IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде си държи спестяванията българина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
    И Правилно
    "Капиталистическия строй на управление на обществото е строго индивидуалистичен. И всеки индивид с навремените си действия и/или бездействия определя собственото си, и на поколенията си, съществуване и състояние"
    Горното цитирам по памет и не е моя мисъл - разбира се
    Естествено! Ти си такъв семпъл пейзан, че не бих си и помислил другояче!

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
      Въпроса е никога да не се дава на закъсали хора и без обезпечение.
      Нали се сещаш, че ако не са закъсали няма да вземат "високолихвен заем"?... Или смяташ, че го правят от добро сърце и защото много си им симпатичен?
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

И Правилно
        "Капиталистическия строй на управление на обществото е строго индивидуалистичен. И всеки индивид с навремените си действия и/или бездействия определя собственото си, и на поколенията си, съществуване и състояние"
        Те това е истината.И колкото по навреме всеки го разбере толкова по малко ще страда

Коментар

Oооо, не търся магьосника дето ще ми стане управител на портмонето. Ако съм научил нещо през годините е да слушам само един човек - себе си.
          И Правилно
          remember remember the fifth of november

Коментар

Тяло - съвет (безплатен) за чужди пари не се дава!!!
            То и платен не би следвало - но след като има балъци да плащат - Що Не
            За това е и този форум тук, поне аз така го възприемам, и съм открил доста добри идеи Трябва да се следи, чете и РАЗБИРА и евентуално - може да нацелиш печелившата карта
            Поздрави и Успехи
            Oооо, не търся магьосника дето ще ми стане управител на портмонето. Ако съм научил нещо през годините е да слушам само един човек - себе си.
            Но информацията никога не вреди и не е в повече. Интересно ми е да прочета как са решили нещата колеги. Някой път добрата идея изскача от най-неочаквани места.

Коментар

Да на мен ми е интересна основната тема, притесняват ме почти всички варианти и се чудя в какво да си държа трудно спестения кеш. За сега земеделската земя ме влече , но специалисти ми казаха че за хубава диверс. се искат 7 цифрени суми. Къща и апартамент не бих купил. В момента държа в няколко разплащателни, 1 високолихвен заем съм дал и може би 30% в суровини за бизнеса ми (въпреки че в момета падат, но все пак си е различен риск спрямо рязко обезценяване на кеша, или фалит на банка).
              Тяло - съвет (безплатен) за чужди пари не се дава!!!
              То и платен не би следвало - но след като има балъци да плащат - Що Не
              За това е и този форум тук, поне аз така го възприемам, и съм открил доста добри идеи Трябва да се следи, чете и РАЗБИРА и евентуално - може да нацелиш печелившата карта
              Поздрави и Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Така ли им казват вече на подарените пари?
                Еееее, пепел ти на езика!
                Да чукна на дърво няколко пъти съм давал и винаги са ми връщали предсрочно. Въпроса е никога да не се дава на закъсали хора и без обезпечение. На закъсалите им предлагам да ми продадат нещо. По-добра услуга е за приятел.

Коментар

Темата за спестявания пак се изроди в тема за НИ
                  та ето ви един линк за продажбата на 106 апартамента - под 100 лв./м2 ......
                  http://212.122.164.59/sales.php?id=00000014132
                  е верно у Бобовдол - ама гледам тук е пълно с лумпени на държавната хранилка с мерак да станат "бизнесмени" - купуват наедро - и после продават - надребно, ако искат
                  аре пък ако стане "далаверат" Ша почерпЪт някоя бира
                  Много просто бе "сложний", българина спестява в имоти. Разни книжни артии дето си стопяват стойността с бързината на шекерен памук не Му го фали на негово величество българина. Не е ли тула, бетонец да барне, все едно, че няма нищо. Което си е така де.
                  Единственото изключение са благородните метали. Злато и сребро са №1 Злато и земя са първокласните. Често сънувам ограден мой парцел земя на супер локация осеян с блещящи отдалеч златни накити. Още по-добре да си направиш алеите в двора вместо с тротоарни плочки с кюлчета злато
                  Last edited by LANDLORD 31; 22.04.2012, 21:14.

Коментар

1 високолихвен заем съм дал
                    Така ли им казват вече на подарените пари?
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

е верно у Бобовдол - ама гледам тук е пълно с лумпени на държавната хранилка с мерак да станат "бизнесмени" - купуват наедро - и после продават - надребно, ако искат
                      Да на мен ми е интересна основната тема, притесняват ме почти всички варианти и се чудя в какво да си държа трудно спестения кеш. За сега земеделската земя ме влече , но специалисти ми казаха че за хубава диверс. се искат 7 цифрени суми. Къща и апартамент не бих купил. В момента държа в няколко разплащателни, 1 високолихвен заем съм дал и може би 30% в суровини за бизнеса ми (въпреки че в момета падат, но все пак си е различен риск спрямо рязко обезценяване на кеша, или фалит на банка).

Коментар

• 106 апартамента за продажба!!!

Коментар

По-конкретно?
                          Шегата настрана, не мисля че ще е проблем за центъра. Имам 3ма познати - на ВИАЗ, НДК и на военната академия които са на малко над 200 ЕВРО на двустайни. Въпрос на пазарлък. За хазяите е неприятно, но пазара се променя. Имам и позната с 90кв на велико търново, която го даваше под наем за 1000Е, после за 400Е, сега седи празен.
                          @ НАИВНИК - центъра определено не е за хора с коли. Направо си е мъчение.
                          Аз наистина се шегувам, но хубав апартамент за тези пари няма да намериш в центъра. Друг е въпросът, че си прав че в момента е по-евтино да живееш под наем!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Там не е работа бре? Голяма проблемация с паркирането. Работил съм няколко години в офис в градинката - ужас
                            Е, нали там ще живея, а там и се „мотая” през деня, така че направо зачерквам транспортните разходи и най-вече време, пък колата все ще я уредим да си спи наоколо, то си е и нормативно уредено.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                              Дай един, близо до градинката на Народния театър ми е удобно
                              По-конкретно?
                              Шегата настрана, не мисля че ще е проблем за центъра. Имам 3ма познати - на ВИАЗ, НДК и на военната академия които са на малко над 200 ЕВРО на двустайни. Въпрос на пазарлък. За хазяите е неприятно, но пазара се променя. Имам и позната с 90кв на велико търново, която го даваше под наем за 1000Е, после за 400Е, сега седи празен.
                              @ НАИВНИК - центъра определено не е за хора с коли. Направо си е мъчение.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                                Дай един, близо до градинката на Народния театър ми е удобно
                                Там не е работа бре? Голяма проблемация с паркирането. Работил съм няколко години в офис в градинката - ужас

Коментар

Working...
                                X