Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Депозит в гръцка банка!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМурутис, ако е така защо гърците изтеглиха милиардите от вашите банки и ги прехвърлиха в германски, фрески и даже български банкиТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНадявам се, на 21 март, тук да има твое мнение:
"Понякога се оливам и твърдя като крайна инстанция, неща, които са само в обозримите желания на определени кръгове, но сега съм готов да си призная грешката"
Аз лично, мисля, че преминаване на Гърция отново към националната валута ще е по-добрият вариант за излизането й от кризата, но не мисля, че гръцките политици са готови за това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеАшколсун, сефте виждам някой да е наясно какво значи 800%.
Чудех се през цялото време, що всички си мислят (по форумите), че Гърция трябва да извади повече от 1 евро + купона при номинал 1 евро (ако е толкова номинала)
В интерес на истината не съм търсил котират ли се Маляшките бондове като цена нейде, а не като доходност. Много по ясно ще стане за всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеОзначава че днес моеш да си купиш бонд с номинал 1 евро за около 12-15 цента. И ако Малякия не фалира на падеж ще ти се плати 1 еврак + съответния купон примерно 3%.
Това разбира се е идеалния случай. Има много нюанси
Чудех се през цялото време, що всички си мислят (по форумите), че Гърция трябва да извади повече от 1 евро + купона при номинал 1 евро (ако е толкова номинала)
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеОзначава че днес моеш да си купиш бонд с номинал 1 евро за около 12-15 цента. И ако Малякия не фалира на падеж ще ти се плати 1 еврак + съответния купон примерно 3%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеЯ специалистите по тия инструменти да кажат какво точно означава това?
Че който си е купил преди една година гръцки бонове за, да кажем 1000Е, то днес трябва да получи около 7000Е, или че ако днес си купи бонове за 1000Е, след една година, ако Гърция не е фалирала, трябва да получи около 7000Е ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеА пък Greece Govt Bond се движат между 700% и 800%....
http://www.bloomberg.com/quote/GGGB1YR:IND
Чудя се, дали ще успеят да ударят 1000% процента преди "окончателния фалит" или няма...
Мурутис, ей на това се казва стабилност, нали... Сериозна работа е - влагаш 1000 еврака и след една година получаваш 8000.
Че който си е купил преди една година гръцки бонове за, да кажем 1000Е, то днес трябва да получи около 7000Е, или че ако днес си купи бонове за 1000Е, след една година, ако Гърция не е фалирала, трябва да получи около 7000Е ?Don't work hard, work smart!
Коментар
Коментар