IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Испания - каква я мислехме, а тя каква стана !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
    Да бе
    Като писах че купувам еларг атера и бреф нищо не казват а сега ми изядоха главата. Между другото щом съм го писал значи съм търсел мнение. Та имам да те черпя теб и бертрам че ми опонирахте и загубата ми сега е доста по-малка отколкото щеше да бъде.
    Червенасган: Ако аз ти напечатам едни 100 лева, ти можеш да произведеш стоки и услуги и за 1000 ама ако аз си искам 130 лева ти няма от къде да ги вземеш при положение че има "произведени" само 100 а друг няма право да произвежда пари.
    Ами ще ти ги върне във вид на стоки и/или услуги на стойност 130 лв, и ще му останат 870 пак в такъв вид
    Last edited by kev; 12.06.2012, 12:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Човек да не ви каже какво прави. Веднага всички почвате да се правите на велики. Практически един успешен спекулант няма в този форум, но на теория все безгрешни гении.
      Да бе
      Като писах че купувам еларг атера и бреф нищо не казват а сега ми изядоха главата. Между другото щом съм го писал значи съм търсел мнение. Та имам да те черпя теб и бертрам че ми опонирахте и загубата ми сега е доста по-малка отколкото щеше да бъде.
      Червенасган: Ако аз ти напечатам едни 100 лева, ти можеш да произведеш стоки и услуги и за 1000 ама ако аз си искам 130 лева ти няма от къде да ги вземеш при положение че има "произведени" само 100 а друг няма право да произвежда пари.
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Ама то нито се кара, нито се яде нито се живее в него
        Абееее, Алонсооооооо.... Още ли не си разбрал? Златото е пари бре, чедо! Парите стават само за пари! Сегашните книжни пари да не би да можеш да ги караш, да ги ядеш или да живееш в тях?!?... Не можеш, разбира се. Проблемът е, че те вече и за пари не стават!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
          Forex Master , това за тегленето можете ли да дадете линк да прочетем нещо по въпроса, че е доста притеснително
          По казионните медии разбира се няма да прочетеш нещо такова... В шоуто на Макс Кайзер епизод 299 го каза Pierre Jovanovic - прослушай го от 20-тата минута нататък!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Човек да не ви каже какво прави. Веднага всички почвате да се правите на велики. Практически един успешен спекулант няма в този форум, но на теория все безгрешни гении.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Преди да питаш опитай да помислиш със собствената си глава! Никой не трябва да казва на хората какво им е необходимо и какво не. Те самите трябва да решат това! А не както сега една група олигофрени дала на себе си правото да печата пари да казва на хората да харчат сега, щото иначе ще напечатат още повече хартишки!!!
              За един човек нещо е боклук а за друг не е. Една ес класа боклук ли е или не е ? А едно рено туинго? А една къща на брега на морето ? А едно кюлче злато? А един тон пшеница ? Просто в момента за масата народ всички изброени без златото са боклук и затова купуват злато. Ама то нито се кара, нито се яде нито се живее в него, така че внимавай много там

Коментар

• Охх алонсо, не се учудвам, че си издухал сметката. Абе момче, заемателя ще произведе за времето на заема продукт за 140-150-160-200 лева и ще върне 130 на падежа на спестителя/заемодател. Ако не ги произведе, значи работил "залудо" .

Коментар

Пак те питам:
                  Преди да питаш опитай да помислиш със собствената си глава! Никой не трябва да казва на хората какво им е необходимо и какво не. Те самите трябва да решат това! А не както сега една група олигофрени дала на себе си правото да печата пари да казва на хората да харчат сега, щото иначе ще напечатат още повече хартишки!!!

Коментар

• Forex Master , това за тегленето можете ли да дадете линк да прочетем нещо по въпроса, че е доста притеснително
                    Благодаря Ви предварително
                    Успешен ден на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                      Как да няма от къде да се вземат бе алонсо? За времето на начисляването на тази лихва/цена върху ОТЛОЖЕНОТО ПОТРЕБЛЕНИЕ на собственика на 100те лева, заемателя на кинтите ще ги произведе тези 30 лева, че и повече - елементарно, 1ви курс в УНСС сигурно ги учат.
                      А ако заемателят си иска 130-те лева какво правим ?

Коментар

Като принудят производителите да произвеждат само такива продукти и услуги, които са необходими на потребителите! На хората няма да им се налага да купуват надценени боклуци само и само да не им се обезценяват книжните пари!
                        Добре де. Кажи кои са тези продукти и услуги, които са необходими на потребителите ? Един комбайнер нали знаеш колко оре и жъне на ден и колко хора може да храни с труда си ? Пак те питам: Какво да работи останалото население, така че да не произвежда боклуци като коли, жилища и електроника ?

Коментар

Като принудят производителите да произвеждат само такива продукти и услуги, които са необходими на потребителите! На хората няма да им се налага да купуват надценени боклуци само и само да не им се обезценяват книжните пари!
                          ++++

Коментар

• Как да няма от къде да се вземат бе алонсо? За времето на начисляването на тази лихва/цена върху ОТЛОЖЕНОТО ПОТРЕБЛЕНИЕ на собственика на 100те лева, заемателя на кинтите ще ги произведе тези 30 лева, че и повече - елементарно, 1ви курс в УНСС сигурно ги учат.

Коментар

Е, как да съм доволен като лъжеш безогледно... Не ме карай да ти търся дописката, къде пишеш, че набутваш в сантандерки 300% /триста/ от сметката.
                              Да и в момента сметката ми е под 10% надолу. Освен това не е голяма и просто експериментирам с нея. Ето всичко си казвам. Ти кажи за златото сега ?

Коментар

Как златните пари ще решат този проблем ?

Коментар

Working...
                                X