IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Глобал Маркетс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Потвърждавам!!! Дал съм му едни пари и вече 3-та година не мога да си ги взема Бил купил някакви US акциЙ MON A аз изобщо не ги знам какви са
    бах мааму !!!!!!гьобелс е прав чиляка !!!!!!!
    кат рекнат , че сестра ти е ку.ва, оди обяснявай , че нямаш сестра
    ПП ко и туй акциЙ MON бре ? поне да проверя къде съм та набутал
    ПП2 сори братле, гориш следващият път добре да помислиш на кого си поверяваш парите.при наличието глобалите ти на некъв новобранец са нахендри
    Last edited by NYSERookie; 26.02.2012, 00:04.
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от proect Разгледай мнение
      Господине от постовете ви тук си личи от далече, че вие имате интерес да ни очерняте. Както разбрах вие управлявате средства на ваши клиенти също на финансовите пазари, но ние го правим законно, плащаме си данъците и при нас всичко е регламентирано!
      Потвърждавам!!! Дал съм му едни пари и вече 3-та година не мога да си ги взема Бил купил някакви US акциЙ MON A аз изобщо не ги знам какви са

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        като реша да им права конкуренция на тия ще се чуе
        ше орева орталъка

Аз съм първи при теб ,влизам с каса бира, колко ли ще е ликвидна
        Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
          Рукиии, що не казваш , че въртиш кинти и на други хора па и незаконно
          като реша да им права конкуренция на тия ще се чуе
          ше орева орталъка
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Господине от постовете ви тук си личи от далече, че вие имате интерес да ни очерняте. Както разбрах вие управлявате средства на ваши клиенти също на финансовите пазари, но ние го правим законно, плащаме си данъците и при нас всичко е регламентирано!

два пъти ти писах вече:не управлявам нито стотинка чужди пари, моите са ми напълно достатъчни и всичко е регламентирано, даже данъците си плащам .capisce ?
            единствената причина да поствам в тази тема си ти.обичам да се гавря с глупаци имащи се за интелигентни и начетени щях отдавна да съм забравил за съществуването на глобалните маркети , ако не се беше появила тука с неграмотните си постове и с наивните си опити за disaster management
            любопитна ли си да видиш финансовите резултати на полския филиал, където са хилядите ви клиенти и многомилионните сметки ? вероятно е стигнало до теб вече, че говоря полски като роден език и доста добре се ориентирам в полското нет пространство

а ти продължаваш да отбягваш отговор на въпроса: КАК СЕ ДЪРЖА И ДАЛИ ИЗНЕСЕНИТЕ ОТ МЕН ФАКТИ И ИЗТОЧНИЦИ СА ИСТИНА? или гадният му нет лъже ? сега в кво ще ме обвиниш, че се опитвам да ви крада клиентите ли ?
            btw, нали си ЮРИСТКАТА на ФИРМАТА, можеш да ме съдиш , че съм огласил достъпна информация публикувана в медиите и в интернет пространството
            Last edited by NYSERookie; 25.02.2012, 23:58.

Коментар

• Рукиии, що не казваш , че въртиш кинти и на други хора па и незаконно
              Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

бях решил да не се занимавам повече с неграмотни клакьори ама се разрових и ....

'За тази цел компанията разчита на агресивен телефонен маркетинг.' -това по повод оправданията , че хлапаци ,дроги , пияндета и конкуренцията им подливат вода.

за хилядите клиенти : 'Българският инвестиционен посредник вече обслужва 18 клиенти у нас, като 70% от тях са се включили през последните два месеца.'

източник : http://businessweek.bg/news.php?category=3&id=4999

очаквам публично обяснение как се държа ? че на лични излезе, че ги очерням и се държа 'гадно'. инфото е само от достъпни източници и не съм си измислил нищо а фактите напълно опровергават глупостите изписани от проекта

