IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Глобал Маркетс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    щом толкова дълго време си флиртувал с тях нещо не е така както ни го приказваш
    4 години те "тормозели" но ти си ходил до офиса Я кажи колко пара им даде преди да ги разконспирираш че са измамници
    Не съм човек който ще бъде груб с някой. За 4 години съм разговарял с тях 7 - 8 пъти.
    В офиса отидох септември 2011 г , за да ги видя на живо от чисто любопитсво.
    Пари няма начин да им дам, след като за толкова години не познаха нищо.
    Пък и достатъчно съм налял за сега в БФБ то! от 2008,2009 и 2010 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
      Здравете,
      видях темата преди няколко дена, но сега имам време да напиша моя опит с GM.
      Хммм , гледам много мнения се насъбрали!
      Тъъ, мен тия ме тормозиха 3- 4 години.
      Предложиха ми доста акции през това време - от къде ли не.
      То не бяха Бразилски, Сингапурски и Щатски е кви ли не.
      Аз културно ги изслушвах и няколко месеца си проверявах прогнозите им, ей богу
      тия не познават нищо бре!!!
      Ходих на среща в офиса им и пак ми дават някви графики на акции и викат това е твоя шанс, давай 100000 долара и голям удар, брат. Взех разпечатките и отидох в къщи. Питам 7г си дъщеря - така като гледаш тука на къде ще се движи графиката. Детето погледна помисли малко и каза , ами надолу. След ден ми звънят и аз им викам абе в голяма грешка сте , тия не вярват - давай пари и ще видиш , изтърваш удара на живота си. Казах им нека видя дали ще познаете тоя път пък другия се включвам. Е, не познах, -25 ,30%!!!
      Тая година - 2011г , след като индексите направиха корекцията пак ми звънят и викат давай пари да играем индиксите надолу, а тя корекция към края си! Абе идиоти, и това им казх- няма как да стане тая работа, ами вия досега от 6 ,7 опита няма те позната посока. И тия спраяха да звънят.
      Загубих доста време с тях ама поне се убедиха , че са идиоти.
      щом толкова дълго време си флиртувал с тях нещо не е така както ни го приказваш
      4 години те "тормозели" но ти си ходил до офиса Я кажи колко пара им даде преди да ги разконспирираш че са измамници

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        уфсъ отрепана!!!!!!! за последен път ти повтарям!!!!!!! не съм имал работодател от 1998 г.!!!!!!!!!
        просто ми е кеф да мачкам глупави хлебарки като тебе
        а вие как успяхте да наберете ХИЛЯДИ КЛИЕНТИ във варшава, след като сте вписани в тамошният регистър на 05.04 11г, а тук за 2 години имате 18 клиента
        сега се загледах в таблицата под # 9 сте там . 05.04 е подадено заявленито за регистрация в полша, а вписването се е случило на 28.10.2011 , та как УСПЯХТЕ ВСИЧКИТЕ ТИЯ ХИЛЯДИ ВИП КЛИЕНТИ ДА ГИ ПРИВЛЕЧЕТЕ ЗА 4 МЕСЕЦА
        това по повод един пост от вчера за вип клиентите в полша . спомняш ли си все още кви глупости си писала вчера
        ПП естествено инвестора , както винаги е на ниво. от позволените типове файлове за качване, могат да бъдат качени само jpeg файлове. останалите ги игнорира системата, но ако някой се интересува ще го архивирам екселския файл от полското КаФеНе и ще го кача.
        Last edited by NYSERookie; 27.02.2012, 01:13.
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

лесно е. контролен панел- нежелани потребители .....
          благодарско

Коментар

• ха ха ха голям смях.... присмял се хърбел на щърбел!
            Комплексари!

Коментар

• [QUOTE=rado 42;1059223424]...
              Май ще мина на варианта да не отговарям на това недоразумение "проекта"

Не е "Проекта" а е "проеЦта" или може би "проеСта"
              По грамотния ник ще ги познаете.

