Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Испания - каква я мислехме, а тя каква стана !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА и гапа вече го запълни - така че технически няма голям смисъл да пада.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеИ аз сега какво да правя с позицията. Следобеда чука на вратата. Да затварям ли или да стискам да върне? Ето така става когато човек търгува с инструменти от които не разбира ! Вземете си поука от мен И то не една а две грешки наведнъж. Едно че от алчност да не пропусна да се възползвам от новината се набухах в недостъчно проучен инструмент ами и маржин ползвах . Добре че поне не успях а вляза на 300% а само 3:5 заради мненията на равновесие и бертрам. Навсчкото отгоре в момента правя и третата грешка да питам другите какво да правя Абе с две думи : Нямам думи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеНавсчкото отгоре в момента правя и третата грешка да питам другите какво да правяСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
И аз сега какво да правя с позицията. Следобеда чука на вратата. Да затварям ли или да стискам да върне? Ето така става когато човек търгува с инструменти от които не разбира ! Вземете си поука от мен И то не една а две грешки наведнъж. Едно че от алчност да не пропусна да се възползвам от новината се набухах в недостъчно проучен инструмент ами и маржин ползвах . Добре че поне не успях а вляза на 300% а само 3:5 заради мненията на равновесие и бертрам. Навсчкото отгоре в момента правя и третата грешка да питам другите какво да правя Абе с две думи : Нямам думиАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнениеПарите се въртят в една икономика и в зависимост от скоростта, с която се въртят вече не са 100 пари, ами са 200, 300 и т.н. Освен това хората могат да търгуват помежду си и без физически пари, просто разменяйки обещания.
Хайде стига вече с тия опростенчески лабораторни примери. Да не би да се опитваш да кажеш, че всички договори и трансакции в света в момента зависят (ограничени са) от количеството пари напечатано от централните банки?
Я ти да си напечатал 100 лева и да искаш да ти върна 130? И един милион пъти да ги завъртя през един милион фирми, те няма как да станат 130. Изцяло завися от теб дали ще се съгласиш да вземеш стоки или услуги за тези лихви. За главница пък въобще да не отваряме дума, че още по-сложно ще станеАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеМислиш ли че тези дето печатат в момента ще се разделят лесно с тази привилегия и ще оставят света да мине на златен стандарт ? Ако вярваш в такова развитие купувай злато и то на маржин ако може
Злато и сребро на марджин не съветвам никой да купува, защото той не купува злато и сребро, а купува хартиени унции от злато и сребро. Купувам само и единствено физическо инвестиционно злато с доказан произход и чистота от четири девятки.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеИ аз вече няма нито да играя камо ли пък на маржин. Взех си урока
Кев : да не би в банките вече да приемат вместо пари масажи или жилища ? Аз доколкото знам те искат да продадеш стоката или услугата си за пари и да им ги дадеш ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеС това само доказваш, колко е вреден монопола върху печатането на пари и как печатарите ограбват обществото! И доказваш защо златото е много по-демократична парична система отколкото сегашната система на декретни пари.
На практика заемодателят връща 130 лева защото продава стоки и услуги на други кредитополучатели, чийто падеж на кредита даден от монополиста печатар още не е настъпил. По този начин печатарят монополист държи кредитополучателите в подчинение и ги ограбва като манипулира темпа на инфлация... Това вече е обяснено хиляди пъти в Ивнтернет!
Ето една интересна статия, която си препрочитам понякога:
http://georgi-nz.blogspot.com/2007/12/blog-post_16.htmlАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеДа бе
Като писах че купувам еларг атера и бреф нищо не казват а сега ми изядоха главата. Между другото щом съм го писал значи съм търсел мнение. Та имам да те черпя теб и бертрам че ми опонирахте и загубата ми сега е доста по-малка отколкото щеше да бъде.
Червенасган: Ако аз ти напечатам едни 100 лева, ти можеш да произведеш стоки и услуги и за 1000 ама ако аз си искам 130 лева ти няма от къде да ги вземеш при положение че има "произведени" само 100 а друг няма право да произвежда пари.
Хайде стига вече с тия опростенчески лабораторни примери. Да не би да се опитваш да кажеш, че всички договори и трансакции в света в момента зависят (ограничени са) от количеството пари напечатано от централните банки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеЗа това ли интервю става въпрос ?
Но го излъчват и по RT.com, което ти си намерил.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
В нета намерих това : http://rt.com/programs/keiser-report...99-max-keiser/
За това ли интервю става въпрос ?
Благодаря предварително
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеАко аз ти напечатам едни 100 лева, ти можеш да произведеш стоки и услуги и за 1000 ама ако аз си искам 130 лева ти няма от къде да ги вземеш при положение че има "произведени" само 100 а друг няма право да произвежда пари.
На практика заемодателят връща 130 лева защото продава стоки и услуги на други кредитополучатели, чийто падеж на кредита даден от монополиста печатар още не е настъпил. По този начин печатарят монополист държи кредитополучателите в подчинение и ги ограбва като манипулира темпа на инфлация... Това вече е обяснено хиляди пъти в Ивнтернет!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз за това не играя на маржин. Човек и да е прав за посоката ако не оцели времето и не се получава добре. Пък то и само посоката да се оцели си е зор, но двете заедно си е чист късмет.
Кев : да не би в банките вече да приемат вместо пари масажи или жилища ? Аз доколкото знам те искат да продадеш стоката или услугата си за пари и да им ги дадеш ???Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар