Убеден съм, че и в БФБ чопват огромни бонуси а некадърността им е повече от ненадмината.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И Мавродиев чопвал бонуси
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеНикой от КФН не е връщал бонуси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеА Мавродиев и компания върнали ли са бонусите или са се направили на ударени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от aquila Разгледай мнениегледам, работа нямаш интензивна, много постове в инвестора бълваш, манипулации даже... наистина ще ти дойда на гости съвсем скоро
Хехе, я помоли някой да ти разясни какво може да ти се случи за злоупотреба със служебно положение и после се прави на много отворен.
Май такива като теб се лекуваха по 282, 283 от наказателния
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Power Разгледай мнение"Става въпрос за по-агресивна рекламна стратегия. Чисто юридически няма проблем и от тази гледна точка комисията не може да се намеси"
Това мнение датира от 2009 год.
На мен повече ми пречат рекламните диплянки в пощенската ми кутия, защото не мога да я ползвам по предназначение. С тези от Глобал Маркетс съм говорил точно веднъж и повече не посмяха да се обадят. Цитираният уестърн може да се случи само при явно изразено любопитство от страна на "потърпевшата"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАбе няма ли кой от всички тези леваци в комисията да се занимае с Глобал Маркетс???
Това мнение датира от 2009 год.
На мен повече ми пречат рекламните диплянки в пощенската ми кутия, защото не мога да я ползвам по предназначение. С тези от Глобал Маркетс съм говорил точно веднъж и повече не посмяха да се обадят. Цитираният уестърн може да се случи само при явно изразено любопитство от страна на "потърпевшата"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнението и руменчо петков е PhD по пикаене във фонтани , но му дадоха да размахва палка известно време...а д-р тренчев по какво е доктор - по синдикална дейност ли.....
но иначе си прав , че на специфични места ( като КФН например) слагат какво ли не и после хората се питат ЗАЩО не стават нещата.....бълг.чиновник преди всичко заема даден пост с една едничка идея - колко ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
Богоев е артилерист;
Мавъра в юрист и то не в сферата на капиталовите пазари;
Левон от Унибанк е инженер химик;
Подскажете за СиВи-то на Димана и Апостолов;
Премиера е PHD, пожарникар, футболист и тенесист (не му е работа да разбира от всичко, затова трябва да има добър екип от професионалисти, на които да се делегират права);
ЦВ. ЦВ е вифаджия;
..........може да се изброява с часове
Въобще експерти да искаш, всеки е учил едно, мечтал за друго, а работи трето . Незнам доколко е така в старите страни членки на ЕС, но още оттук при нас се къса връзката....
но иначе си прав , че на специфични места ( като КФН например) слагат какво ли не и после хората се питат ЗАЩО не стават нещата.....бълг.чиновник преди всичко заема даден пост с една едничка идея - колко ?
Коментар
-
Другите пазари правят IPO и SPO. Тук нищо. Няколко дружества се листнаха във Варшава. Ама със голям зор. Разправят, че Мавродиев и директорчето му с птичето име няколко пъти са връщали проспекта на Софарма. Да не би тези от Софарма пишат проспект за първи път? Намирисва на нещо не толкова регламентирано... хммм.
Вместо да помагат и развиват пазара те ...на бонусчета
Не е препоръка за покупка или продажба на финансов инструмент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Power Разгледай мнениеБогоев ще го запомня с IPO-то на Трейс груп. 1480 пъти презаписване. Стойността на подадените поръчки за Трейс надхвърля паричната маса в обръщение в България. Никой не пожела да отговори на въпроса как бившите колеги на Богоев, служители на КФН от подчинената му дирекция "Инвестиционни посредници и пазари на ценни книжа", успяха да се сдобият с акции на Трейс. Елементарна сметка показва, че въпросните служители са подавали заявки за милиони левове. Вероятно гарантирани от тримесечни бонуси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПич ние не сме като тебе служители на ясла с бонуси. Сами си вадим парите и понякога комисията ни пречи за това и много ни ощетявяИ това още от времето когато сигурно си ходил прав под масата. Треперят ли ти гащите да не те изгонят от сладката служба . Някога купувал ли си акции и комисията да те преебава с фалшиви търгове или липса на информация,. Къде в нормалния свят служители на комисиите за надзор коментират пазара и спада му. Нещо много се оляхте и взехте да пречете. А задаваш ли си въпроса защо избягаха инвеститорите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от batko Разгледай мнениеАпостолов е бил шеф на ЦД, преди това на Пловдивската борса акоя помните и не греша...Димана е от самото създаване на шибаната комисия като ДКЦ май се е казвала! За тях поне имат СВ и знания....ама другото е мале мила! То като се замисля моята автобиография е доста по представителна ама .....! то освен бонуси лошото е, че взимат и рушвети....аре засега толкова
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеНа Мавродиев и Ранкова бонуса трябва да се изплаща единствено в акции на енергони (по пазарна цена!)
Да си ходят! Богоев да става шеф на КФН и да имаме накрая нормална комисия!
Коментар
Коментар