Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Испания - каква я мислехме, а тя каква стана !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧовек да не ви каже какво прави. Веднага всички почвате да се правите на велики. Практически един успешен спекулант няма в този форум, но на теория все безгрешни гении.
Като писах че купувам еларг атера и бреф нищо не казват а сега ми изядоха главата. Между другото щом съм го писал значи съм търсел мнение. Та имам да те черпя теб и бертрам че ми опонирахте и загубата ми сега е доста по-малка отколкото щеше да бъде.
Червенасган: Ако аз ти напечатам едни 100 лева, ти можеш да произведеш стоки и услуги и за 1000 ама ако аз си искам 130 лева ти няма от къде да ги вземеш при положение че има "произведени" само 100 а друг няма право да произвежда пари.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеАма то нито се кара, нито се яде нито се живее в негоСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеForex Master , това за тегленето можете ли да дадете линк да прочетем нещо по въпроса, че е доста притеснителноСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПреди да питаш опитай да помислиш със собствената си глава! Никой не трябва да казва на хората какво им е необходимо и какво не. Те самите трябва да решат това! А не както сега една група олигофрени дала на себе си правото да печата пари да казва на хората да харчат сега, щото иначе ще напечатат още повече хартишки!!!Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеПак те питам:Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеКак да няма от къде да се вземат бе алонсо? За времето на начисляването на тази лихва/цена върху ОТЛОЖЕНОТО ПОТРЕБЛЕНИЕ на собственика на 100те лева, заемателя на кинтите ще ги произведе тези 30 лева, че и повече - елементарно, 1ви курс в УНСС сигурно ги учат.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКато принудят производителите да произвеждат само такива продукти и услуги, които са необходими на потребителите! На хората няма да им се налага да купуват надценени боклуци само и само да не им се обезценяват книжните пари!Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКато принудят производителите да произвеждат само такива продукти и услуги, които са необходими на потребителите! На хората няма да им се налага да купуват надценени боклуци само и само да не им се обезценяват книжните пари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕ, как да съм доволен като лъжеш безогледно... Не ме карай да ти търся дописката, къде пишеш, че набутваш в сантандерки 300% /триста/ от сметката.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеКак златните пари ще решат този проблем ?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар