигаш новия валутен курс....
      Засега повече от 2.00 - 2.10 не очаквам при долар/леф след срутването.Ситуацията изобщо не е аналогична с тази от 1996-97 г. Сега целия кеш е изсмукан и дори без борд, очаквам първо БФБ-то да колабира до под 200 отколкото веднага лефа да са сбабичоса, именно защото дребаци и мажовци ще предпочетат да се застраховат срещу валутния риск ....А това ще балансира новия пазарен валутен курс.....

През 1997 г. 3000 лефа за долар бяха резултат "обиране не ликвидност" от неконтролираното печатане на БНБ с цел спасяване на търговските банки от фалит....За съжаление по онова време Тошко Вълчев* и сие нямаха познанията и ресурса на ФЕД и ко (това което тия правят от 2008 г. насам....),за да омекотят удара.Пък и БГ е твърде малка и смъртта на няколко милиона е само статистика,а не трагедия - както би казал товарищ Сталин!

ПС: *Не Тошко,а Любо Филипов!
      Last edited by SPART; 16.05.2013, 23:56.
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Имаше си профил момичето в сайт за английски компаньонки - май 500 паунда на час беше което е твърде дебело за мен и за тая ....
        500 с ДДС ли?
        "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          То онова нящо не се амортизира бре
          Не е сапун да се изтърка, не е и скъпо, не може 200гр. вмирисано месо и една връзка джоджен да са така скъпи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Преди време бях чул тарифата на Николета - никак не беше кой знае колко голяма сума......
            Имаше си профил момичето в сайт за английски компаньонки - май 500 паунда на час беше което е твърде дебело за мен и за тая ....
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Има направени капиталови инвестиции, но времето си казва думата за всички активи.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Преди време бях чул тарифата на Николета - никак не беше кой знае колко голяма сума. А сигурно сега е даже по-евтино - все пак имаме обезценка на ДМА и амортизации.

Коментар

• Преди време бях чул тарифата на Николета - никак не беше кой знае колко голяма сума. А сигурно сега е даже по-евтино - все пак имаме обезценка на ДМА и амортизации.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Язе ако сам, ще си направя устата да си легна в кучата на Николета, ако и да ми строшат главата. Човек требва да проба!

Коментар

• Абе аз не се бях замислял... Дъл мога да имам проблеми с местните Тъй де, те си живеят стотици години там, а аз да им се натрапя в селото

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                        ....или в съседната Катуница, комшия на цар Киро. В този край се раждат доста патрони
                        Като сме тръгнали да не забравяме и Николета Лозанова , която има някакви корени
                        в следващото село Караджово Мисля че майка и има хранителен магазин там
                        Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                          Ако си баровец ела у пловдивско , ще те уредим в Ягодово , комшия на Гергов
                          ....или в съседната Катуница, комшия на цар Киро. В този край се раждат доста патрони

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            В Костинбродско има хубави имоти на прилична цена, хубавото е в сравнение с Витоша че е южен склон Присой, а Витоша е северен склон - Усой. Цените са над два пъти по евтини, а слънцето е целодневно
                            Ха,ха тези човекоподобни от Костинброд и цялата окръжност до 40км от Софето ако мислиш, че има значка на какъв сой са?!

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                              Не съм баровец

Коментар

Не ща да купувам земи за сега. Смятам обаче да си купя селска къща тази или следващата година.
                                Мнението ми води до фалит !

Коментар

Working...
                                X