IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Депозит висока лихва - какъв да избера?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Като става дума за депозит, да знаете, че най-добър в депозита у Кръчмата на Колчо.
    100% вярно!
    Кофти е да изкарваш много повече отколкото можеш да изпиеш...
    Щото някой друг ще ги изпие!

А за лихвите - те ВИНАГИ са по-ниски от инфлацията.
    Само за имотите не се отняся, понеже те паднаха 35% от 2008 г. насам, а инфлацията за същия период е къде 25% нагоре.

Аз се възползвах от тази ситуация - продадох имот през 2008 г., а купих предния месец - но това е частен случай...
    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• В Алфа 3 месечен на 6%.

Коментар

• Това на КТБ е доста интересно,имат нужда от свежи пари или какво?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Като става дума за депозит, да знаете, че най-добър в депозита у Кръчмата на Колчо.
          Когато Мъдростта говори, инвеститорите мълчат - "Кеф цена няма!!!"
          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнение
            В КТБ влогът е безсрочен и разполагаш по всяко време с парите си.
            Ама вече няма левов, може да се направи евро 15К на 6.5%.
            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от leo234 Разгледай мнение
              Здравейте,
              Разполагам със 30к лева и се чудя в коя банка да ги сложа на депозит.Насочил съм се към 3-год на ФИБанк със 7,75%.Дали обаче със новия данък,банките няма да вдигнат малко лихвите за да компенсират клиентите си.Дали да не изчакам малко,в момента са на безсрочен депозит,но е грехота да стоят там без да ги използвам.Ако имате други идеи казвайте
              В КТБ влогът е безсрочен и разполагаш по всяко време с парите си.

Коментар

• Три години , според мен , са доста голям период , в който няма да имаш достъп до парите си (ако не си съгласен , например да изгубиш лихва за 1 година). Живеем в много динамично време , и нещата само в срок от една година се променят значително. За такъв голям период , не бих закрепостил парите си , само за процент или процент и половина отгоре.

Коментар

• Не е лоша,обаче е променлива ...
                  Парите преди бяха в ДСК,бях ги сложил за 1 год при 5,25% и понеже живея в чужбина,на падежа депозита се е подновил автоматично,но при 3,90%.Дори не изчаках края на срока и го прекратих.Сега търся дългосрочен и с фиксирана лихва,да не стават подобни неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от leo234 Разгледай мнение
                    Здравейте,
                    Разполагам със 30к лева и се чудя в коя банка да ги сложа на депозит.Насочил съм се към 3-год на ФИБанк със 7,75%.Дали обаче със новия данък,банките няма да вдигнат малко лихвите за да компенсират клиентите си.Дали да не изчакам малко,в момента са на безсрочен депозит,но е грехота да стоят там без да ги използвам.Ако имате други идеи казвайте
                    Не е лоша лихвата...

Коментар

• Здравейте,

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                        Значи ако си купя 1 акция и платя всички комисионни (билетите до посредника и изгубеното време няма да включвам), ще имам пак такъв процент доходност?
                        Ааа сакън, недей така. Освен ако акцията не е над 300лв....ма май няма такива туканка.
                        И ти ли Бруте си от феновете на "търговийките" с по 1 акция ?
                        В стил прецакай другарчето

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Което е пак двойно по-зле от дивидентите на БФБ
                          Където няма и изисквания за минимални суми.
                          Значи ако си купя 1 акция и платя всички комисионни (билетите до посредника и изгубеното време няма да включвам), ще имам пак такъв процент доходност?
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от ramon.67 Разгледай мнение
                            http://www.corpbank.bg/individual_custumers_40.html
                            Този е много добър!
                            По-добър е май на ТБИ, същия %, но фиксиран за година, а не за 4 месеца.
                            Само нещо ТБИ и банка не мога да го асимилирам още.

Коментар

• Като става дума за депозит, да знаете, че най-добър в депозита у Кръчмата на Колчо.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• http://www.corpbank.bg/individual_custumers_40.html
                                Този е много добър!

Коментар

Working...
                                X