IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Глобал Маркетс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от proect Разгледай мнение
    Ние сме единствения ИП в България, който кредитира нашите клиенти, за да имат възможност да участват и печелят на капиталовите пазари. Темата се изчерпи вече, ние не работим с празни приказки, а с документи, идвате в офисите ни и се запознавате с нашите процедури. Ако ги приемете работим с Вас, ако ли не търсите си късмета другаде.
    Aха, тоест не само им обирате жетончетата, но ги заробвате до 9то коляно. Браво на вас

Като сте толкова печеливши, що не се самокредитирате , а ? Кредитирате разни боси хора, че да им вземете цървулите. Аре у лево

Коментар

За нашите ВИП клиенти не е важен данъка а сигурността! Кой нормален човек ще иска да му се превеждат стотици хиляди и милиони Евра в Български Банки?! Нали автоматически ще стане жертва на ОП.
      ти май не си много умна а?
      или отдела ви за brain washing е на ниво
      спри да се излагаш . голият ентусиазъм и високопарните фрази не успяват да неутрализират неграмотността ти и пълното непознаване на материята да не говорим , че с постовете си от вчера и днес навреди повече, отколкото помохна на имиджа на глобал.
      а за полша не ми говори, щото съм доста по-информиран от тебе, живял съм там 8 години и съм правил бизнес с поляци,когато ти си ходила права под масата
      Last edited by NYSERookie; 25.02.2012, 17:59.
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Поради зададени въпроси на лично, отговарям тук.
        Нямам ни най-малкото намерение да бъда ухажван на лични.

Пиша по този начин в темата, защото над 15 години се интересувам и занимавам с търговия на акции по всички земни кълбета и прекрасно знам, че на тези пазари не всичко, което хвърчи става за лапане, както го представят от ГМ. Освен това не всичко което става за лапане, трябва да се яде, защото е изключително опасно за собственика му.
        и мен гледам на лични ме е подпукала та да отговоря тука.
        как се държа и да не би да съм клеветил някого ? даже и отчетите ви извадих а те са публично достояние и тотално се разминават с твърденията ви проект.
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
          ако знаеш и личния телефон на някой от комисията и им го дадеш
          Опазил ме господ от тях
          Вижте на какво попаднах на страницата им, касаещо точно такива случаи, което за съжаление отново и отново ще бъде превърнато в бумащина, оправдаване на разходи и захлебване на европейски средства

http://www.fsc.bg/public/upload/file...gram-24-01.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            На този
            02 94 04 999
            ако знаеш и личния телефон на някой от комисията и им го дадеш
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• На този
              02 94 04 999

Коментар

• да ви кажа как се справям с тях-постоянно ми се обаждат на служебия телефон,какви ли не-ту семинари,промоции,ту реклами,ту тия приятелчета-дежурната реплика е управителя го няма,звъннете му на .../изберете си произволен импулсен телефон/
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Поради зададени въпроси на лично, отговарям тук.
                  Нямам ни най-малкото намерение да бъда ухажван на лични.

Пиша по този начин в темата, защото над 15 години се интересувам и занимавам с търговия на акции по всички земни кълбета и прекрасно знам, че на тези пазари не всичко, което хвърчи става за лапане, както го представят от ГМ. Освен това не всичко което става за лапане, трябва да се яде, защото е изключително опасно за собственика му.

Коментар

Ние сме единствения ИП в България, който кредитира нашите клиенти, за да имат възможност да участват и печелят на капиталовите пазари. Темата се изчерпи вече, ние не работим с празни приказки, а с документи, идвате в офисите ни и се запознавате с нашите процедури. Ако ги приемете работим с Вас, ако ли не търсите си късмета другаде.
                    Темата ще се изчерпи, когато спреш да пишеш тъпизмите си в нея. Така тя ще отиде спокойно в миналото, както теми за безброй други измамници и досадници..... Или поне до следващият прецакан

Коментар

• Абе важно е да има висока ликвидност. Аз примерно вчера ликвидирах едно шише вино... Да ти кажа нов човек се почуствах... Та и глобалните титани сигурно са така... много са големи!
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Ние сме единствения ИП в България, който кредитира нашите клиенти, за да имат възможност да участват и печелят на капиталовите пазари. Темата се изчерпи вече, ние не работим с празни приказки, а с документи, идвате в офисите ни и се запознавате с нашите процедури. Ако ги приемете работим с Вас, ако ли не търсите си късмета другаде.

Коментар

• И ти мацка кайш, че щом търгувате в Щатите и сте регистрирали сметките в Полша данъците в БГ котките ги ялЕ Така ли? И ти казваш че си юристка на фирмата

Коментар

• Абе, скоро ще ядете сопа вие от тези VIP клиенти, ама да видим Важното е че сте ги направили ликвидни. Каквото и да означава това

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              щот в полша данъка е плосък и е 10%
                              да ти припомням ли приказката за доматто и колците.
                              като спомена полша та се сетих откъде ми е познато името Роберт Димитров
                              явно от собственик на туристическо бюро във варшава се е преродил в мастит финансист

За нашите ВИП клиенти не е важен данъка а сигурността! Кой нормален човек ще иска да му се превеждат стотици хиляди и милиони Евра в Български Банки?! Нали автоматически ще стане жертва на ОП.

Коментар

Това са резултати от малкото ни клиенти които ги търгуваме през България.
                                Над 90% от клиентите ни , им регистрираме сметките в Полша, там си плащат данъците и си получават печалбите. Всичките ни ВИП клиенти минават през Полша.
                                Това е простото обяснение, не търсете под вола теле!
                                а Бъфет , Сорос , султана на Бруней и другите ви мастити клиенти къде са регистрирани , на Каймановите острови или Белиззззз.

не разбирам какво точно искаш да ни кажеш...

Коментар

Working...
                                X