Първоначално изпратено от БАЦЕ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Депозит висока лихва - какъв да избера?
Collapse
X
-
Здравей
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение2.5% на месец са почти 35% на година ако се капитализира лихвата и от най- пропадналата банка заложната къща ще може да получи кредит на по ниска лихва
къде е логиката
ако заложната къща не може да получи кредит - не звучи разумно ти да отидеш и да ги финансираш
Както и да е -трудно ще ме разбереш,но на мене ми е изгодно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от spas1spas Разгледай мнениеАз лично с банки не се занимавам. От 2 години работя с заложни къщи и им предоставям средства и според оборота и месечния отчет ми изплащат лихва.Да не кажа лоша дума,но от около 2-3% всеки месец ми се изплаща върху капитала. Моя съвет е да опиташ да се свържеш с някое дружество на заложни къщи и да се договорите нещо,ако евентуално им е нужен капитал.
хубав ден!
къде е логиката
ако заложната къща не може да получи кредит - не звучи разумно ти да отидеш и да ги финансираш“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Здравейте
Аз лично с банки не се занимавам. От 2 години работя с заложни къщи и им предоставям средства и според оборота и месечния отчет ми изплащат лихва.Да не кажа лоша дума,но от около 2-3% всеки месец ми се изплаща върху капитала. Моя съвет е да опиташ да се свържеш с някое дружество на заложни къщи и да се договорите нещо,ако евентуално им е нужен капитал.
хубав ден!
Коментар
-
+1+1+1Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДа , при които мангалите залагат крадени вещи и срещу които плюваш нали Импе!? Браво на тебе! Няма по-добър пример за двоен стандарт от тебе. А си тръгнал и политик да ставаш. По би ти отивало да си намериш работа при сем. Балкански.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВложи я при Жабоците.
Едно 13-14% годишна лихва ще имаш.
Реално доказана практика е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ana-n Разгледай мнениеТрябва да вложа определена сума за по-висока лихва. Периодът може би ще зависи от лихвата. Моля коментари само за реално доказани практики.
Едно 13-14% годишна лихва ще имаш.
Реално доказана практика е.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Депозит висока лихва
Уточни каква лихва те устройва - американците се радват на около 1.5% годишна лихва, европейците на ~2.5%, всъщност на там е тръгнала и България. Това ще се усети в близките 2-3 месеца. От опит да ти кажа, че ако ти предложат нещо много изгодно, като над 18% годишно не се връзвай. Разни банки, финансови институции и инвестиционни поседници не са видели бял лев нито техните клиенти през последните 4 години именно заради обещанията си. Следи информацията. Тя е важна когато печелиш пари и искаш не само да ги вложиш някъде, но и да ги запазиш най-големия кошмар на богатите хора. В крайна сметка попитай някой твой приятел от по-заможните слоеве - архитекти, инженери, лекари, юристи ... За такова нещо трудно ще намериш информация в интернет. Това са тясно свързани неща и в доста ограничен кръг. Говорим за финансов инженеринг все пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ana-n Разгледай мнениеТрябва да вложа определена сума за по-висока лихва. Периодът може би ще зависи от лихвата. Моля коментари само за реално доказани практики.
Упс сори - ти питаш за практики от депозити. Това е все едно да знаеш коя е била най-добрата акция за миналата годинаLast edited by IvanG; 05.09.2012, 17:18.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар