If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ах,ах,ах тука става все по интересно появила се е вече конкуренцията дълбоко маскирана и невинно включила се в плюенето.Колко хубаво е да си от другата страна а?
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Тая жена е зомбирана ! Аз нямам друго обяснение . Да те плюят из целия форум , а ти да си мислиш , че дъжд вали и да говориш само със заучени фрази от сутрешните оперативки и с клишета от презентациите - много дебела кожа трЕбе за това
Тая жена е зомбирана ! Аз нямам друго обяснение . Да те плюят из целия форум , а ти да си мислиш , че дъжд вали и да говориш само със заучени фрази от сутрешните оперативки и с клишета от презентациите - много дебела кожа трЕбе за това
в интерес на истината изрових и за 11г и там профита е 463 хил лв. а привлечените клиенски средства са около 10 милиона.явно безпардонният телефонен терор дава резултат
ама за собствена сметка един лев не са превъртели дтуго си е с чужда пита помен...........
Chuval li si za APO?moje da ti obqsna malko poveche.interesno e.vlagash pari za 3-6 meseca i imash minimum pechalba ot 30%.mislq che minimuma s koito trqbva da startirash e 200.000$.sushto taka moje investirash i v akcii.ima strashno mnogo vuzmojnosti i to na amerikanskite borsi.moga da ti sudeistvam da si otvorish smetka v JP morgan.minimuma milsq che e 50.000$moje da se chuem ako imash interesn.0888077469.Eduard.
това APO предполагам е IPO нивото е горнооряховски телефонен измамник, а печалбите са минимум 30%
Това са резултати от малкото ни клиенти които ги търгуваме през България.
Над 90% от клиентите ни , им регистрираме сметките в Полша, там си плащат данъците и си получават печалбите. Всичките ни ВИП клиенти минават през Полша.
Това е простото обяснение, не търсете под вола теле!
щот в полша данъка е плосък и е 10%
да ти припомням ли приказката за доматто и колците.
като спомена полша та се сетих откъде ми е познато името Роберт Димитров
явно от собственик на туристическо бюро във варшава се е преродил в мастит финансист
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
в интерес на истината изрових и за 11г и там профита е 463 хил лв. а привлечените клиенски средства са около 10 милиона.явно безпардонният телефонен терор дава резултат
нали знаеш, че докато има балъци винаги ще има и въдичари.....
за да приключим с глупостите качвам им финансовия отчет за 2010.
приходи 1075 хил, разходи 1451 хил лв. нетен резултат 374хил загуба
хм, неще да качи pdf , ама отчета е достъпен в търговския регистър
Това са резултати от малкото ни клиенти които ги търгуваме през България.
Над 90% от клиентите ни , им регистрираме сметките в Полша, там си плащат данъците и си получават печалбите. Всичките ни ВИП клиенти минават през Полша.
Това е простото обяснение, не търсете под вола теле!
то това е резултат от стотиците хиляди евра месечно за инфо... едва ли Руки са загуби от търговия . там са много напред .звъннах на султана и той ми потвърди ,че са супер информирани и печеливши.
ама за собствена сметка един лев не са превъртели дтуго си е с чужда пита помен...........
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Сайта ни е прост за да бъде лесен за употреба. Ние инвестираме пари за да бъдат силно и тотално ликвидни нашите клиенти, а не за да се хвалим колко ни струва сайта или служебните мерцедеси на мениджърския ни отдел.
Който не вярва в нашите възможности на пълно, имам списък с над триста клиента които са готови да дадът референция за нас.
за да приключим с глупостите качвам им финансовия отчет за 2010.
приходи 1075 хил, разходи 1451 хил лв. нетен резултат 374хил загуба
хм, неще да качи pdf , ама отчета е достъпен в търговския регистър
то това е резултат от стотиците хиляди евра месечно за инфо... едва ли Руки са загуби от търговия . там са много напред .звъннах на султана и той ми потвърди ,че са супер информирани и печеливши.
Коментар