IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да инвестирам помесечно?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Инвестирайте в една качествена човекозастраховка - всеки нормален човек трябва да си има - хем - доходност - хем защита, че човек като излезе сабаале, не знае що го чака и дали ще се прибере вичерта жив и цял - или след 4 месеца търкаляне по болници - ще се прибере без няколко крайника.

Аз предната седмица както отивах на една делова среща и си тропах по улицата, една голяма буца лед падна от козирка на 7-ият етаж и се разби пред мене - за една крачка да ми пръсне мозъкът.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ако някой от вас, господа, все още се интересува как и къде да инвестира парите си качествено и сигурно, така че те самите да работят за Вас и да са на Ваше разположение по всяко време, нека ми пише ЛС - ще му дам нужната информация.

Коментар

• Тези са ужасни и мен ме тормозят а аз горкичкия съм безработен и нямам и два лева в джоба. Нещо маи са в грешка но наистина са нахални
        0887283866

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
          Първоначално изпратено от Bosco
          Първоначално изпратено от ceneto
          Първоначално изпратено от edkata
          Chuval li si za APO?moje da ti obqsna malko poveche.interesno e.vlagash pari za 3-6 meseca i imash minimum pechalba ot 30%.mislq che minimuma s koito trqbva da startirash e 200.000$.sushto taka moje investirash i v akcii.ima strashno mnogo vuzmojnosti i to na amerikanskite borsi.moga da ti sudeistvam da si otvorish smetka v JP morgan.minimuma milsq che e 50.000$moje da se chuem ako imash interesn.0888077469.Eduard.

забрави да напишеш, че си от глобал маркетс
          Ceneto, да питам тука и аз нещо.. Какви са тия момчетии от Глобал Маркет, дето ги споменуваш ти? Направо мамата ми разкатаха на мене и на жена ми - набарали са ни телефоните отнякъде и звънят нон-стоп с няк'ъф турбоизмислен директен маркетинг.
          Ма много ме издразниха, наистина!
          Не само тебе. Некви чехи са, които са решили, че тука хората си дават парите за всякакви щуротии. За 3-6 месеца имаш минимум печалба от 30% . Този едката сега КФН трябва да го спука от проверки. Писна ми от идиоти.
          Чехи? Имгонабухам у сурите! Че все едно CEZ са ни малко да ни лазят по нервите. Добре, че го има Pilsener Urquel, та отчасти им прощавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от julian
            За първи път влизам във форума. Виждам че има хора които се чудят къде да инвестират парите си. Е инвестираите в мен с моите идеи и вашите пари ще станат чудеса
            Живота ме е научил да не инвестирам в такива дето имат идеи ама нямат пари.То и аз умиргам да давам акъл ам друг да дава парите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bosco
              Chuval li si za APO?moje da ti obqsna malko poveche.interesno e.vlagash pari za 3-6 meseca i imash minimum pechalba ot 30%.mislq che minimuma s koito trqbva da startirash e 200.000$.sushto taka moje investirash i v akcii.ima strashno mnogo vuzmojnosti i to na amerikanskite borsi.moga da ti sudeistvam da si otvorish smetka v JP morgan.minimuma milsq che e 50.000$moje da se chuem ako imash interesn.0888077469.Eduard.

Ceneto, да питам тука и аз нещо.. Какви са тия момчетии от Глобал Маркет, дето ги споменуваш ти? Направо мамата ми разкатаха на мене и на жена ми - набарали са ни телефоните отнякъде и звънят нон-стоп с няк'ъф турбоизмислен директен маркетинг.
              Не само тебе. Некви чехи са, които са решили, че тука хората си дават парите за всякакви щуротии. За 3-6 месеца имаш минимум печалба от 30% . Този едката сега КФН трябва да го спука от проверки. Писна ми от идиоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bosco

зарибяват канарчета
                измамници
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                    бат Жоро,
                    специално за този депозит..сигурен ли си,че е така...
                    НЕ Е
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Стига де, инсинуации!
                      В анекса към договорът за депозит си пише: 1ви период - толкова лихва, 2ри период - толкова и т.н.
                      И говорим за спестяване, а не инвестиране, който иска повече проценти -> на борсата имало, казват ;-)
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• [quote="baj Joro"]
                        Първоначално изпратено от bertram
                        Първоначално изпратено от vivic
                        Първоначално изпратено от Dali
                        Ако питаш мен най-добре си ги сложи в банка. Сега има много приятно депозитче на ПИБ. Те както винаги изскачат с интересни предложения първи. Новият свободен депозит предлага доходност от почти 9 % за 2 години напред, а всички знаем че лихвите ще почнат да падат, нали. С тоя депозит хубавото е, че можеш по всяко време да си изтеглеш част от парите или всичките без да загубиш лихвата. куул
                        точно това мен ме притеснява мъничко...
                        както казват боди билдърите no pain no gain...може да се перефразира no risk no gain.. мъничко риск е ок. Освен това ако се извият опашките пред банките , които дават по-висока лихва..нали се сещаш, че ще се пренесат за секунди и пред банките, които дават двойно по-ниски. Така , че банките спокойно може да се гледат в един кюп и тогава избираш това, което ти е максимално изгодно като време и лихва. Този на ПИБ е много изгоден. Можеш да си отвориш с примерно 200 лв. и като дойте 5 или 6 месец, който е последния допустим за внасяне ..бумкаш 50 бона , които се олихвяват от 8-9 % нагоре.
                        само дето като ги избумкаш на 6-тия месец почват да се олихвяват с лихвите за първия т.е. най-ниските
                        Няма смисъл дасе надлъгваш с банка - все едно с мечка дренки да ядеш
                        със здраве
                        всъщност високите лихви са високи само в рекламите,
                        като си прочетеш договора и не са толкова високи,
                        но пак е по-добра оферта сравнено с други депозити
                        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• бат Жоро,
                          специално за този депозит..сигурен ли си,че е така...
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• [quote="bertram"]
                            Първоначално изпратено от vivic
                            Ако питаш мен най-добре си ги сложи в банка. Сега има много приятно депозитче на ПИБ. Те както винаги изскачат с интересни предложения първи. Новият свободен депозит предлага доходност от почти 9 % за 2 години напред, а всички знаем че лихвите ще почнат да падат, нали. С тоя депозит хубавото е, че можеш по всяко време да си изтеглеш част от парите или всичките без да загубиш лихвата. куул
                            както казват боди билдърите no pain no gain...може да се перефразира no risk no gain.. мъничко риск е ок. Освен това ако се извият опашките пред банките , които дават по-висока лихва..нали се сещаш, че ще се пренесат за секунди и пред банките, които дават двойно по-ниски. Така , че банките спокойно може да се гледат в един кюп и тогава избираш това, което ти е максимално изгодно като време и лихва. Този на ПИБ е много изгоден. Можеш да си отвориш с примерно 200 лв. и като дойте 5 или 6 месец, който е последния допустим за внасяне ..бумкаш 50 бона , които се олихвяват от 8-9 % нагоре.
                            само дето като ги избумкаш на 6-тия месец почват да се олихвяват с лихвите за първия т.е. най-ниските
                            Няма смисъл дасе надлъгваш с банка - все едно с мечка дренки да ядеш
                            със здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от vivic
                              То си е за притеснение. Доста голяма притеснение. Високите лихви по депозитите е сигнална лампа, че банките имат проблем с ликвидността.

Коментар

• абе прав си...
                                не ме слушай ти мен, аз така съм си мнителен по принцип, не че нямам депозитче там

Коментар

Working...
                                X