IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде си държи спестяванията българина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Евала!!! Икономическия активен човек не би трябвало да разчита на депозити. По скоро на кредити и силна работа. Браво маймунче!
    Детският депозит в Алианс е единствения който имам. И то щото ме насилиха да го направя банкерите И той не е мой а на синковеца. Ама аз и кредити нямам бре Като се изключат кредитните карти

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Хахах, аз депозити нямам бре Всичко издухвам през ауспуха. Детство в Алианс е 4,75еур 3,75 долар и 50 стинки за плащане с кредитни
      Евала!!! Икономическия активен човек не би трябвало да разчита на депозити. По скоро на кредити и силна работа. Браво маймунче!

Коментар

• маймунката и тодор живков

Абе тая маймунка защо толкова се изплаши от Тодор Живков и спря да пише!

----------------------
        Вземам си думите назад! Маймунката даже на мен отговори!

Коментар

Айде сканирай и ти нящо, освен амймунската физиономия. Примерно момента как раздаваш заплата на раята.
          Хахах, аз депозити нямам бре Всичко издухвам през ауспуха. Детство в Алианс е 4,75еур 3,75 долар и 50 стинки за плащане с кредитни

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
            Обема на парите в обръщение се увеличава. Между другото..
            Убаво, щом казваш сигурно е тъй. За обема. Ма за обръщението - силно се съмнявам.

Коментар

• Обема на парите в обръщение се увеличава. Между другото..
              Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Дръжи си ги дето не трябва.
                Импе, по детската спестовна на Алианц, колко е годишната лихва?Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Аааа, че аз си мислех че е ясно кой си Не си ли Тато
                  Айде сканирай и ти нящо, освен амймунската физиономия. Примерно момента как раздаваш заплата на раята.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    Точната сума на депозит ако я пиша ше стане ясно кой съм затова няма да ти плясна сканирания договор
                    Аааа, че аз си мислех че е ясно кой си Не си ли Тато

Коментар

• Дръжи си ги дето не трябва.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• а има лЕ некаква статистика,
                        като % колко са държачите на
                        паричната маса като депозити в БГ,
                        нещо от сорта 3% държат 97%
                        от влоговете , нето

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                          Точната сума на депозит ако я пиша ше стане ясно кой съм затова няма да ти плясна сканирания договор
                          Що ли въобще не ме изненада?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Да давад АДСИЦ по над 10%
                            Mдаа, а някои даже и над 3 пъти повече от лихвата на Тато.
                            Наведнъж, и без изисквания за минимални суми

Коментар

Плясни си тука сканиран договора за депозит със заличени лични данни и ще ти повярвам. Щото и в друг форум един се изФърли така като чик..я на мокър песък, пък се оказа въздух под налягане.
                              По-добре напиши следното:
                              Бих искал да притежавам такъв кеш, че да мога да вземам 8.85% лихва от КТБ
                              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Да давад АДСИЦ по над 10%

Коментар

Working...
                                X