IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Депозит висока лихва - какъв да избера?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
    КТБ - Ако са над 50 К - 7.5 % и в левове и в евра ! Но наистина в саита който дават по надолу другите можеш да се ориентираш най - добре .
    Много отдавна КТБ имат привилигеровани влогове над 25К съответно 8.5, 7.5 и 6.5 %, лева, евро, щ. долар, вярно, вече левовия го няма, но другите два доста добре оправят нещата, ако са над 25К де, все пак...
    И това ще мине ...

Коментар

• Здравей

Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
      2.5% на месец са почти 35% на година ако се капитализира лихвата и от най- пропадналата банка заложната къща ще може да получи кредит на по ниска лихва
      къде е логиката
      ако заложната къща не може да получи кредит - не звучи разумно ти да отидеш и да ги финансираш
      всичко е договаряне и нужда,както и респект. А и не всеки месец имат нужда от мен.Печелят ТЕ- печеля и АЗ. Избора с банката не всеки прибягва до него. Банката не се съобразява с теб дали печелиш или не. Банката си иска вноските-как и по какъв начин ще ги набавиш-банката не я интересува.Тя само казва "ДАЙ"
      Както и да е -трудно ще ме разбереш,но на мене ми е изгодно.

Коментар

• Първоначално изпратено от spas1spas Разгледай мнение
        Аз лично с банки не се занимавам. От 2 години работя с заложни къщи и им предоставям средства и според оборота и месечния отчет ми изплащат лихва.Да не кажа лоша дума,но от около 2-3% всеки месец ми се изплаща върху капитала. Моя съвет е да опиташ да се свържеш с някое дружество на заложни къщи и да се договорите нещо,ако евентуално им е нужен капитал.
        хубав ден!
        2.5% на месец са почти 35% на година ако се капитализира лихвата и от най- пропадналата банка заложната къща ще може да получи кредит на по ниска лихва
        къде е логиката
        ако заложната къща не може да получи кредит - не звучи разумно ти да отидеш и да ги финансираш
        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Здравейте

Аз лично с банки не се занимавам. От 2 години работя с заложни къщи и им предоставям средства и според оборота и месечния отчет ми изплащат лихва.Да не кажа лоша дума,но от около 2-3% всеки месец ми се изплаща върху капитала. Моя съвет е да опиташ да се свържеш с някое дружество на заложни къщи и да се договорите нещо,ако евентуално им е нужен капитал.
          хубав ден!

Коментар

• +1+1+1
            Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Да , при които мангалите залагат крадени вещи и срещу които плюваш нали Импе!? Браво на тебе! Няма по-добър пример за двоен стандарт от тебе. А си тръгнал и политик да ставаш. По би ти отивало да си намериш работа при сем. Балкански.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Вложи я при Жабоците.

Едно 13-14% годишна лихва ще имаш.

Реално доказана практика е.
              Да , при които мангалите залагат крадени вещи и срещу които плюваш нали Импе!? Браво на тебе! Няма по-добър пример за двоен стандарт от тебе. А си тръгнал и политик да ставаш. По би ти отивало да си намериш работа при сем. Балкански.

Коментар

• ЦКБ имат банкова сметка с 6% лихва и теглиш по всяко време.

Коментар

• Първоначално изпратено от ana-n Разгледай мнение
                  Трябва да вложа определена сума за по-висока лихва. Периодът може би ще зависи от лихвата. Моля коментари само за реално доказани практики.
                  Вложи я при Жабоците.

Едно 13-14% годишна лихва ще имаш.

Реално доказана практика е.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Депозит висока лихва

Уточни каква лихва те устройва - американците се радват на около 1.5% годишна лихва, европейците на ~2.5%, всъщност на там е тръгнала и България. Това ще се усети в близките 2-3 месеца. От опит да ти кажа, че ако ти предложат нещо много изгодно, като над 18% годишно не се връзвай. Разни банки, финансови институции и инвестиционни поседници не са видели бял лев нито техните клиенти през последните 4 години именно заради обещанията си. Следи информацията. Тя е важна когато печелиш пари и искаш не само да ги вложиш някъде, но и да ги запазиш най-големия кошмар на богатите хора. В крайна сметка попитай някой твой приятел от по-заможните слоеве - архитекти, инженери, лекари, юристи ... За такова нещо трудно ще намериш информация в интернет. Това са тясно свързани неща и в доста ограничен кръг. Говорим за финансов инженеринг все пак.

Коментар

• КТБ - Ако са над 50 К - 7.5 % и в левове и в евра ! Но наистина в саита който дават по надолу другите можеш да се ориентираш най - добре .

Коментар

• Имаше доста подобни теми ,най- добре си направи справка сам ,виж в moitepari.bg

Коментар

• Мисля, че Алфа дават 6% по тримесечен

Коментар

• TBI e nai-dobre v momenta, proiveri v moitepari.com

Коментар

• Първоначално изпратено от ana-n Разгледай мнение
                              Трябва да вложа определена сума за по-висока лихва. Периодът може би ще зависи от лихвата. Моля коментари само за реално доказани практики.
                              Практиката и теорията показват, че колкото по-голям периода толкова по-голяма лихва. Колкото по-голяма лихвата, толкова по-голям риска.

Упс сори - ти питаш за практики от депозити. Това е все едно да знаеш коя е била най-добрата акция за миналата година
                              Last edited by IvanG; 05.09.2012, 17:18.
                              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Депозит висока лихва - какъв да избера?

Working...
                              X