IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя е банката с най-евтин международен превод?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    За Щатите Трансфъра.
    Гледам Изипей са в колаборация с турци за преводи до комшиите.
    Потвърждавам за щатите и най-изгодното предложение и като цена, и като време на Трансфера - лично съм го изпробвал. Безплатните линкове за първи трансфери сме дали и аз, и Жеката по-надолу в темата, както и разяснения какво и що се прави.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
      днес се опитах да я ползвам въпросната услуга(за щастие не успях) и се оказа че за превод в $ до САЩ таксата е 10+20 евро, по спомен за подобен превод 2014 платих малко под 50лв
      За Щатите Трансфъра.
      Гледам Изипей са в колаборация с турци за преводи до комшиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
        прокредит гледам са сложили рекламен банер за валутни преводи от 10 евро,
        но още не съм ползвал услугата и незнам дали няма някакви скрити такси
        днес се опитах да я ползвам въпросната услуга(за щастие не успях) и се оказа че за превод в $ до САЩ таксата е 10+20 евро, по спомен за подобен превод 2014 платих малко под 50лв
        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Горещо препоръчвам

Само да споделя. След като изчетох доста за тях из нет-а, реших че е достатъчно сигурно. Не видях нито един лош отзив.

Вчера пратих еквивалента на 3000 паунда от БГ сметка. Пратих ги след 15 часа БГ време. На другиа ден бяха в сметката в УК в паунди. Цена на трансфера - 1 лев ! Имах линк за безплатен пръв трансфер.

Ето ви един линк за безплатен първи превод :

https://transferwise.com/u/c2722d

Коментар

• Ако ще превеждате пари до Македония, Албания или Кипър - най-изгодно ще ви бъде през ПИБ.
            От време на време използвам тяхните услуги за клона им в Кипър. По тарифа:
            Вътрешнобанкови преводи към сметка на клиент на ПИБ-клон Кипър (без такса SWIFT, с вальор същия работен ден)
            4.1. за суми до 1000 евро 2 евро
            4.2. за суми от 1000 евро до 5000 евро 5 евро
            4.3. за суми над 5000 евро 10 евро.
            Дано да съм успял да бъда полезен!

Коментар

• прокредит гледам са сложили рекламен банер за валутни преводи от 10 евро,
              но още не съм ползвал услугата и незнам дали няма някакви скрити такси
              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Гледам ДСК пускали с приложението превод с Мъниграм. На 1 000 лв. 57.60 гледам само за Мънито. Е с Трансфъра като няма и 10 лв. как да стане?!

По отношение на превода в една валута - тук сметка в евро примерно, в Италия пак такава ще да е, но от тук се превежда с карта по сметката им в Талин мисля беше.

Ето пак линк за безплатни преводи до 3 000 паунда:

https://transferwise.com/u/99b04

Коментар

• не е съвсем по темата, но пък е добре да се помни, за да се направи ново сравнение на есен:

От есента 2016 банките ще трябва да свалят таксите за основни услуги

БНБ ще прави регистър за сравнение на банкови такси
                  Last edited by Ferry; 30.03.2016, 18:01.

Коментар

• Д-Банк АД

във всяка една банка на територията на БГ ще ви подтвърдят това.
                    такса превод по SWIFT(без него превод към европейска банка така или иначе няма) е 12 EUR!!! ако не ме лъже паметта лимита беше 1 - 1.5 милиона евро.

обирът в другите банки, наречен "такса за превод по SWIFT" тук не съществува, както и стеснени диапазони за преводната сума.
                    Last edited by Ferry; 30.03.2016, 16:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от за123456за Разгледай мнение
                      Може ли някой да ми каже по какъв начин мога да изпратя пари до друга държава във валутата в която изпращам да бъде получена същата такава в съответната страна?
                      Благодаря на всички за отделеното време
                      Ох, за123456за!

Прегледай темата надолу, после попитай пак.
                      Ама, моля те, по-конкретно.
                      Надявам се, че не искаш да пратиш пари от левова сметка на някоя студеНка в Лондон и тя да получи там пак лева.

Не ми се сърди, но аз това разбрах

Коментар

• Помощ

Първоначално изпратено от strahil123 Разгледай мнение
                        Мисля, че най-удачен вариант е да се превеждат пари през MoneyGram. Офисите им са на всякъде
                        Може ли някой да ми каже по какъв начин мога да изпратя пари до друга държава във валутата в която изпращам да бъде получена същата такава в съответната страна?
                        Благодаря на всички за отделеното време

Коментар

• Мисля, че най-удачен вариант е да се превеждат пари през MoneyGram. Офисите им са на всякъде

Коментар

• Първоначално изпратено от buda1986 Разгледай мнение
                            Нещо не мога да се оправя с трансфера.Имам сметка в райфаизен еврова и искам да изпратя пари на сметка на райфаизен пак еврова в Москва.Постоянно ми дава че не е този Bic и номер на сметка
                            На мен с норвежки бик ми се е разминавал, но се оказа, че е стар/алтернативен даден ми отсреща, превода мина ОК.

Коментар

• Нещо не мога да се оправя с трансфера.Имам сметка в райфаизен еврова и искам да изпратя пари на сметка на райфаизен пак еврова в Москва.Постоянно ми дава че не е този Bic и номер на сметка

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                                Има си биткойн за тая работа. Купуваш го тук, пращаш го, продаваш го там..всичко за не повече от час..

Мда, ти не моЖ го накара по пейпал да му ги пратиш, ти за биткойна ми говориш...Все пак не говорим за сделки с наркотЕци, че да ползвам койна, като има и друга достъпна алтернатива.
                                Наивник, гледам вече и в Красна поляна са накачулили дърветата с пари.

Коментар

Working...
                                X