Първоначално изпратено от marin1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде си държи спестяванията българина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнениеВъпроса е никога да не се дава на закъсали хора и без обезпечение.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеИ Правилно
"Капиталистическия строй на управление на обществото е строго индивидуалистичен. И всеки индивид с навремените си действия и/или бездействия определя собственото си, и на поколенията си, съществуване и състояние"
Горното цитирам по памет и не е моя мисъл - разбира се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнениеOооо, не търся магьосника дето ще ми стане управител на портмонето. Ако съм научил нещо през годините е да слушам само един човек - себе си.
"Капиталистическия строй на управление на обществото е строго индивидуалистичен. И всеки индивид с навремените си действия и/или бездействия определя собственото си, и на поколенията си, съществуване и състояние"
Горното цитирам по памет и не е моя мисъл - разбира сеremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеТяло - съвет (безплатен) за чужди пари не се дава!!!
То и платен не би следвало - но след като има балъци да плащат - Що Не
За това е и този форум тук, поне аз така го възприемам, и съм открил доста добри идеи Трябва да се следи, чете и РАЗБИРА и евентуално - може да нацелиш печелившата карта
Поздрави и Успехи
Но информацията никога не вреди и не е в повече. Интересно ми е да прочета как са решили нещата колеги. Някой път добрата идея изскача от най-неочаквани места.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнениеДа на мен ми е интересна основната тема, притесняват ме почти всички варианти и се чудя в какво да си държа трудно спестения кеш. За сега земеделската земя ме влече , но специалисти ми казаха че за хубава диверс. се искат 7 цифрени суми. Къща и апартамент не бих купил. В момента държа в няколко разплащателни, 1 високолихвен заем съм дал и може би 30% в суровини за бизнеса ми (въпреки че в момета падат, но все пак си е различен риск спрямо рязко обезценяване на кеша, или фалит на банка).
То и платен не би следвало - но след като има балъци да плащат - Що Не
За това е и този форум тук, поне аз така го възприемам, и съм открил доста добри идеи Трябва да се следи, чете и РАЗБИРА и евентуално - може да нацелиш печелившата карта
Поздрави и Успехиremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТака ли им казват вече на подарените пари?
Да чукна на дърво няколко пъти съм давал и винаги са ми връщали предсрочно. Въпроса е никога да не се дава на закъсали хора и без обезпечение. На закъсалите им предлагам да ми продадат нещо. По-добра услуга е за приятел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеТемата за спестявания пак се изроди в тема за НИ
та ето ви един линк за продажбата на 106 апартамента - под 100 лв./м2 ......
http://212.122.164.59/sales.php?id=00000014132
е верно у Бобовдол - ама гледам тук е пълно с лумпени на държавната хранилка с мерак да станат "бизнесмени" - купуват наедро - и после продават - надребно, ако искат
аре пък ако стане "далаверат" Ша почерпЪт някоя бира
Единственото изключение са благородните метали. Злато и сребро са №1 Злато и земя са първокласните. Често сънувам ограден мой парцел земя на супер локация осеян с блещящи отдалеч златни накити. Още по-добре да си направиш алеите в двора вместо с тротоарни плочки с кюлчета златоLast edited by LANDLORD 31; 22.04.2012, 21:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение1 високолихвен заем съм далСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеТемата за спестявания пак се изроди в тема за НИ
е верно у Бобовдол - ама гледам тук е пълно с лумпени на държавната хранилка с мерак да станат "бизнесмени" - купуват наедро - и после продават - надребно, ако искат
аре пък ако стане "далаверат" Ша почерпЪт някоя бира
Коментар
-
106 апартамента за продажба!!!
Темата за спестявания пак се изроди в тема за НИ
аре пък ако стане "далаверат" Ша почерпЪт някоя бираremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнениеПо-конкретно?
Шегата настрана, не мисля че ще е проблем за центъра. Имам 3ма познати - на ВИАЗ, НДК и на военната академия които са на малко над 200 ЕВРО на двустайни. Въпрос на пазарлък. За хазяите е неприятно, но пазара се променя. Имам и позната с 90кв на велико търново, която го даваше под наем за 1000Е, после за 400Е, сега седи празен.
@ НАИВНИК - центъра определено не е за хора с коли. Направо си е мъчение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТам не е работа бре? Голяма проблемация с паркирането. Работил съм няколко години в офис в градинката - ужас
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДай един, близо до градинката на Народния театър ми е удобно
Шегата настрана, не мисля че ще е проблем за центъра. Имам 3ма познати - на ВИАЗ, НДК и на военната академия които са на малко над 200 ЕВРО на двустайни. Въпрос на пазарлък. За хазяите е неприятно, но пазара се променя. Имам и позната с 90кв на велико търново, която го даваше под наем за 1000Е, после за 400Е, сега седи празен.
@ НАИВНИК - центъра определено не е за хора с коли. Направо си е мъчение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДай един, близо до градинката на Народния театър ми е удобно
Коментар
Коментар