IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Депозит висока лихва - какъв да избера?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Има и 8.5%
    Което е пак двойно по-зле от дивидентите на БФБ
    Където няма и изисквания за минимални суми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Колеги, закъсал съм с кеша, препоръчайте ми банка, от която да си извадя кредитна карта?
      Ако ти трябва кеш - кредитната карта е последното, което ти трябва

Коментар

Колеги, закъсал съм с кеша, препоръчайте ми банка, от която да си извадя кредитна карта?
        Ко речи?????
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
          Левовия е 8.25% ......ама требе да са над 100 бимберици...............
          Има и 8.5%

Коментар

Аз ползвам на "алианц", но с преференции като клиент на застрахователното дружество. На 10% лихва. Гратисния период е 45 дни. Картата е VISA=
            В момента рекламират "Дайнамик Виза" на "Алфабанк" с която можеш да пазаруваш в магазин "Карфур" с 10% отстъпка, но спазвай гратисния период на погасяване за да не се овътриш с лихви. Друга добра възможност е "Американ експрес", но тя е по-висок клас и по високи такси. С нея обаче можеш да ползваш отстъпки в бутици и хубави хотели по цял свят! На места отстъпките достигат 40%.

Коментар

• То въпросът е какъв лимит ще ти дадат. ПИБ са по-либерални в това отношение, но в момента има промоция в Райфайзен. 6 месеца без такса и лихви, вкл. и при теглене на кеш, което разбирам, че ти трябва.

Коментар

Че има ли някоя банка, която да не даде кредитна карта на Инвеститор като теб?

Моите карти са само от АлианцБанк. Нямам абсолютно никаква идея обаче дали условията са им добри в сравнение с други баМки

Коментар

• Колеги, закъсал съм с кеша, препоръчайте ми банка, от която да си извадя кредитна карта?
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Емос и Икюъл са доизяснили точно.
                    Официално обявен е и нема проблем спрямо останалите депозити. Така че, колкото за другите, толко и за гол Хасан - некъде да има 100 % сигурност?! А при тези е хубаво, че след един месец го ползваш и за ежедневни нужди, стига да не слизаш под 1500, няма и такси. Наистина на старите левови си е запазена лихвата, както казаха съфорумците.
                    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
                      .... Че ми се върти нещо в главата, че не са
                      Правилно ти се върти,че не са гарантирани .....Световната банкова практика дава доста примери от миналото и настоящето със солидно количество печеливши депозитари доверили се на изгорелата банка ....Имай предвид и че Бг-фонда за гаранции е направен така,че да поеме не повече от 5% от гаранциите на изгорелите - за справка разрови му сайта и си направи анализ предварително,за да не ривеш после пред Парламента с празната тенджера и пробития тиган ....
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                        Има го и сега на 8,5 при над 25000 стига да не си падал под 1500 от датата на откриване
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
                            я все пак да попитам, привилигированите влогове гарантирани ли са от държавата до 100 к евро? Че ми се върти нещо в главата, че не са
                            Само името му е "привилегировано". След като за този депозит има публична оферта на сайта им или в офисите им, то този депозит е гарантиран от ФГВБ. Не би бил, ако условията му бяха договорени "на четири очи" само между банката и теб.
                            |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                            |___________||__|___|)
                            (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                              Много отдавна КТБ имат привилигеровани влогове над 25К съответно 8.5, 7.5 и 6.5 %, лева, евро, щ. долар, вярно, вече левовия го няма, но другите два доста добре оправят нещата, ако са над 25К де, все пак...

Коментар

• я все пак да попитам, привилигированите влогове гарантирани ли са от държавата до 100 к евро? Че ми се върти нещо в главата, че не са

Коментар

Working...
                                X