Аз ще ви доставя вендинг автомати А ще се пуши лЕ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Trading room в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realdrago Разгледай мнениеЕто я и логиката! Много си прав, на мен просто ми омръзна да търгувам сам. В залата за търговия от отворен тип всеки си има компютър, взема си сам решенията и търгува. В свободното време обаче може да се дебатира, обменя се инфо и прочие. Така всички са максимално информирани, но в никакъв случай не се взимат и гласуват общи решения за инветиция. Може да се споделя и помага, но вески си носи отговорността за портфейла. Но най-важното -- не си сам в тази работа! Все пак човекът е обществено животноLast edited by Jay Gould; 01.04.2013, 17:19.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеЯ си представете търговия без спред? Кой би се отказал от такава екстра. Истината е , че търгуваме валута и измислени акции,защото не можем да си позволим да се наместим при големите играчи. Когато сте група,това става много по лесно...и евтино
Но много скоро ще има викове от вида, аз въртя 20 милиона оборот, пък ти 3, значи дай пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Я си представете търговия без спред? Кой би се отказал от такава екстра. Истината е , че търгуваме валута и измислени акции,защото не можем да си позволим да се наместим при големите играчи. Когато сте група,това става много по лесно...и евтиноНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеРиал драго.....тоест тия които могат да носят на главата си и обяснават на тия каде немогат...Защо даго правят за кеф ....ТИСЕ обърка приател....
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеВ залата ще има само начинаещи
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеСкорпи при ТА и треидването има пазари и пазари....НА някои ликвидни пазари инфо нени трябва...А другите неги търгуваме СИПИ И ЕВРО$ останалото е маниполациа .....и от там става минструациа ..А и каква е разликата от пет позиции на пет места или две със същият обем на петте но на правилното място
пп - ниско ликвидните пазари носят огромни пари, това че не ги търгуваш, не е основание да ги подценявашLast edited by skorpio; 01.04.2013, 16:45.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеMoже и да е интересно, но като се замисля как мразя шум и как съм забранил при затворена врата да се влиза в офиса ми. Особенно ако скалпирам американска сесия, най-много да го отнесе някой от останалите посетители на руума.Last edited by realdrago; 01.04.2013, 16:49.
Коментар
-
Скорпи при ТА и треидването има пазари и пазари....НА някои ликвидни пазари инфо нени трябва...А другите неги търгуваме СИПИ И ЕВРО$ останалото е маниполациа .....и от там става минструациа ..А и каква е разликата от пет позиции на пет места или две със същият обем на петте но на правилното мястоЖивотът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеСигурно знаеш,че Блумбърг има платена версия,която ти със сигурност нямаш на своя телевизор
Коментар
-
Първоначално изпратено от realdrago Разгледай мнениеЕто я и логиката! Много си прав, на мен просто ми омръзна да търгувам сам.
В залата за търговия от отворен тип всеки си има компютър, взема си сам решенията и търгува. В свободното време обаче може да се дебатира, обменя се инфо и прочие. Така всички са максимално информирани, но в никакъв случай не се взимат и гласуват общи решения за инветиция. Може да се споделя и помага, но вески си носи отговорността за портфейла.
Но най-важното -- не си сам в тази работа! Все пак човекът е обществено животно
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеСкорпио ...те правилата са едни за всички графики...Ако си мислиш че Блумберг знаят повече от нас....Бъркаш колега....Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
Коментар