Коментар

• Първоначално изпратено от Oliadernhon Разгледай мнение
                  Виж са , нз дали си анализатор , дали си трейдър или чикиджия . Просто ти казвам , че тази фирма упражнява ТЕЛЕФОННО НАСИЛИЕ над хора , които нямат нищо общо . Престъпно е това ! Ако хората искат да си инвестират капиталът в акции , ще ви потърсят , а не да тормозите дребните предприятия и хора , които имат много по-важни ангажименти от вашия телефонен тероризъм . Общоприето е , че като откажеш 1 път най-малкото , ако хората имат култура и въспитание ще спрат да досаждат . Смятай какви хора са ти колегите ! Не виждам нищо достойно в това да звъниш 16 000 пъти и да искаш фирма с капитал от 1 000 лева да инвестира 10 000 в акции . Това е ИДИОТСКО ! Тези хора са ИДИОТИ !!!!!!
                  Ти явно си нов тука Не му се връзвай на "proect" - това е един шизофреник дето пише във форума с много никове и най-вероятно няма нищо общо с въпросната фирма . Инак си прав де . И мен са ме тормозили тея ...

Коментар

• Виж са , нз дали си анализатор , дали си трейдър или чикиджия . Просто ти казвам , че тази фирма упражнява ТЕЛЕФОННО НАСИЛИЕ над хора , които нямат нищо общо . Престъпно е това ! Ако хората искат да си инвестират капиталът в акции , ще ви потърсят , а не да тормозите дребните предприятия и хора , които имат много по-важни ангажименти от вашия телефонен тероризъм . Общоприето е , че като откажеш 1 път най-малкото , ако хората имат култура и въспитание ще спрат да досаждат . Смятай какви хора са ти колегите ! Не виждам нищо достойно в това да звъниш 16 000 пъти и да искаш фирма с капитал от 1 000 лева да инвестира 10 000 в акции . Това е ИДИОТСКО ! Тези хора са ИДИОТИ !!!!!!

Коментар

Хайде, почна се! Регистрират се колегите тук, за да ни очернят...
                      Ако има потенциални наши клиенти тук, моля запомнете!
                      Това е безплатен анонимен форум и всеки си пише каквото му дойде наум!!!
                      Ако искате сериозни разговори, те стават само в фирмен офис, с документи, писменни процедури, договори, доказателства и тн.
                      Kaкви договори - за заробване ли ? Мисля че има достатъчно банки, които извършват тази дейност, моля изчаквайте си реда на опашката

Коментар

• Първоначално изпратено от Oliadernhon Разгледай мнение
                        Predi dosta vreme opitah da rabota v tazi firma . Tova e nai-golemiq proval . Obajdal sum se na edni sushti hora po desetki puti . Mnogo qsno che horata shte se draznqt !
                        Хайде, почна се! Регистрират се колегите тук, за да ни очернят...
                        Ако има потенциални наши клиенти тук, моля запомнете!
                        Това е безплатен анонимен форум и всеки си пише каквото му дойде наум!!!
                        Ако искате сериозни разговори, те стават само в фирмен офис, с документи, писменни процедури, договори, доказателства и тн.

Коментар

• Немога да разбера защо толкова внимание се обръща.Ами то само като провериш в нета и картината е ясна.
                          ........ВИНКЕЛ..........ТОЯГА.........СОПА........

Коментар

• Predi dosta vreme opitah da rabota v tazi firma . Tova e nai-golemiq proval . Obajdal sum se na edni sushti hora po desetki puti . Mnogo qsno che horata shte se draznqt !

Коментар

'За тази цел компанията разчита на агресивен телефонен маркетинг'.
                              Koлкото агресивни, толкова неграмотни - бих добавил Щом светия светих - юристката е толкова неадекватна, то просто съзнанието не ми го побира, що за лешпери ще да са тея , дето облъчват по телефона - демек редовите служители

Тея така ще те занулят, че не само ще да си ликвидиран, ми че ще им дължиш и пари

Коментар

• бях решил да не се занимавам повече с неграмотни клакьори ама се разрових и ....

'За тази цел компанията разчита на агресивен телефонен маркетинг.' -това по повод оправданията , че хлапаци ,дроги , пияндета и конкуренцията им подливат вода.

за хилядите клиенти : 'Българският инвестиционен посредник вече обслужва 18 клиенти у нас, като 70% от тях са се включили през последните два месеца.'

източник : http://businessweek.bg/news.php?category=3&id=4999

очаквам публично обяснение как се държа ? че на лични излезе, че ги очерням и се държа 'гадно'. инфото е само от достъпни източници и не съм си измислил нищо а фактите напълно опровергават глупостите изписани от проекта
                                Last edited by NYSERookie; 25.02.2012, 19:36.

Коментар

Working...
                                X