IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да инвестирам помесечно?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да, инфлацията прецаква самата идея за познатата от нас сто години класическа човекозастраховка, но новият продукт решава по изискан и уверен начин именно този проблем.

Именно заради бясното печатгане на сухо без покритие, човек трябва да инвестира - просто защото частните валути са по-сигурни и имат реално покритие, за разлика от държавните.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И ипотечните кредити се секюритизираха и видяхме как рухна всичко.АIG почти фалира.Как я спасиха и докога, е друг въпрос. При това бясно печатане на пари
      инфлацията е почти сигурна, а след 20-30 години резултата плачевен за инвестиращия. Този тип застраховки в България се правят от корпоративни клиенти.
      Обикновено шефоете при напускане осребряват преждевременно застраховките,застрахователя прибира % от сумата, а те другото.Това е един добър бонус за мениджмънта.

Коментар

• Нашият специално е Мюних Ре, а техният е Лойдс.

Ако фалират всичките, значи Комунизъмът е дошъл, и финонсовата система не съществува.... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
          Мечето - застрахователното дружество си има презастраховател в случай на фалит, да не говорим за сосните гаранционни фондове.
          Да не говорим тоже, че ако някое човекозастрахователно дружество фалира, конкурентите ще се сбият да му поемат клиентите... готови клиенти са това, келепир отвсякъде.
          А какво става като фалира и презастрахователя?

Коментар

• secure_invest - това че нездравословно да се инвестира дългосрочно, кажи го на Чичо Уорън ;-)

Коментар

• Мечето - застрахователното дружество си има презастраховател в случай на фалит, да не говорим за сосните гаранционни фондове.
              Да не говорим тоже, че ако някое човекозастрахователно дружество фалира, конкурентите ще се сбият да му поемат клиентите... готови клиенти са това, келепир отвсякъде.

Коментар

• Колеги, няма нищо сигурно на този свят. Особено в тази сфера. Точно поради тази причина не е "здравословно" да се инвестира в дългосорчен план. В момента хит е продукт, който от скоро се предлага и в България и който носи много повече доходност от колкото застраховката живот и най-добрият депозит в момента взети заедно. Да не говорим, че от компанията подаряват застраховка Живот на всеки свой клиент. Просто в момента според мен, няма по-добра инвестиция в съотношение гъвкавост/доходност(постоянен доход)/качество. Лично мое мнение, не искам да обиждам никого.

Ако някой се интересува - да ми прати ЛС, ще му разкажа.

Лек и успешен ден на всички!

Коментар

Сестров - чувал съм много оплаквания от човекозастрахователните компании, но когато съм разнищвал въпросът, нито едно не се е оказало основателно.
                  В този бизнес е просто - плаща се при смърт, плаща се при доживяване - все едното се случва. Изключени рискове има, но те са ясно и точно дефинирани и не толкова много на брой.

Ако някой ни прибира с кеф паричките, без нищо насреща, това са разните държавни и псевдодържавни паразити - здравни и пенсионни фондове.... чудно например как години пълня някакъв такъв фонд от допълнителното, че и задължително пенсионно осигуряване, а се е събрала огромната сума от 250 кинта?

Вярвай, че няма нужда от застраховка, твоя си работа... Един дявол знае колко много хорица, загинали или жестоко осакатени при катастрофа са вярвали съвсем същото...

... не си мисли, че ти пожелавам лоши неща или те проклевам - напротив.
                  А има ли гаранция, че застрахователното дружество ще "доживее", докато стане нужда да се изплати евентуалнто "доживяване" на застраховката живот ..?!

Коментар

• Сестров - чувал съм много оплаквания от човекозастрахователните компании, но когато съм разнищвал въпросът, нито едно не се е оказало основателно.
                    В този бизнес е просто - плаща се при смърт, плаща се при доживяване - все едното се случва. Изключени рискове има, но те са ясно и точно дефинирани и не толкова много на брой.

Ако някой ни прибира с кеф паричките, без нищо насреща, това са разните държавни и псевдодържавни паразити - здравни и пенсионни фондове.... чудно например как години пълня някакъв такъв фонд от допълнителното, че и задължително пенсионно осигуряване, а се е събрала огромната сума от 250 кинта?

Вярвай, че няма нужда от застраховка, твоя си работа... Един дявол знае колко много хорица, загинали или жестоко осакатени при катастрофа са вярвали съвсем същото...

... не си мисли, че ти пожелавам лоши неща или те проклевам - напротив.

Коментар

• Няма нужда от застраховка живот. Така само храним едни посредници, които даже незнаят как да инвестират и направят пари за застраховащия се. Нали знаете ако настъпи събитие колко са увъртяни договорите и как нищо не се плаща. Или ако случайно нещо се плати е нищожно в сравнение с щетите, които си понесъл и инвестираната сума.
                      Застрахователите не са факири, че да правят чудеса - пранини от пари за осигуряващите се. Най-сигурното от една такава застраховка е, че компанията ще ви прибере с кеф паричките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                        Първоначално изпратено от Императорът
                        Инвестирайте в една качествена човекозастраховка - всеки нормален човек трябва да си има - хем - доходност - хем защита, че човек като излезе сабаале, не знае що го чака и дали ще се прибере вичерта жив и цял - или след 4 месеца търкаляне по болници - ще се прибере без няколко крайника.

Аз предната седмица както отивах на една делова среща и си тропах по улицата, една голяма буца лед падна от козирка на 7-ият етаж и се разби пред мене - за една крачка да ми пръсне мозъкът.

За продавачите на живот това е ежедневие. На тях всеки час им се случва нещо застрашаващо живота. Предполагам малко след тази случка, зад теб е паднала саксия и без малко да ти пръсне мозъка? А какво ли е станало след това?
                        Ами случи се - факт. Ежедневие не е, но я се позамислете всички - не е ли имало случай, когато по една или друга причина сте били "на косъм"? Не знам каква беше твърдостта на тоя ледено-снежен къс - и дали щеше да ми пръсне мозъкът или само да ме нокаутира... но преди години пред отсрешният блок по същият начин бе убита една жена.

Коментар

Инвестирайте в една качествена човекозастраховка - всеки нормален човек трябва да си има - хем - доходност - хем защита, че човек като излезе сабаале, не знае що го чака и дали ще се прибере вичерта жив и цял - или след 4 месеца търкаляне по болници - ще се прибере без няколко крайника.

Аз предната седмица както отивах на една делова среща и си тропах по улицата, една голяма буца лед падна от козирка на 7-ият етаж и се разби пред мене - за една крачка да ми пръсне мозъкът.
                          Кое да ти пръсне?

Коментар

И какво - ще си ходиш без мозък.
                            А за човекозастраховката си прав,но това не е за тази тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                              Първоначално изпратено от Императорът

За продавачите на живот това е ежедневие. На тях всеки час им се случва нещо застрашаващо живота. Предполагам малко след тази случка, зад теб е паднала саксия и без малко да ти пръсне мозъка? А какво ли е станало след това?

Коментар

Коментар

Working...
                                X