Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде си държи спестяванията българина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХахах, аз депозити нямам бре Всичко издухвам през ауспуха. Детство в Алианс е 4,75еур 3,75 долар и 50 стинки за плащане с кредитни
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАйде сканирай и ти нящо, освен амймунската физиономия. Примерно момента как раздаваш заплата на раята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеОбема на парите в обръщение се увеличава. Между другото..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДръжи си ги дето не трябва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАааа, че аз си мислех че е ясно кой си Не си ли Тато
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТочната сума на депозит ако я пиша ше стане ясно кой съм затова няма да ти плясна сканирания договор
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТочната сума на депозит ако я пиша ше стане ясно кой съм затова няма да ти плясна сканирания договор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа давад АДСИЦ по над 10%
Наведнъж, и без изисквания за минимални суми
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПлясни си тука сканиран договора за депозит със заличени лични данни и ще ти повярвам. Щото и в друг форум един се изФърли така като чик..я на мокър песък, пък се оказа въздух под налягане.
По-добре напиши следното:
Бих искал да притежавам такъв кеш, че да мога да вземам 8.85% лихва от КТБТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
Коментар