If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако питаш мен най-добре си ги сложи в банка. Сега има много приятно депозитче на ПИБ. Те както винаги изскачат с интересни предложения първи. Новият свободен депозит предлага доходност от почти 9 % за 2 години напред, а всички знаем че лихвите ще почнат да падат, нали. С тоя депозит хубавото е, че можеш по всяко време да си изтеглеш част от парите или всичките без да загубиш лихвата. куул
точно това мен ме притеснява мъничко...
както казват боди билдърите no pain no gain...може да се перефразира no risk no gain.. мъничко риск е ок. Освен това ако се извият опашките пред банките , които дават по-висока лихва..нали се сещаш, че ще се пренесат за секунди и пред банките, които дават двойно по-ниски. Така , че банките спокойно може да се гледат в един кюп и тогава избираш това, което ти е максимално изгодно като време и лихва. Този на ПИБ е много изгоден. Можеш да си отвориш с примерно 200 лв. и като дойте 5 или 6 месец, който е последния допустим за внасяне ..бумкаш 50 бона , които се олихвяват от 8-9 % нагоре.
малко оф топик се получи, че стамбето търси 3 месеца.
до 31 изтича промоцията на Юнион банк за тримесечен в лева 9%...може там..
поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ако питаш мен най-добре си ги сложи в банка. Сега има много приятно депозитче на ПИБ. Те както винаги изскачат с интересни предложения първи. Новият свободен депозит предлага доходност от почти 9 % за 2 години напред, а всички знаем че лихвите ще почнат да падат, нали. С тоя депозит хубавото е, че можеш по всяко време да си изтеглеш част от парите или всичките без да загубиш лихвата. куул
Chuval li si za APO?moje da ti obqsna malko poveche.interesno e.vlagash pari za 3-6 meseca i imash minimum pechalba ot 30%.mislq che minimuma s koito trqbva da startirash e 200.000$.sushto taka moje investirash i v akcii.ima strashno mnogo vuzmojnosti i to na amerikanskite borsi.moga da ti sudeistvam da si otvorish smetka v JP morgan.minimuma milsq che e 50.000$moje da se chuem ako imash interesn.0888077469.Eduard.
забрави да напишеш, че си от глобал маркетс
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
За първи път влизам във форума. Виждам че има хора които се чудят къде да инвестират парите си. Е инвестираите в мен с моите идеи и вашите пари ще станат чудеса
Можеш да ми изпратиш кратко резюме на бизнес идейте, ако преценя че има потенциял в якоя от тях, финансирам фифти-фифти.
ок?
Д-р.Черкезов[/
Ако искате ми пишете на меила и ще Ви предложа някои от идеите си. iuliqnnikolow@abv.bg
За първи път влизам във форума. Виждам че има хора които се чудят къде да инвестират парите си. Е инвестираите в мен с моите идеи и вашите пари ще станат чудеса
Можеш да ми изпратиш кратко резюме на бизнес идейте, ако преценя че има потенциял в якоя от тях, финансирам фифти-фифти.
ок?
Д-р.Черкезов
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Пеалба малко над лихвата се изкарва с няколко сделки седмично , месечно, та дори годишно.
Първоначално изпратено от Grog
За 3-6 месеца си разцькваи форекс,но не трябва да спиш по цяла нощ,ако играеш разумно,печалбата ти ще бьде по голяма от лихвата за този период в банките.
За 10% едва ли има някакъв смисъл.
Не знам колко плащат данъци, но за FOREX те се дължат и съответно ще останат 9%.
А за 8+ може да си седят и в банка...
Първоначално изпратено от $tambeto
Първоначално изпратено от pacient
Колко % искаш на годишна база? ако 10 % те устройват има начини за юридическо оформяне...
Я ме светнете тогава
Коментар
edkata
Chuval li si za APO?moje da ti obqsna malko poveche.interesno e.vlagash pari za 3-6 meseca i imash minimum pechalba ot 30%.mislq che minimuma s koito trqbva da startirash e 200.000$.sushto taka moje investirash i v akcii.ima strashno mnogo vuzmojnosti i to na amerikanskite borsi.moga da ti sudeistvam da si otvorish smetka v JP morgan.minimuma milsq che e 50.000$moje da se chuem ako imash interesn.0888077469.Eduard.
За 3-6 месеца си разцькваи форекс,но не трябва да спиш по цяла нощ,ако играеш разумно,печалбата ти ще бьде по голяма от лихвата за този период в банките.
Каква лихва очакваш - долу ти писаха за 10% на годишна база?
Първоначално изпратено от $tambeto
Здравейте.Благодаря за препоръките,знам много начини за големи печалби но точно тези пари не трябва да се влагат в тези неща и трябва да са на разположение постоянно,затова питах за 3 до 6 месеца.Аз мога да ги вкарам в БФБ, форекса,недвижимо имущество и къде ли още не,но не трябва за сега.Затова питах за конкретни такива институции защото до сега не съм давал пари за доверително.А защо да си стоят просто така във банката или под дюшека ако могат да се вкарат някъде,и то където аз да не се занимавам с тях.
Здравейте.Благодаря за препоръките,знам много начини за големи печалби но точно тези пари не трябва да се влагат в тези неща и трябва да са на разположение постоянно,затова питах за 3 до 6 месеца.Аз мога да ги вкарам в БФБ, форекса,недвижимо имущество и къде ли още не,но не трябва за сега.Затова питах за конкретни такива институции защото до сега не съм давал пари за доверително.А защо да си стоят просто така във банката или под дюшека ако могат да се вкарат някъде,и то където аз да не се занимавам с тях.
Коментар