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                ...или 4 букви , 5 грешки...
                Май ще мина на варианта да не отговарям на това недоразумение "проекта" , на "котУра" и на сек'ва сган , дето вилнее из форумите . Ако не им виждам и мненията ще е по-добре , но не си спомням как ставаше.
                лесно е. контролен панел- нежелани потребители .....
                ама що требе да се лишаваш от такъв ФАН
                никога не съм се забавлявал във форум толкова , колкото последните два дни с недоразумението proekt
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

уфсъ е 4 букви , 4 правописни грешки единствената дума в българския език, която позволява нещо такова
                  ...или 4 букви , 5 грешки...
                  Май ще мина на варианта да не отговарям на това недоразумение "проекта" , на "котУра" и на сек'ва сган , дето вилнее из форумите . Ако не им виждам и мненията ще е по-добре , но не си спомням как ставаше.

Коментар

• Здравете,
                    видях темата преди няколко дена, но сега имам време да напиша моя опит с GM.
                    Хммм , гледам много мнения се насъбрали!
                    Тъъ, мен тия ме тормозиха 3- 4 години.
                    Предложиха ми доста акции през това време - от къде ли не.
                    То не бяха Бразилски, Сингапурски и Щатски е кви ли не.
                    Аз културно ги изслушвах и няколко месеца си проверявах прогнозите им, ей богу
                    тия не познават нищо бре!!!
                    Ходих на среща в офиса им и пак ми дават някви графики на акции и викат това е твоя шанс, давай 100000 долара и голям удар, брат. Взех разпечатките и отидох в къщи. Питам 7г си дъщеря - така като гледаш тука на къде ще се движи графиката. Детето погледна помисли малко и каза , ами надолу. След ден ми звънят и аз им викам абе в голяма грешка сте , тия не вярват - давай пари и ще видиш , изтърваш удара на живота си. Казах им нека видя дали ще познаете тоя път пък другия се включвам. Е, не познах, -25 ,30%!!!
                    Тая година - 2011г , след като индексите направиха корекцията пак ми звънят и викат давай пари да играем индиксите надолу, а тя корекция към края си! Абе идиоти, и това им казх- няма как да стане тая работа, ами вия досега от 6 ,7 опита няма те позната посока. И тия спраяха да звънят.
                    Загубих доста време с тях ама поне се убедиха , че са идиоти.

Коментар

• шо не казвате,
                      че тука е купона, бря

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение

Не се нерви Руки. НЕма а'те разбере дебелокожото добиче
                        А правилното е "уфтсъ"
                        уфсъ е 4 букви , 4 правописни грешки единствената дума в българския език, която позволява нещо такова
                        и не се нервя, забавлявам се максимално щото , както казах в един друг форум , толкова скудоумно същество се среща веднъж на петилетка , а дори и по рядко

Коментар

...уфсъ отрепана!!!!!!!...

Не се нерви Руки. НЕма а'те разбере дебелокожото добиче
                          А правилното е "уфтсъ"

Коментар

• Първоначално изпратено от proect Разгледай мнение
                            NYSERookie Като какъв работите при колегите от трейдъра?!
                            А няма ли да питаш шефа дей'бе

Коментар

Само от трейдър.бг си позволяват да пишат подобни глупости за нас.От както открихме фирмата, им взехме около 40% от клиентите им.

Вай - вай

Коментар

Само от трейдър.бг си позволяват да пишат подобни глупости за нас.От както открихме фирмата, им взехме около 40% от клиентите им.

уфсъ отрепана!!!!!!! за последен път ти повтарям!!!!!!! не съм имал работодател от 1998 г.!!!!!!!!!
                                просто ми е кеф да мачкам глупави хлебарки като тебе
                                а вие как успяхте да наберете ХИЛЯДИ КЛИЕНТИ във варшава, след като сте вписани в тамошният регистър на 05.04 11г, а тук за 2 години имате 18 клиента
                                Last edited by NYSERookie; 26.02.2012, 22:45.

Коментар

Working...
                                X